PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34520
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Witam, w tym temacie będziemy pisać wrażenia z dzisiejszego odcinka np, co wam się podobało, nie podobało, albo zainteresowała , może zauważyliście jakoś wpadke, absurd. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły prosze pisac,może uda nam się rozwinać ten temat. Zapraszam do wspóltworzenia tego tematu.

maria_88_3

To Marysia też maturę by zdawała ? I czemu wszyscy tacy smutni :)

ocenił(a) serial na 5
Jordan66

Gdzie masz Marysie na czarno ?

kierowca23

Jak ojciec Michała przynosi jej kwiaty na pocieszenie ;)

ocenił(a) serial na 5
Jordan66

To ona często nosi taką marynarkę.

Jordan66

Bo oblali:P.

ocenił(a) serial na 5
maria_88_3

Nie no tak szybko wyników nie ma. Pewnie myślą o Julce.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Jak tam oglądaliście zwiastun po wakacjach ?

kierowca23

Tak, po odcinku był zwiastun.

Ale na youtubie jest dłuższy

http://www.youtube.com/watch?v=SSrYLbdDGSk

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

Tak, o to pytam. Będzie się działo!

no_bo_co

Radzio kontra Dragon..!! hehe, na to czekam najbardziej ! nie pierwszy raz Radzio ma przyłożoną broń do skroni,wczesniej perypetie z Zygmuntem a teraz wraca stary kumpel Dragon

ocenił(a) serial na 5
aron312

To będzie dobre, również czekam.

ocenił(a) serial na 6
aron312

Teraz Dominik wyskakuje do Melki, że zniszczyła życie Krystianowi, a to on sam poszedł do Dragona po narkotyki i powiedział ojcu, że nie przystąpi do matury. To nie jej wina, że Plastuś stosuje metodę zemsty <na złość babci odmroże sobie uszy>
Ciekawe kogo Marysia wyrzuci z domu Melkę czy Krystiana?

Ciapek18

No ale chyba to tak w gniewie było że gdyby Krystian nie poznał Melki to teraz miałby normalne życie a tak wieczne problemy. A myślę że Marysia to do Krystiana będzie mówiła że nie chce go nigdy więcej widzieć i że ma nadzieje że zgnije w więzieniu.

ocenił(a) serial na 6
maria_88_3

Jego dziewczyna Patrycja też sprawiała wszystkim kłopoty i była galerianką. Nie lubię Melki, ale jeszcze bardziej nie lubię hipokrytów.

Ciapek18

no w sumie też prawda:). Ale widocznie o Patrycji już zapomniał, nawet o niej nie wspomina( przynajmniej nie zauważyłam). A miał przecież codziennie z nią gadać i jeździć co 2 tyg/miesiąc.

ocenił(a) serial na 5
maria_88_3

Może jeździ ale tego nie pokazują.

ocenił(a) serial na 6
kierowca23

Jak Emilka ładnie wyglądała z Bartkiem taka uśmiechnięta.

Ciapek18

To tylko narkotyczne wizje, Radzio już w Wadlewie rozprowadza towar.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Co z Ryskiem, jeśli w taki sposób odszedł z PM, to niech się scenarzyści wstydzą. No i po wakacjach, mam nadzieje na powrót Filipa.

kierowca23

Rysiu nie występował w PM, bo grał w "Mąż czy nie mąż". Ale jak nie będzie drugiego sezonu, to pewnie wróci.

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

No to miejmy nadzieje.

użytkownik usunięty
kierowca23

Po co ci Rysiek, przecież on jest okropny! I nie chodzi mi tu o wygląd.

ocenił(a) serial na 5

Jakoś tak dziwnie bez niego tam.

użytkownik usunięty
kierowca23

A mi się wydaję że dzięki niemu są lepsze wątki w Wadlewie bo nie ma jakichś głupot jak on był. Kiedyś nie mogłam patrzeć na ten serial jak pokazywali Wadlewo, a dzisiaj oglądam różne tam wątki z zaciekawieniem.

ocenił(a) serial na 5

Właśnie teraz beznadziejne wątki w tym Wadlewie. Kiedyś można było się posmiać.

ocenił(a) serial na 1
kierowca23

Kiedy na Iplii dadza 2119 odcinek juz prawie koniec soboty a jeszcze nie dodali co jest?

ocenił(a) serial na 5
GTA1

O Bronek :-) nie doczekasz się, dopiero po wakacjach.

ocenił(a) serial na 1
kierowca23

Jak po wakacjach jak na koncu odcinka bylo napisane, w nastepnym odcinku kiedy dodadza wrescie 2119 na Ipla?

ocenił(a) serial na 5
GTA1

No tak w nastepnyn odcinku który będzię w wtorek Wrześniu.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Oglądacie jeszcze jakieś seriale ?

ocenił(a) serial na 6
kierowca23

Barwy szczęścia, niedługo będę oglądać Za głosem serca. Kiedyś oglądałam na dobre i na złe , ale przestałam kiedy Agata przespała się z Latoszkiem.

użytkownik usunięty
Ciapek18

Ja zaczęłam oglądać na dobre i na złe i też będę oglądać ten serial za głosem serca.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Ja bym nie umiał oglądać innego serialu, nie znająć historii bochaterów, jedynnie MJM tam ich trochę ogarniam, ale i tak nie oglądam.

ocenił(a) serial na 6
kierowca23

Polecam Za głosem serca to będzie nowa telenowela na Tv puls. Emisja będzie od 15 czerwca

ocenił(a) serial na 5
Ciapek18

To coś polskiego będzie czy co ?

ocenił(a) serial na 6
kierowca23

Telenowela meksykańska
http://www.filmweb.pl/serial/Za+g%C5%82osem+serca-2013-687989

ocenił(a) serial na 6
kierowca23

http://tvpuls.pl/filmy/za-glosem-serca

ocenił(a) serial na 5
Ciapek18

Eee to ja takich nie lubie.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Jak Aleks i Adam się poznali ? Bo wiem że z sobą rozmiawiali, tylko nie wiem jak się poznali.

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Aleks i Harcerz gdyby mieli się pojawić w życiu Marysi jeszcze raz to kogo by wybraliście ?

kierowca23

Harcerza:)

ocenił(a) serial na 5
maria_88_3

Aleks :D

kierowca23

Aleks był ok, dopóki jej nie uderzył. Chociaż sama mam ochotę przynajmniej potrząsnąć Maryśką by się ogarnęła:P.

ocenił(a) serial na 5
Penelope261988

przecież to nie jego wina, scenarzystów :D

kierowca23

Ale ocenia się postać a nie fanaberie scenarzystów:). To prawda że można oceniać postać jaka była na początku, a po przemianie nie brać pod uwagę bo scenarzyści się nudzili i nie wiedzieli co wymyślić:)( Wtedy Igor byłby na plus bo był ciekawy choć zły, Sabina na minus bo była rozpieszczona i denerwująca, Jowita też byłaby na minus bo na początku serialu była zła:P, Paulina byłaby na plus, Bartek też bo był kiedyś lepszy itd..) . Tak więc i Aleks i Harcerz byliby na plus( jakby liczyć początki postaci a nie ich końce). Aleks jakiś ciekawszy był ale Harcerz wg mnie przystojniejszy i i tak z lepszym charakterem( nawet nie licząc wybuchu Aleksa), ale każdy uważa inaczej:).

kierowca23

No tak wszystko to wina scenarzystów. Jak ich gdzieś dopadnę...Haha. Nie ale naprawdę żeby tak zepsuć niektóre postacie np Igora on był świetny, nadal jest ok ale już męczy i jest jak Agata, Paulinę też zepsuli ale po prostu jest teraz zranioną kobietą i tak reaguje, jednak gdy była z Bartkiem już zaczęła się zmieniać, a taka fajna była postać. Aleksa, Bartka, Artura , Sabinę też zepsuli, choć Artur musiał spoważnieć:). Mam nadzieję że Dragona nie zepsują.

Penelope261988

no własnie oby "Nasz kochany Dragon" nie został kolejnym miłosiernym samarytaninem pokroju "świętej Marysi"

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/pierwsza-milosc-stracila-widzow-ale-polsat- liderem-w-grupie-16-49

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

A to wszystko przez scenariusz, uśmiercenia itp. Ludzie pisali że przestaną oglądać i tak też zrobili. Ja osobiście lubię taki scenariusz, gdyby w tym serialu same wątki miłosne leciały, romanse, zdrady, powroty, trójkąty, czworokąty to bym nawet tego nie oglądał. A tak to jest git, jak kto lubi ! :)

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

Spoiler ! ! !

Drogi Marysi i Michała po wakacjach będą nieustanie się krzyżować. Oboje przekonają się że mogą na siebie liczyć.