Witam, w tym temacie będziemy pisać wrażenia z dzisiejszego odcinka np, co wam się podobało, nie podobało, albo zainteresowała , może zauważyliście jakoś wpadke, absurd. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły prosze pisac,może uda nam się rozwinać ten temat. Zapraszam do wspóltworzenia tego tematu.
Dragon fakt faktem to kawał drania i skurczybyka ale swoimi tekstami rozkłada wszystkich na łopatki,z tymi resorkami do dzieciaka tez mu sie udało,mam nadzieje ze jeszcze troche pobawi sie plastusiem,szkoda tylko że jego przygodę z byłym przyjacielem Radziem zobaczymy dopiero na jesieni....
Zgadzam się. Bym chciała Dragona jak najdłużej. Kryminalny wątek ale odskocznia od wiecznego Igora i niezbyt udanego wątku z Zygmuntem, choć też nie najgorszego. Dragon rządzi tymi tekstami i można się pośmiać. W dodatku bawi się Krystianem jak chce a i Melka obrywa( kiedyś jej współczułam jak była w ośrodku a teraz mnie wkurza więc niech się pomęczy). Szkoda właśnie że najważniejsze oczywiście będzie po wakacjach i trzeba zaczekać, ale zawsze urywają w najlepszym momencie:)
No wątek z Zygmuntem był beznadziejny, ale Waldemar Barwiński nieźle sobie poradził w tej idiotycznek roli. Gdybo osadzić go w innej roli, w ciekawym wątku, byłoby ciekawie.
Sam wątek może nie był zły ale źle poprowadzony. I te ciągłe smsy od Zygmunta i ten Radek który nie wiedział co zrobić a w końcu nawet był gotów siebie zabić. No i w ogóle ten zbieg okoliczności że spotkali Zygmunta w lesie a jak to planował to jeszcze głupsze bo skąd mógł wiedzieć że się zjawią w lesie akurat w tym mieście. Jasnowidz?:P. Ale aktor dobry.
Tak aktor dobry teraz dołacza do obsady " Na Wspólnej " ale to dopiero po wakacjach.
Spoiler ! ! !
http://m.superseriale.se.pl/newsy/pierwsza-milosc-aneta-zajac-powaznie-chora-dla tego-marysia-z-pierwszej-milosci-przytyla_618206.html
No tak teraz wiele osób choruje na tarczycę. A rzeczywiście wtedy waga rośnie. Dominika Ostałowska ( Marta z M jak miłość) też jest chora na tarczycę i znacznie przytyła i opuchła na twarzy. Jak wrócą do zdrowia to i do figury:).
Wątpie że Karol przepisze majątek Igorowi. Tak to by nie robili wątku z Dominikiem i Mikserem że szukają dowodu tego nagrania. Czemu Karol nie pójdzie na policje że Igor posiada dowód w tej sprawie, i żąda od niego pieniędzy ?
Bo policja powie "nie wierzymy i nie sprawdzimy". Tak pokazują tam policję, nie mnie oceniać czy trafnie czy błędnie ;)
Jak dzisiejszy odcinek ? Ja jestem zły na rozstanie się Bartka z Pauliną, jeśli scenarzyści już kombinują powrót Bartka do Emilki to się podaje :D
Mogę się założyć, że do siebie wrócą. Na siłę ostatnio pokazują Emilkę, a nie ukrywajmy, że tak naprawdę to oprócz Bartka z nikim innym nie da się jej połączyć. W Wadlewie nie bardzo jest wybór, a do Wrocławia jej raczej na stałe nie przeniosą.
Smiac mi sie chciało jak uslyszalem o tej wycieczce do Bali...wow...a skad ta Paulinka ma takie fundusze na trzy tygodnie laby?Bartek karteczke wywiesi na drzwiach przychodni "Mega urlop"??
ja sie ciesze że ze Bartek rozstał sie z Pauliną.ładnie dostał po gębie,cienias nawet nie miał nic do powiedzenia,po prostu ten człowiek nie wiem sam czego chce.A tak po za tym Bartek..ech Bartek to nawet nie jest mężczyzną
Z tą wycieczką to tylko prowokacja była.
P.S Wiesz może kiedy będzie zwiastun po wakacjach ?
Ja się bardzo cieszę na to rozstanie, ta Paulina była irytująca. Wielka pani doktor z pretensjami do całego świata, z wymyślaniem plotek i podróży "przedślubnej" - wtf, jaki facet by nie uciekł, jak kochanka po miesiącu rozpowiada wszystkim że się pobiorą? Za co ona go uderzyła? Bo od niej odszedł? Wcale się nie znudził, ona coś odwalała. Mam nadzieję, że Emilka będzie z Norbertem, ale nie zapowiada się :(
Rozumiem, że Kinga nie chcę zaprosić na ślub Beatki (chociaż to dzięki niej, wyjaśniło się z tymi zdjęciami), no, ale żeby ojca. Mieszka w jego mieszkaniu, dzieciaki w większości czasu są u niego i Anety. No to naprawdę słabe posunięcie, że strony Kingi.
Zgadzam się, ale nigdy nie lubiłam Kingi. Egoistka wpatrzona w siebie i swoje dąsy.
Rozumiem są zrobić skromny ślub, ale mimo wszystko rodziców powinno się zaprosić. Ale bez obaw na ślubie będzie Ojciec i Beata.
Nie liście gośći znajdą się, dzieciaki, Marysia, Bartek,Emilka,Beata i Marek z Anetą.
też tej zadufanej Kingi nie trawie ciągle podrzuca te swoje nierozgarnięte wyszczekane dzieciaki ojcu/Anecie mieszka w jego mieszkaniu a na ślub nie chce go zaprosić ,rozumie że być może Kinia obawia się tego że być może powtórzy się historia z Zośka i jej niecnym planem no ale trzymajcie mnie żeby własnego ojca podejrzewać że chciałby coś namieszać w ich ślubie ?!Nawet Artur z Tomeczkiem już konspirują o powiększeniu liczby gości . Z tej Kinii to niezła egoistka jest trzeba przyznać.Pewnie gdyby to Beata lub Marysia miały jakąś uroczystość np ślub lub coś podobnego i gdyby to Kingi ktoś nie chciał zaprosić to by już od razu zaraz był wielki ból-d*py i wielka obraza ...
Psycholog też z niej kiepska jedyne co potrafiła Majce doradzić to to, że Melka powinna wrócić do ośrodka.
Już raz byli na jej slubie do którego nie doszło. teraz widocznie chciała żeby nikogo nie było w razie gdyby znów poszło coś nie tak. Ale prawda że chociaż ojca mogła zaprosić.
Tak sobie myślę... Czy Paulina odejdzie z serialu? Co ją trzyma jeszcze w Wadlewie, koleżanka fryzjerka? Każdy wytyka ją palcami i darzy nienawiścią. Ile może się ukrywać u Pani Makowskiej i po co... Pomijając że aktorka jest bardzo słaba, co pokazała przy scenie płaczu ;) Tylko jak nie będzie Pauliny to co z Norbertem? :(
No tak cała wioska już jej przypieła łatkę tej która rozbiła przykładne małżeństwo jedyna osoba która z nią trzyma to Wiktoria z racji tego iż również jest cięta od pewnego czasu na Emilkę + jeszcze Makowska która funduje Paulince schronienie przed linczem mieszkańców wioski
Na pewno wyjedzie. Jak jeszcze doniesie na Bartka to już całkiem ją zlinczują w wiosce.
wywiozą ją na furze gnoju jak Jagne(nie chodzi o matke Bartka tylko o tą z "Chłopów" jbc ;d)lub na taczce jak to pewnego czasu chciał Smiałek poczynić z Malwiną
Paulina napisze na niego niesłusznie donos, że wypisuje wszystkim taki sam lek i będzie miał problemy.
no_bo_co dodał/a streszczenie
Pewności nie mam bo już, wcześniej ktoś pisał o Emilce i Norbercie, że spędzą razem noc a tylko się pocałowali.
Odcinek 2122
Jowita jest bliska załamania, ale próbuje ukryć to przed najbliższymi. Kinga szykuje się do ślubu. Ma przeczucie, że wydarzy się coś nieoczekiwanego. Wadlewo poruszone jest donosem Pauliny. Malwina ostentacyjnie odmawia jej zakupów w sklepie. Michał odwiedza Marysię, aby ją przeprosić. Dragon chce namówić Radka na nielegalny interes. Stan zdrowia Jowity gwałtownie się pogarsza. Szansą na wyleczenie jest wyjazd do Szwecji. Radek wie, że jego zarobki na to nie wystarczą. Decyduje się zadzwonić do Dragona
Zgadza się, doczytałem że łyknie dragi i zapadnie się w śpiączkę i chyba umrze bo w takim razie czyj to był pogrzeb ? Jowity ?
Wątpe żeby organizm Julki by takie coś wytrzymał, ale to zależy od scenarzystów. Chyba że scenarzyści planują uśmiercić Julke, zakochasz Michała z Majką i wyrzucisz Melke. Tylko nie wiadomo do kogo Majka się drze na tym zwiastunie. Dopóki Melka jest z Krystianem, nie widze sobię żeby Majka była z Michałem. Ja bym jedynie taki scenariusz napisał, Julka przeżyje. Majka wyrzuca Melke z domu, zakochuje się w Michale,Krystian wyjedża na studia(pozbycie się go z PM) no i Majka z Michałem sielanka. Gdzie wy widzicie na tym zwiastunie pogrzeb?
Właśnie jaki pogrzeb? Po prostu wszyscy w garniakach byli ubrani. Pewnie ślub Kingi i tyle. Pewnie zmieni zdanie i będzie chciała huczny ślub i zaprosi nawet 5 wody po kisielu czyli Melkę, Krystiana i Dominika:P.