PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32378
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Mam dwa pytania. Czy wiecie coś może czy Naruto będzie z Hinatą ??

A drugie to jakie macie typy jeśli idzie wogóle o pary ??
Moje typy to:
NARUTO - HINATA (jakże by inaczej):P
Shikamaru - Temari
Hyuga Neji - Tem-tem
Kiba - Ino

ocenił(a) serial na 7
Darth_Carnage

I o to właśnie w tym chodzi. Te pary jakby są niedopracowane. Mamy jakby taką pętle. Hinata buja się w Naruto, on zaś w Sakurze, a Sakura w Sasuke. Dzięki bogu Sasuke jak na razie nie interesuje się dziewczynami. Ale i tak prawdopodobnie pary zostaną oficjalnie już utworzone pod koniec anime. I zakończenie może byc zdziwieniem dla fanów np. jakimś cudem Sasuke połączyłby się z Hinatą (shock!!! nie mówię, że tak by było, podaję tylko przykład)

ocenił(a) serial na 6
kasza14

No wiesz, cuda się zdarzają :) To anime zawsze mnie zadziwiało i dalej zadziwia, więc para Sasuke-Hinata jest realna... Ale to i tak by dziwne troche było. Ale, że Hinata byłaby z Naruto to jakoś nie wierzę, bo by to zbyt dziwne nie było...^^ xD

MikiChan

ja bym nie chciała żeby Sasuke był z Hinatą(nawet czysto teoretycznie) wolałabym go z Sakurą choc rzeczywiscie na nią nie zasługuje, Naruto mógł by byc z Hinata, a Shikamaru definitywnie z Temari no ale zobaczymy co nam zgotują za koniec:P:P

ocenił(a) serial na 10
maya_999

Ja mam najlepsze wyjścia:
NARUTO-----HINATA
SHIKAMARU------TEMARI
NEJI-----TENTEN
SASUKE-----SAKURA
GAARA-----JEGO UCZENNICA NIE PAMIETAM JAK SIE NAZYWALA
KAKASHI-----SHIZUNE
ASUMA-----KURENAI <<<< A oni juz chyba w mandze dziecko mieli...

ocenił(a) serial na 9
Moniszyn

Kakashi z Shizune? Nie... Jeśli by słuchał jej tak jak czasami Gaia, to super xD

Jiraiya i Tsunade:) Piękna para

użytkownik usunięty
Darth_Carnage

kakashi - sakura
naruto - hinata
shikamaru - t...

Peshmerga

Moje ulubione parki to:
Hyuga Neji - ja xD (żart)
Shikamaru - Ino
Naruto - Hinata
Lee - TenTen

Ja po prostu uwielbiam te parringi. Natomiast nie cierpię parringu SasuSaku.

ocenił(a) serial na 6
Jeanne

Ja też nie lubie paringu SasuSaku, ale NaruHina również. Lee i TenTen mogą być parką, ale Lee chyba woli Sakurę (to byłaby parka xD), a TenTen zdecydowanie woli Neji'ego. Ale zobaczymy jak będzie :)

MikiChan

Dlaczego podoba mi się NaruHina? Bo Hinata jest typową nieśmiałą dziewczyną, która chce spełnić swoje marzenia i coś udowodnić. I mam nadzieję, że jej się to uda, chociaż samej Hinaty nie lubię, bo wg. mnie jest taka miągwowata. Owszem Lee kochał Sakurę, ale w późniejszych seriach z tego co zauważyłam to powoli wygasa. I nigdy nie zapomnę wzroku TenTen, gdy powrócił poraniony z pewnej misji ;D. A co do Nejiego... Nadal jestem pewna, że ja jestem najlepszą kandydatką xD.

Jeanne

Potwierdzam Lee stopniowo przestaje walczyc o względy Sakury,ale i tak trzymam kciuki za niego -powinine byc z Sakurą.Niech ktos w koncu zacznie o nia dbac, jak dla mnie moze to byc Lee spoko facet.Troche szurnięty,ale ...^^

MikiChan

Uwielbiam parring TenTen i Lee zdecydowanie. Uczucie Lee do Sakury powoli z tego co widzę wygasa ;). A nigdy nie zapomnę wzroku TenTen, gdy patrzyła na Lee w pewnej scenie... :D Parę Naruto-Hinata lubię. Dlatego, że Hinata jest taką smutną, samotną, nieśmiała dziewczyną i mam nadzieję, że pokaże na co ją stać. Natomiast jej samej nie lubie xD. Ale paring jak najbardziej mi pasuje. Co do Neji'ego ... Hmm... Ciągle sądze, że jestem najlepszą kandydatką ;D.

nowicki1982

Ej, filmweb ma jakąś awarię? >.> Mój pierwszy wpis sie nie zapisał to napisałam drugi i zapisało mi nie pod moim nickiem >.> Zrycie.

ocenił(a) serial na 8
Peshmerga

Ja zgadzam się z większością:
- Sakura i Sasuke (moja ulubiona para :))
- Naruto i Hinata
- Shikamaru i Temari
Może jeszcze Ino i Sai - pasują do siebie, najmniej przeze mnie lubiane pozytywne postacie :P.

Shiny_2

zgadzam się :D poza tym mają porównywalną ilość ubrania na sobie.
Shikamaru i Temari - moja ulubiona para, ale to głównie dlatego że świetny jest Shika, a Temari fajnie go traktuje

rowspa

Ja też uważam,że oni pasują do siebie idealnie i te ich kiteczki +_+ ah! idealna para

ocenił(a) serial na 6
kwi4t3k

Ja ciągle stawiam na moją ulubioną parkę: NaruSaku. I to się raczej nie zmieni, bo oni też nawet pasują do siebie.

MikiChan

Fakt, uzupełniają się intelektem - Sakura ma go dużo, a Naruto nie posiada go prawie wcale... i to czyni go moim ulubionym bohaterem :P

MikiChan

Ost. tez zauwazyłam ze całkiem wporzo jest ta para.Sakura wg. mnie zaczyna cos czuc do Naruto.PRZECIEZ to on ją wspierał tylke czasu i dawał jej nadzieję ;)) cudowny facet xD

ocenił(a) serial na 4
Shiny_2

A co mi tam...
Temari i Shikamaru - standard. Pasują i tyle.
Tsunade i Jiraya - ostatnio jakoś się do tego przekonałam, wcześniej Tsunade była dla mnie typem starej panny, ale mam wrażenie, że jednak się tylko dobrze kryje... Z nich byłaby naprawdę świetna parka.
Asuma i Kurenai - świetny pairing. I chociaż wszyscy wiemy jak to się zakończyło, to... uważam to za dobry krok, w końcu trochę realizmu, takie prawdziwe życie shinobi: jeśli się z kimś wiążesz, to musisz sobie zdawać sprawę, że przecież możesz w każdej chwili zginąć.
Dla Sakury przewiduję dwie opcje: Lee tudzież Naruto, bo jednak obaj mają nieco podobne charaktery. Ale wydaje mi się, że lepiej byłoby sparować ją z głównym bohaterem, mam wrażenie, że przy niej nieco by się uspokoił. ^^ A Naruto i Hinata w ogóle nie uznaję (chociaż wszystko wskazuje na to, że tak się to właśnie zakończy), wg mnie ona jest za spokojna, żeby Naruto się nią w ogóle zainteresował. Zresztą nie podchodzi mi ten pairing w ogóle, tu w ogóle nie iskrzy.
Co do Sasuke, jak dla mnie on nie jest w stanie związać się z kimkolwiek. Swego czasu popełniłam nawet fanfika na ten temat. ;) Za dużo traum, za dużo egoizmu. Jestem sobie absolutnie w stanie wyobrazić, jak kobietę traktuje tylko jako kogoś, kto ma urodzić mu syna.
Aczkolwiek bardzo ciekawą opcją jest jeszcze pairing Naruto - Sasuke, to dopiero mieszanka charakterów. ^^

ocenił(a) serial na 4
nensha

Ożesz, za dużo tam w jednym miejscu tych 'w ogóle', wybaczcie. :P

ocenił(a) serial na 1
Peshmerga

Jestem siostra lorda Nihilus a o to moje typy:
Naruto i Hinata- jak dla mnie ladnie wygladaja razem ,a przeciez przeciwienstwa sie przyciagaja

Ino i Sai - zgadzam sie z wczesniejsza osoba ktora powiedziala o ubraniach

Tenten i Neji - przeciez widac jak sie nawzajem o siebie troszcza ;]

Shikamaru i Temari - no przeciez kazdy widzi jak sie kochaja
[nie wyobrazam sobie inaczej]
Tsunade i Jiraya - stara milosc nie rdzewieje

Kurenai i Asume - nawed sam autor ich polaczyl wiec niech beda sobie razem

Pein i Konan - przeciez ona za niego moze zginac

Kankuro i jego kruku - on kocha lalki

choji i ciastko - przeciez oni nie rozlacznymi slowami

sakura i sasuke - mam nadzieje ze sasuke wkoncu zrozumie swoj blad ale nadzieje to nadzieja ponoć nadzieja matka glupich

GAARA I JA - I NIE WIDZE INNEGO ROZWIAANIA

KASIA[CZYLI PRZYSZLA ZONY GAARY ] I JUSTYNA [ POSIADACZKA BLUZY SASKA;]]

Lord_Nihilus

O tak już sobie to wyobrażam Kankurou ze swoją "cudaśną" laleczką i chouji z ciastkiem ^^ hehe zaraz popluje się ze śmiechu hehehe ;D

ocenił(a) serial na 10
kwi4t3k

Zapraszam do mojego bloga
http://www.filmweb.pl/user/419894/daniel.r25.html

Peshmerga

Najlepsza para to bez dwóch zdań Zabuza i Haku :D

ocenił(a) serial na 9
rchee

Hmm....

Peshmerga

Ja jeszcze nie obejrzalem wszystkich odcinkow Naruto ale przypuszczam ze:
Naruto-Hinata (chyba kazdy to podwierdzi :P)
Sakura-Sasuke
Shikamaru-Temari
Ten Ten-Neji (Abo Lee Bo to tesz mozliwe z tego co zauwazylem)
Gaara i jeggo Tykfa... :P (ZART)

No jak dla mnie to chyba wszystkie taie mozliwe pary.

Niekture mogly by sie niezgadzac jak np.Naruto-Sakura moze i od sirodka Mangi zaczynaja sie lubic ale to i tak moim zdaniem nic nie wyjdzie :D.

Albo jeszcze lepiej Sakura-Garra Toc to zupelnie do nich nie pasuje xD.

I wedlug mnie to niektuzy chyba to (za pszeproszeniem)Geye i Less. Bo naogladali sie zdjec pewnie i mowia ze Naruto-Sasuke albo Ino-Sakura.:P

<><>Z GORY DZIEX<><> I stawiam na Hinate w 100% ze beda razem :D

Peshmerga

W Naruto Shippuuden dużo widać, zwłaszcza jeśli chodzi o:
Naruto x Sakura

No i jeszcze momenty:
Neji x Tenten
Shikamaru x Temari

A tak poza tym, mój typ to jeszcze Kiba x Hinata

Quennie

A może Shino i Ino?
Miałam ostatnio sen z nimi w roli głównej^^

ocenił(a) serial na 9
mielone_

A co było w tym śnie ?? :D

Darth_Carnage

Na jakiejś sofie (czy coś takiego) siedziała Ino, Shino i Kiba. Oglądali chyba telewizję. Po chwili Shino się zorientował, że Ino zasnęła i przykryli się razem kocem. Jejku, to było takie słodkie ^^

ocenił(a) serial na 9
mielone_

Szkoda, że z nią pod koc nie weszli :D

Darth_Carnage

Haha;D Chciałabym mieć ciąg dalszy tego snu^^

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

A zkim połączylibyście Irukę, czy Kakashiego?

mielone_

Irukę z Shizune.

Lilithy

Więc tak zacznę od: Naruro i Hinata(zasługuja na to obydwoje:) Temari i Shikamaru:)(nic dodać nic ująć) Kurenai i Asuma(szkoda że to się tak skończyło:( Ino i Sai (wybuchowe połączenie charakterków) Ten ten,Neji i Lee (tej trójki nie wolno rozdzielać:)
Nadal wierzę że będą razem:Sakura i Sasuke:)

Lilithy

Iruka z Shizne w sumie może być;)

A Kakashi zostanie sam xD

mielone_

Została jeszcze Anko;)

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Anko nie dla Kakashi'ego ^^

Darth_Carnage

Wydaje mi się że dla niego nie ma odpowiedniej osoby:p

Lilithy

Ale fajnie gdyby miał jakąś laskę^^

mielone_

Nie ma co na siłę kogoś szukać:)Gdyby wszyscy sie "po parowali" to było by trochę dziwne:)

Lilithy

Co prawda, to prawda.
Ale ja darzę Kakashiego wielką sympatią i chciałabym sobie znalazł fajną żonę i miał syna;D (Ach, te moje wyobrażenia;D)

mielone_

Kakashi junior:) to by było piękne:)))

Peshmerga

ShikaTema? Zwariowaliście?! Moje Top 4 to:
Shikamaru X Ino , to JEST miłość
Naruto X Sakura
Kiba X Hinata
Neji X Tenten

molly44

Nie noo. Kto jak kto, ale ja ShikaIno nie nie przeżyję;P

Peshmerga

A teraz trochę ode mnie ^^
Naruto x Sasuke/Sasuke x Naruto - trzeba być lekko ślepym żeby nie zauważać aluzji (raczej w mandze, bo anime w tej kwestii raczej milczy... poza kilkoma nawiązaniami w jednym z openingów). Obaj czują coś do siebie - raczej to więcej niż przyjaźń... poza tym Kishimoto stara się właśnie stworzyć sytuację, w której Sasuke będzie musiał wybrać wóz albo przewóz (spełnić cel Jastrzębia czy kierować się czym innym, np. sercem - kto czyta mangę to wie o co mi chodzi)
Sakura mam nadzieję, że zostanie sama, bo chyba nikt nie jest taki głupi żeby się z nią związać... no może ewentualnie Sai, bo oboje się tak "kochają", że nawet do siebie pasują. Podobnie z Karin i Suigetsu.
Dalej - znając życie to Hinata zwiąże się Kibą, a Chouji z Ino... Ten Ten zapewne będzie z Lee (jakie to nudne)... z fanonu to chyba tyle. Oczywiście oprócz tego kanonowe chyba już Temari x Shikamaru (raczej w tej kolejności).
Natomiast praktycznie nie podparte żadnymi sensownymi argumentami NaruHina i SasuSaku (podkreślam jeszcze raz - w MANDZE, bo anime wrednie wręcz forsuje NaruHina) można włożyć między bajki. Patrząc z poziomu psychiki bohaterów - Hinata może w ten specyficzny sposób reagować na Naruta z powodu:
a) zauroczenia (nie zakochania)
b) postrzegania go jako autorytet (prawdopodobnie właśnie tak jest - Hinata ma Naruta za kogoś wyjątkowego, świetnego shinobi etc. co już wielokrotnie udowodniła... ale onieśmielona jest raczej właśnie z tego powodu, a nie zakochania)
Natomiast SasuSaku jest absolutnie taką brednią, że chyba tylko najdziwniejsze pairingi mogą z nim konkurować. Wystarczy popatrzeć na reakcję Sasuke na Sakurę - i nic więcej nie trzeba.

ocenił(a) serial na 7
Pozeracz_Kartofli

Człowieku, ja cię po prostu wielbie. Popieram cię pod każdym względem. W anime nie pokazują tej takiej więzi pomiędzy NaruSasu, bo to nie jest etyczne. Albo może dlatego, że jest wiele przeciwników homoseksualizmu, wtedy anime mogłoby się źle sprzedawać. Sama do konca nie wiem. W mandze autor może się porozgrzewać. I właśnie ciągle powtarzam, że paring SasuSaku nie ma sensu, bo te całe uczucie musiałoby się rozwijać OBUSTRONNIE przez całe anime/mange, a nie, że pod koniec Sasu olśniewa, że jest zakochany w Sakurze. To nie miałoby sensu. Wtedy manga straciłaby szacunek w moich oczach. Zmieniłoby się w brazylijską telenowele. Co do NaruHina. Hinata jest zbyt niesmiała, żeby cokolwiek zrobić. A Naru jest zbyt zajęty Sasuke. Też moim zdaniem nie ma sensu (po za tym nienawidzę tego paringu).

kasza14

Etyka to akurat najmniej ważna w Japonii sprawa, a że anime jest dużo mniej od mangi popularne (Shounen Jump jest jednym z najlepiej sprzedających się czasopism) i nie jest tworzone jako towar eksportowy. Wniosek jest jeden - Pierrotowi nie podoba się wizja autora, więc ją nagina na swoje potrzeby.

ocenił(a) serial na 10
Peshmerga

Moze my tutaj sobie obstwaiamy pary a tutaj nic z tego nie bedzie,bo wszystko moze sie tak nagle zakończyć.Możliwe ze autorzy nawet nie myślą o łączeniu bohaterów w pary.