PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32391
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Mam dwa pytania. Czy wiecie coś może czy Naruto będzie z Hinatą ??

A drugie to jakie macie typy jeśli idzie wogóle o pary ??
Moje typy to:
NARUTO - HINATA (jakże by inaczej):P
Shikamaru - Temari
Hyuga Neji - Tem-tem
Kiba - Ino

ocenił(a) serial na 7
matoroll

A ta bzdura to skąd? ;/
Wybacz,ale jak chcesz spoilerować,to przynajmniej bądź na bierząco. Hinata żyje.

ocenił(a) serial na 7
iselin_2

bieżąco *
Przepraszam,pewnie to wzburzenie ^^

ocenił(a) serial na 7
iselin_2

Phi .. żyje jeszcze, ale dla mnie mogłaby już umrzeć =='...płakać za nią nie będę >U< <rozgląda się czy przypadkiem gdzieś się nie czai jakiś fan Hinaty z nożem> XD ..

kasza14

W sumie racja;]
SPOILER
Wyznała Naruto miłość i co będzie dalej? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Hinaty i naszego blondyna żyjącego tak, jakby nic się nie stało.

ocenił(a) serial na 7
mielone_

Ja też nie. Ja nadal uważam, że Naruto na końcu zginie.

ocenił(a) serial na 7
kasza14

Ja myślę,że nie,ale na pewno nie będzie taki,jak dawniej. W końcu,biedny chłopak,przeżył niezłą traumę ^^ Jak już wcześniej,zdaje się,wspomniałam,uważam,że Kishimoto nie zabije tak zwanej młodej generacji. W nich cała nadzieja. Jak na razie nikt nie zginął,nawet Gaara ^^

Dziwię się,jak można tak nie lubić Hinaty :D Dla mnie to jedna z ulubionych postaci. Ktoś fajnie powiedział na pewnym forum,że pairing NaruSaku jest bardzo zachodni. Coś w tym jest,może to dlatego ^^
Ja tam kibicuję Hinacie i wierzę,że wyjdzie z tego cało :)
Nie muszą przecież od razu rzucać się sobie w ramiona. Wystarczy,że powiedziała mu co czuje i udowodniła,że kocha i to bardzo. To więcej niż dużo :D

ocenił(a) serial na 7
iselin_2

Czy ja wiem. Zawsze zostaje Konohamaru i reszta XD. Naru przez swoją traume zostanie emo i zginie podcinając sobie żyły XD.

Ja nie lubię Hinaty, bo ona przypomina mi Inoue z Bleach, której wręcz nienawidzę (drażni mnie sam jej widok). Czyli, że jest taka...flegmetyczna?? Oo..ale w przeciwieństwie do Inoue, Hinata coś potrafi (po za krzyczeniem w stylu: "Naruto -kun!!"). Można powiedzieć, że po prostu nie trawię takich postaci, co chowają się za czyimiś plecami. Cóż Hinata ostatnio pokazała pazurki, jednak, to nic nie zmieniło w moich oczach.

kasza14

Ja też mam takie zdanie o niej. Nie cierpię takich osób w anime i mandze. Dlatego jestem przeciwna NaruHina. Może dla tego, że było by zbyt... słodko?

użytkownik usunięty
White_Devil

Pewnie, że nie może być za bardzo słodko z tymi parami, pod tym wzgledem najbardziej do naruto pasowałaby Sakura, ponieważ Sakura jako jedyna wie jak sobie radzić z Naruto. A że go bije! No przecież nie moze byc słodko w zwiazku.

Peshmerga

No więc. ; >
Jak Naruto bd walczył z Peinem to Hinata wyzna mu miłość. ; D
a potem umrze..;p bo ją Pein zabije. . I Naruto sie tak wkórzy ,że będzie miał 8 ogonów. i Zabije Peina . I Hinate albo przywrócą do życia albo okaże sie ,że nie umarła..Dokładnie nie zrozumiałam .

Sasuke zabije Itachiego , po czym znajdzie go [prawie martwego] Zetsu.
Sasuke chyba dołączy do Akatsuki . ;// . [ moim zdaniem staje sie gorszy od Itachiego..^^ ] i potem Hokage wioski zostanie Danzou , i Sasuke bd chciał go zabić . dlatego wyruszy do Konochy.
Potem wyzna Sakurze miłość a potem będą walczyć , Naruto Sakura vs Sasuke. ; DD
Tak czytałam .

Co do Paru Jiraja x Tsunade.
Oni obydwoje zginą .

Shikamaru x Temari , ; D . no , są identyczni jak rodzice Shikamaru.
Fajnaa by była parkaa .

Tenten x Neji . = TenTen od dawna jest wpatrzona w Nejiego , a w mandze widać ,ze ona nie jest mu obojętna. ^^ .

Ino.. ; D . onaa to wgl . haha .
Dla mnie Pasuje do Saia . ; >

Asuma zginie jak Kurenai bd w ciąży . Szkodaa.; <

Chyba tyle. ; p
Manga nie została do końca chyba jeszcze napisana do końca.

ocenił(a) serial na 7
Roobcia12

Są małe niezgodności.
[spoiler]
1. Kiedy Naruto uzyskuje 8 ogonów uaktywnia się pieczęć ochronna, którą nałożył 4th hokage i powstrzymuje Naruto.
2. Naruto nie zabija Peina, bo on sam się zabija wskrzeszając martwych mieszkańców wioski.
3. Sasuke nie chce zabić Danzou, tylko chce dokonać zemsty na starszyźnie Konohy (prawdopodobnie nawet nie wie, że Danzou został nowym Hokage)
4. Naruto nie wyznał miłości Sakurze, tylko Sai powiedział jej, że Naruto ją kocha.
5. Hinata nadal żyje, bo została wskrzeszona.
6. Tsunada nadal żyje, tylko, że jest w śpiączce. [/spoiler]

To tyle moich uwag XD.

użytkownik usunięty
kasza14

Pain zostaje zabity, a ktoś inny wskrzesza wszystkich zabitych przez Paina. Tak więc i ty popełniłeś błąd.

ocenił(a) serial na 7

Nie, Naruto zaczął rozmawiać z Peinem o tym, że go nie zabije, bo zemsta czyni następną zemstę, albo coś w tym stylu, wtedy Pein stwierdził, że uwierzy w słowa Naruto i uaktywnił jutsu, które wskrzesiło mieszkańców wioski co go zabiło. A i Nagato to prawdziwe imię Peina. Bo chyba chodziło ci o to, że Peina zabito, kiedy walczył, a Nagato wskrzesił (tak to zrozumiałam), ale Nagato i Pein to ta sama osoba. Wiem to, bo czytam mangę.

kasza14

Mówiłam , czytałam .
Nie mangee ale na forach . ; p

a wgl m ma ktoś linka z mangą po polsku . ? ;o

ocenił(a) serial na 7
Roobcia12

http://www.manga-lib.pl/news.html

Tutaj powinna być pl i na dokładkę online

kasza14

Bosz ,a jak ja szukałam to samee nie po polsku . xD .

Wielkie dzięki . ; )
; *

użytkownik usunięty
Roobcia12

Jeśli chcesz sie przekonać, że Pain nie żyje i że Nagato przywraca ofiary Paina, to masz na to dowody:

ROZMOWA Z NAGATO:
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,449.html

A TU NARUTO POKONUJE PAINA, PAMIĄTKĄ PO JIRAYI:
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,442,17.html

ocenił(a) serial na 7

Eh, Prawdziwym imieniem Paina jest Nagato, Pain to tylko pseudo/przykrywka, więc Pain i Nagato to ta sama postać. Ale ten koleś co zabija go Naruto, to też Pain. Przecież Pain (Nagato) miał 6 ciał, którymi posługiwał się z oddali, m.in jednym z ciał było ciało jego przyjaciela - Yahiko (akurat to jest to ciało, które zabija Naruto). Te ciała to tylko ciała, nie posiadają duszy/mózgu (tylko specjalne umiejętności). To tyle na ten temat, co chciałam powiedzieć.