Witam, w tym temacie będziemy pisać wrażenia z dzisiejszego odcinka np, co wam się podobało, nie podobało, albo zainteresowała , może zauważyliście jakoś wpadke, absurd. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły prosze pisac,może uda nam się rozwinać ten temat. Zapraszam do wspóltworzenia tego tematu.
Tak, po odcinku był zwiastun.
Ale na youtubie jest dłuższy
http://www.youtube.com/watch?v=SSrYLbdDGSk
Radzio kontra Dragon..!! hehe, na to czekam najbardziej ! nie pierwszy raz Radzio ma przyłożoną broń do skroni,wczesniej perypetie z Zygmuntem a teraz wraca stary kumpel Dragon
Teraz Dominik wyskakuje do Melki, że zniszczyła życie Krystianowi, a to on sam poszedł do Dragona po narkotyki i powiedział ojcu, że nie przystąpi do matury. To nie jej wina, że Plastuś stosuje metodę zemsty <na złość babci odmroże sobie uszy>
Ciekawe kogo Marysia wyrzuci z domu Melkę czy Krystiana?
No ale chyba to tak w gniewie było że gdyby Krystian nie poznał Melki to teraz miałby normalne życie a tak wieczne problemy. A myślę że Marysia to do Krystiana będzie mówiła że nie chce go nigdy więcej widzieć i że ma nadzieje że zgnije w więzieniu.
Jego dziewczyna Patrycja też sprawiała wszystkim kłopoty i była galerianką. Nie lubię Melki, ale jeszcze bardziej nie lubię hipokrytów.
no w sumie też prawda:). Ale widocznie o Patrycji już zapomniał, nawet o niej nie wspomina( przynajmniej nie zauważyłam). A miał przecież codziennie z nią gadać i jeździć co 2 tyg/miesiąc.
Co z Ryskiem, jeśli w taki sposób odszedł z PM, to niech się scenarzyści wstydzą. No i po wakacjach, mam nadzieje na powrót Filipa.
Rysiu nie występował w PM, bo grał w "Mąż czy nie mąż". Ale jak nie będzie drugiego sezonu, to pewnie wróci.
A mi się wydaję że dzięki niemu są lepsze wątki w Wadlewie bo nie ma jakichś głupot jak on był. Kiedyś nie mogłam patrzeć na ten serial jak pokazywali Wadlewo, a dzisiaj oglądam różne tam wątki z zaciekawieniem.
Właśnie teraz beznadziejne wątki w tym Wadlewie. Kiedyś można było się posmiać.
Kiedy na Iplii dadza 2119 odcinek juz prawie koniec soboty a jeszcze nie dodali co jest?
Jak po wakacjach jak na koncu odcinka bylo napisane, w nastepnym odcinku kiedy dodadza wrescie 2119 na Ipla?
Barwy szczęścia, niedługo będę oglądać Za głosem serca. Kiedyś oglądałam na dobre i na złe , ale przestałam kiedy Agata przespała się z Latoszkiem.
Ja zaczęłam oglądać na dobre i na złe i też będę oglądać ten serial za głosem serca.
Ja bym nie umiał oglądać innego serialu, nie znająć historii bochaterów, jedynnie MJM tam ich trochę ogarniam, ale i tak nie oglądam.
Polecam Za głosem serca to będzie nowa telenowela na Tv puls. Emisja będzie od 15 czerwca
Telenowela meksykańska
http://www.filmweb.pl/serial/Za+g%C5%82osem+serca-2013-687989
Jak Aleks i Adam się poznali ? Bo wiem że z sobą rozmiawiali, tylko nie wiem jak się poznali.
Aleks i Harcerz gdyby mieli się pojawić w życiu Marysi jeszcze raz to kogo by wybraliście ?
Aleks był ok, dopóki jej nie uderzył. Chociaż sama mam ochotę przynajmniej potrząsnąć Maryśką by się ogarnęła:P.
Ale ocenia się postać a nie fanaberie scenarzystów:). To prawda że można oceniać postać jaka była na początku, a po przemianie nie brać pod uwagę bo scenarzyści się nudzili i nie wiedzieli co wymyślić:)( Wtedy Igor byłby na plus bo był ciekawy choć zły, Sabina na minus bo była rozpieszczona i denerwująca, Jowita też byłaby na minus bo na początku serialu była zła:P, Paulina byłaby na plus, Bartek też bo był kiedyś lepszy itd..) . Tak więc i Aleks i Harcerz byliby na plus( jakby liczyć początki postaci a nie ich końce). Aleks jakiś ciekawszy był ale Harcerz wg mnie przystojniejszy i i tak z lepszym charakterem( nawet nie licząc wybuchu Aleksa), ale każdy uważa inaczej:).
No tak wszystko to wina scenarzystów. Jak ich gdzieś dopadnę...Haha. Nie ale naprawdę żeby tak zepsuć niektóre postacie np Igora on był świetny, nadal jest ok ale już męczy i jest jak Agata, Paulinę też zepsuli ale po prostu jest teraz zranioną kobietą i tak reaguje, jednak gdy była z Bartkiem już zaczęła się zmieniać, a taka fajna była postać. Aleksa, Bartka, Artura , Sabinę też zepsuli, choć Artur musiał spoważnieć:). Mam nadzieję że Dragona nie zepsują.
no własnie oby "Nasz kochany Dragon" nie został kolejnym miłosiernym samarytaninem pokroju "świętej Marysi"
http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/pierwsza-milosc-stracila-widzow-ale-polsat- liderem-w-grupie-16-49
A to wszystko przez scenariusz, uśmiercenia itp. Ludzie pisali że przestaną oglądać i tak też zrobili. Ja osobiście lubię taki scenariusz, gdyby w tym serialu same wątki miłosne leciały, romanse, zdrady, powroty, trójkąty, czworokąty to bym nawet tego nie oglądał. A tak to jest git, jak kto lubi ! :)