Ponieważ pojawiają się juz tematy per Tomas, dla wyrównania, dodam fanowski temat dla Liona. Króko powiedziawszy, wrzucamy tu wszystko za co kochamy Leosia, jakieś
dobre zdjęcia, filmiki dobre z leonetty (przy linkach tytuły).
ABY UNIKNĄĆ ROBIENIA Z TEGO POLA BITWY I WZAJEMNEJ NIENAWIŚCI, PROPONUJĘ ŻEBY FANI TOMASA POWSTRZYMALI SIĘ OD KRYTYCZNYCH WYPOWIEDZI W
TYM TEMACIE, A NAJLEPIEJ DLA WŁASNEGO SPOKOJU TEGO NIE CZYTALI ;3
No więc, wolę Leona, bo jest;
*wyrozumiały- kiedy violetta będąc już z leonem traci humor widząc tomasa śpiewającego z ludmiłą, nie myśli w pierwszej kolejności o własnym ego tylko o tym, żeby
poprawić jej humor. Nigdy nie robi jej wyrzutów o byle co.
*cierpliwy - dążył, dążył, aż się udało.
*konsekwentny- nie traktuje żadnych innych dziewczyn jak dobrych koleżanek, jak robi to tomi, żeby nie wzbudzać zazdrości violetty i udowodnić, że w 100% skupia się na
niej.
*troskliwy- powtarza tak często estas bien (wszystko dobrze?) że mogłoby to być jego drugie imię. Działa wedle schematu- smutna violetta, natychmiast trzeba coś z tym
zrobić.
*wredny- kiedy kogoś nie lubi, mówi to w twarz, nie opiernicza się z tym.
*szczery- no, tego punktu chyba nie trzeba omawiać ;p
*ma gdzieś fair play, chociaż nie posuwa się za daleko- wie, że w ostatecznym rozrachunku uczciwa gra nie ma nic do uczuć, więc pozwala sobie na pewne złośliwości
wobec tej sarny Tomasa.
*ROMANTYCZNY- wszelakie kwiatki, liściki, piosenki, liczne gesty, miejsce pierwszego pocałunku, nauka jazdy na rowerze, PODEMOS PODEMOSPODEMOOOOOS
PINTAR...
*zazdrosny- po kolei, Tomas, Federico, Brodway, NIEZAPOMNIANA MINA LEONA KIEDY LUCA POWIEDZIAŁ MU, ŻE BRODWAY PYTAŁ CZY VIOLETTA MA DZIEWCZYNĘ xD i
to zazdrosny w taki dobry sposób, bo zamiast robić wyrzuty jej, sam ciągle odpycha wszelkich konkurentów. Jak mężczyzna nie jak Tomas.
Dodajmy jeszcze;
*niezaprzeczalnie najlepszy głos w studio
*jeden z najlepszych tancerzy
*postury męskiej, bez kangurzych kolan jak u Tomasa
* ma dwie brwi, nie jak monobrew xD
*ogólnie jest boski :3
http://www.youtube.com/watch?v=UnEVY91Mlxw
https://pbs.twimg.com/media/BF6vIdCCEAEGl87.jpg:large
Nie chcę wyjść na psychofankę, ale musiałam podsumować wszystkie powody, dla których Leon zasłużył na swoją wygraną ;3
Chcialabym takiego Leona dla siebie xd.Uwielbiam go za wszystko.A w 2 sezonie bedzie mial nowa fryzurke dzieki czemu bedize wygladal jeszcze bardziej bosko:).Leon jest zupelnym przeciwienstwem ciamajdy Tomasa.A ciekawi mnie czy on z Ludmila jest tylko tak zeby z kims byc czy nagle cos do niej poczul bo przeciez wczesniej to ona mu sie nie podobala a nagle para.
ścierwuś tomas stwierdził może że sobie zasłużyła. albo chciał się odegrać na violettcie za leona, bo sądzi że on z nim na takiej samej zasadzie -.-"
No ba :D tarmosiłabym
Będą razem do 63 odc tego sezonu ? <3
Szkoda że później juz nie :(
Ale mam nadzieję, ze będzie dobrze w 2 sezonie (pomimo idioty Diego i idiotki Laury )
Ale oby było dobrze <3 <3 <3
+wiecie może czy wyżej wymienieni idioci będą przez cały drugi sezon, czy tylko kilka-kilkanaście odcinków.
i czy będzie coś "głębszego " pomiędzy Leonem i Laurą?
ale wiesz, ja bym to raczej nazwała związkiem w zawieszeniu, w końcu dalej się kochali mimo rozstania <33 nie to co z Ludmiłą. Chociaż muszę przyznać, że fajnie wyglądali z Ludmiłą :D
http://www.youtube.com/watch?v=KN9G5GG5JRw hyhyhy xdd
Związek w zawieszeniu - dobre określenie.
Rozumiem że nie wiesz przez ile będą Laura i Diego? Oby nie byli przez cały sezon!
I mam nadzieję, ze pomiędzy Leonem i Violą będzie wszystko wspaniale <3 <3 <3
I ciesze się że to on z nią będzie a nie Tomas -kangurze kolana. XD
Zawsze lepszy Diego niż Tomas :> nie wiadomo bo bardzo dawkuja informacje. Chociaż mam nadzieje ze w tym sezonie nie zmienia jej chłopaka jak to zrobili jakby w pierwszym. I Tomas i Leon byli w zapowiedzi, najpierw był Tomas potem Leon. Teraz w zapowiedzi byli Diego i Leon, najpierw Leon, potem... Ale zauważyłam juz, że twórcy lubią sie czasem wyłamać ze schematu, więc podejrzewam po tym Diego, że najpierw odbędzie sie walka o vilu, wybierze w koncu Leona a potem trzeba bd sie uporać z lara. To brzmi właściwie logicznie, bo póki co lara pozostaje w uśpieniu, gdyby wygrał Diego to by juz teraz cos z nią robili, bo inaczej nie byłaby kluczowa postacią. Kiedy by sie skończyła leonetta, leon-a co za tym idzie lara- straciliby na znaczeniu od katem tego, ze serial jest o violettcie. Nic nie wiadomo, informacje są dawkowane.
Szkoda że nic nie wiadomo :/
Mam nadzieję że jednak i Diego i Lara nie zostaną na długo, i będziemy się cieszyć sukcesem Leonetty <3
Troche mnie zdziwiło to że jest/ będzie z Leonem, bo moje myślenie było takie: Telenowela z Argentyny/Meksyku to pewnie będzie z jakąś ciamajdą (Tomasem), a tu taka miła niespodzianka <3
Mam również nadzieje, ze pracownicy producentów, czytają różne informacje: np. fora na filmwebie, blogi itp. i że wyjdzie tak że będzie Leonetta, głównym paringiem <3
Enterraz na jakim odc 2 sezonu jesteś ? I czy do tego odcinka Vilu i Leoś są razem ? ; p
jestem na siódmym, miałam małe kłopoty operacyjne i do nadrobienia jeszcze 3, ale nadrobię jeszcze ;p na początku się docierali, potem z leona ktoś spuścił powietrze i chyba stwierdził że zawsze to bd takie krejzi i że już chyba nie ma siły, i w szóstym stwoerdził, żeby byli przyjaciółmi. Ale potem obudził się w nim duch rywalizacji, i na tym odcinku zakończyłam.