PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 202 tys. ocen
8,2 10 1 202260
7,1 23 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Coś innego

ocenił(a) serial na 9

hmmm oryginalne zakończenie. ale przyznam się, że brakuje mi sezonu, w ktróym policja ma już sto % pewności, że to
Dexter był Rzeźnikiem z zatoki i ścigają po całych Stanach albo świecie. To by było coś :) jak myślicie??

ocenił(a) serial na 8
Elvis_Zyje

CSI Miami już jest :)

ocenił(a) serial na 9
Kareta

hahaha racja dobre skojarzenie :D ale przyznaj byłby to na pewno świetny sezon, widze na twarzy Quinna, Batisty i innych szok że co jak to Dexter, on taki spokojny, niewiarygodne i tp i td. :D

ocenił(a) serial na 8
Elvis_Zyje

już wolę to co nam zaserwowali :) Szok Quinna i Batisty nie wystarczyłby jako zadośćuczynienie wprowadzenia do serialu nowoczesnych technologii i śledzenia GPSem Dextera (w sensie, że to stanowiłoby 50% fabuły), a potem odczytywanie odcisku jego palca z odczytu kamery pokazującej odbicie kołpaka, gdzie widoczna byłaby dłoń Dexa :]

ocenił(a) serial na 9
Elvis_Zyje

czekałam na to od 1 odcinka 1 sezonu...no ale niestety.

Elvis_Zyje

Nie, nie bylem i nie jestem fanem tego pomyslu co by Dex mial zostac wykryty jako ten Rzeznik z zatoki.. sama idea Dexa mi do tego nie pasuje, a i 2-gi sezon juz ukazywal sciganie Rzeznika przez policje <wlacznie z FBI bodajze>; fakt, ze nie wiedzieli, ze Dex jest Rzeznikiem nie znaczy, ze nie bylo to 'sciganie' wszak musial dzialac aby go nie zlapali ; ]