Mam dwa pytania. Czy wiecie coś może czy Naruto będzie z Hinatą ??
A drugie to jakie macie typy jeśli idzie wogóle o pary ??
Moje typy to:
NARUTO - HINATA (jakże by inaczej):P
Shikamaru - Temari
Hyuga Neji - Tem-tem
Kiba - Ino
On bedzie z sakura do tad asz nie powroci sasuke Hinata bedzie zmartwieona ze on sie interesuje sakura ale przy ostatnich odcinkac naruto prawie zabije sasuke a potem dadza jego do tsunade i tsunade go uleczy i sakura bedzie z sasuke a Naruto bedzie z hinatka :) a wiem bo przeczytalem na stroce nie pamietam jakiej ..........
hahaha...niezłe...ale nie potwierdzone. To jest tzn. "TEORIA", która nie została potwierdzona. Ani anime, ani manga nie jest skończona, więc wszystko może się zdarzyć. Jednak coś Sakura zaczęła się bardziej przejmować Naruto. Można to zaobserwować w mandze w rozdziale 297. Chociaż wszyscy stawiają na NarutoxHinata oraz SasukexSakura.
według mnie Naruto będzie z Sakurą ale na początku myślałem że będzie z Hinatą ale Hinata bardziej pasuje do Kiby a Sasuke z nikim według mnie nie będzie.
Ja bym chciala zeby tak bylo poniewaz widzialam w youtube ich filmiki sa takie super i romantyczne tylko ciekawa jeste, czy tak bedzie w bajce czy to jest jakos przetworzone bo bylo tez zdjecie jak spali ze soba w lozku i tego raczej nie bedzie w bajce.a moze?;Pskoro czytales w jakiejs stronce to odpisz mi czy wogole kto z kim i w jakiej to serii bedzie i za ile bo na necie w shippudenie tego nie ma chyba?
dowiedzcie sie czegos wiecej prosze ja probuje i niewiem kiedy oni sie sparuja w jakiej serii i kiedy beda kolejne serie bo w shippudenie tego narazie nie ma na necie jest tylko 47 odc shippudena i tam niec nie ma o romansach;(
Po pierwsze błagam, nie nazywajcie Naruto BAJKĄ. Naruto to jest anime, a nie bajka, jak ktoś nie wiem co to jest anime to proszę przeczytac to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Anime
Po drugie żadna z par nie jest potwierdzona przez Kishimoto. No może po za Kurenai i Asumą, bo przecież razem mają dziecko.
Po trzecie, nie widziałaś nic o romansach, bo na razie mało jest o nich wspomniane. Kishimoto chyba stawia wątki romantyczne na końcu, a bardziej skupia się na walkach i intrygach XD. Prawdopodobnie pary zostaną odkryte na samym końcu.
Ja wiem co to jest anime a ze to jest anime tak tylko napisalam z przyzwyczajenia.A tak pozatym to chodzilo mi o to ze widzialam filmiki w youtube sakury i sasuke jak leza razem w lozku itp.i po prostu chodzilo mi o to ja chcialabym zeby tak bylo w tym anime chociaz pod koniec a nie ze skonczy sie ze sasuke umrze i nikt z nikim nie bedzie bo tak mozliwe moze byc poniewaz to anime jest o ninja a nie o romansach ale skoro juz ciekawie zaczeli to niech skoncza;(;(;(a moze to specjalnie zrobilio zeby przyciagnac widzow???bo te filmiki w youtube sa przetwarzane raczej....szkoda;(;(i jak ktos wie ile ma byc serii i tak mniej wiecej czy ktos wie kiedy sasuke wroci i pokocha sakure no po prostu chce wiedziec kiedy to nastapi;(;(odp.
To dobrze, ale i tak mówiłam ogólnie, bo często spotykam się z takimi sytuacjami :P. Filmiki, co prawda, to prawda, są przetwarzane przez fanów na potrzeby fanów XD. Ja nie zabardzo lubię oglądac takie filmiki, wole czytac doujinshi, też rysowane przez fanów :D Co do tego ile będzie jeszcze serii. [SPOILER]W mandze na razie trwa walka Sasuke vs Itachi, ale dopiero za tydzień dowiemy się kto wygra. Czyli prawdopodobnie Naruto dobiega już końca (tu chodzi o mangę, anime jeszcze będzie trwało), chyba, że nadal chcą przedłużac tą walkę. A ostatnim razem jak widziałam coś wspólnego z parami, to było przy moście z Naruto i Sakurą. Chyba, że dodać sytuację z Karin i Sasuke. Ale to tylko jednostronne zauroczenie.[/SPOILER]
wiesz co moze podasz mi swoje gg i pogadamy spokojnie...ale ja np.tez nie kapuje o co chodzi z ta manga i doujinshi po co na to patrzec skoro to tez jest robione przez fanow aaaa mnie takie cos denerwuje i skad wiesz ze karin i sasuke i naruto i sakura to tylko zauroczenie... o ile dobrze zrozumialam ja nie i napisz mi o co chodzi z ta manga czym ona sie rozni od anime
czy to co jest narysowane w mandze po jakims czasiew znajdzie sie to w anime??i kto wogole rysuje ta mange nie rozumiem odp. prosze
Po pierwsze mi chodziło, że z Karin i Sasuke to jednostronne zauroczenie ze strony Karin. Co do Naruto i Sakury, to nie wiem, nadal to jest dla mnie tajemnicą. Bo na początku widać było, że Sakura jest zabujana w Sasuke. Wtedy to było jednostronne zauroczenie ze strony Naruto. Jednak, gdy wyruszyli na tą misję z Sai'em, widać było, że Sakura co raz bardziej interesuje się Naruto. Chyba, że się mylę i jej zainteresowanie pochodziło od tego, że jest medycznym ninja i jako przyjaciółka z drużyny martwi się o niego. Oczywiście, to tylko moje teorie XD.
Po drugie, anime zazwyczaj jest robione na podstawie mangi, chociaż czasami są wyjątki i anime powstaje samodzielnie lub na podstawie gry np. Fate/Stay Night. Naruto jest na podstawie mangi tak samo jak Bleach, więc praktycznie wszystko co jest narysowane w mandze występuje w anime. Czasami jednak niektóre fragmenty są deformowane czyli coś jest dodadawane przez reżyserów, żeby po prostu przedłużyć odcinki, żeby przypadkiem nie być zmuszonym to wyouszczenia następnej serii fillerów. Jednak niekiedy też niektóre fragmenty z mangi mogą być pominięte w anime. A autorem Naruto jest Kishimoto Masashi.
Po trzecie, jeżeli chcesz pogadac, to pisz na 9009622
A ja mam 4 ulubione parki, jednak nie mam pojęcia czy kiedykolwiek będa razme w Naruto:
Shikamaru --> Ino
Neji --> Tenten
Sakura --> Sasuke
Naruto -->Hinata
Ja bym wolała w ten sposób:)
Shikamaru + Temari
Neji + Tenten
Naruto + Hinata
Chocji (nie wiem czy tak sie pisze, ale chyba nie:P) + Ino
no i może Gaara + Sakura :P mało realne ale mniejsza o większość ;)
A ja jestem zwolenniczką shonen-ai. Więc u mnie pary wyglądały by tak:
Shikamaru - Temari (99,9%, że będą razem)
Naruto - Sasuke (ewentualnie Sakura)
Lee - Gaara
Neji - TenTen
Kiba - Hinata
Co do Naruto i Hinaty....nie przekonuje mnie jakoś ta para. No ale dla mnie to bez znaczenia. Naruto będzie z Sakurą - dobrze, Naruto będzie z Hinatą - też dobrze, Naruto będzie z Sasuke o_O - jeszcze lepiej :P. Ale jednego bym nie przeżyła. Gdyby Kishimoto związał Shikamaru z inną laska niż Temari.
Sasuke - Naruto (było by ciekawie ale raczej tak nie będzie :( )
Ja bym chciała:
Naruto-Sakura
gdyby sie skończyło :
Naruto-Hiniata
Sasuke-Sakura
było by jak dla mnie trochę sztucznie :/
dlaczego uwazasz ze byloby sztucznie gdyby sasuke byl z sakura a hinata z naruto wlasnie ze byloby nudno gdyby naruto byl z sakura....po pierwsze ja chce zeby sasuke byl z sakura bo on nigdy jej nie lubil i chcialabym zobaczyc jak sie zmienia w stosunku do niej bo on ma inny charakter
Najlepiej by było, żeby Sasuke był z Naruto XD. nie będzie żadnych kłótni o to, czy Sakura będzie z Sasuke czy z Naruto. Naruto zamieni się w czyste shonen-ai :P. Nie no żartuje. Moim zdaniem Sasuke death w walce z Itachim, Naruto też death w walce z Peinem (w zemście za Jiraye), a Sakura będzie miała żałobę i nie będzie żadnego kłopotu :P
Lee i Gaara o_O Gaara jest zbyt sexy dla Lee :] ale zgadzam się co do Naruto z Hinatą
moje typy:
Naruto - Sasuke
Sakura - Lee
Shikamaru - Temari
Gaara - Hinata
Neji - Tenten
Po przemyśleniu sprawy, wole chyba, zeby bylo:
Kiba + Hinata byliby ladniejsza para:D
właśnie niedawno wpadłam na pomysł Kiba - Hinata
tak, to by była fajna para ;P
Sądząc po ostatnim chapterze mangi Naruto i Hinata będą razem ^^. Kishimoto dał na to wyraźny znak :)
Jest jeszcze szansa na SasuSaku. Najprawdopodobniej wkrótce spotkają się w mandze. Fajnie byłoby, gdyby Sakura walczyła z Karin ^^
A bym wolał tak:
Kakashi&Orochimaru
Ino&Sakura
Sasuke&Itachi
Naruto&Gaara
xDDDDDDDDDD
Dobre chociaż Orochimarujest za stary dla Kakashiego. A dla Sasuke na dziewczynę powinni wymyślić jakąś nową postać.
Już wymyślono nową postać, jednak za bardzo nie ma szans na ten związek ze względu na Sakurę. Ta dziewczyna ma na imię Karin i zachowuje się jak dawne fanki szajbusa. Jest bardzo chętna, aby uwieźć Uchihe... baaaardzo ^^. To taki mały spoiler z mangi. W anime będzie za jakieś 1,5 roku (sądząc po wolnym ciągnięciu się serii TV).
Oto jej zdjęcie:
http://img404.imageshack.us/my.php?image=image00006pg3.jpg
Heee....widziałam...hehe..dla mnie ona wygląda jak żeńska wersja Sasuke, ale z charakterem Sakury, jakby połączenie tych dwóch osób :x, ale w mandze widać, że jakoś Sasuke nie jest nią zainteresowany (bym napisała fajny tekst, ale nie będę spojlerowac).
Który chapter masz na myśli? To że razem po prostu szukają Sasuka? Hinata jako pies-tropiciel Naruta ;p
Ale i tak za nimi jestem :D
ogólnie to wiekszosc par jest mi obojetna no poza Nejiten Neji jest za fajny dla niej tylko problem kto inny na jej miejsce
a najlepsza para to Kurenai-asuma
Oto moje typy ;) :
Naruto -> Hinata
Lee -> Gai-sensei ;)
Shikamaru -> Temari
Tsunade -> Orochimaru ;)
Shizune - > Kabuto ;)
Akamaru -> Tonton ;)
Kurenai - Asuma
ee... Sasuke to żadną dziewczyną nie jest zainteresowany :P
może kopnie w kalendarzi na tym się skończy (nikt się nie dowie co do kogo czuł :D ) huhuhu
Ja uważam że takie były by niezłe pary:
Hinata i Naruto
Temari i Shikamaru
Sakura i Rock Lee
Tenten i Neji
Ino i Kiba
Kurenai i Asuma
Jak dla mnie ^^
Parami mogą byc:
Rock Lee-Ten-TEn(czytałam,że jest w nim zabujana)
Rock Lee-Sakura
Sakura-Sasuke
Sasuke-Karin
Sakura-Naruto
Sakura-Gaara(widzieliscie jak on na nią sie gapił?)
Shikamaru-Temari
Naruto-HInata
Asuka-Kurenai(niestety ;(długo nie pobendą razem)
Naruto-Hinata
Sakura-Lee
TenTen-Neji
Kurenai-Asuma
Temari-Shikamaru
Gaara-Ino
ewentułalnie:
Gaara-Sakura
Shikamaru-Ino
Ino-Kiba
Kurenai-Kakashi ;-)
Tsunade-Jiraiya
TenTen-Lee
Naruto-Hinata
Sasuke-Sakura
Neji-Teneten
Shikamaru-Ino
Asuma-Kurenai
Ewentualnie mogłoby jeszcze być:
Tenten-Lee
Shikamaru-Temari
Tsunade-Jiraiya
Gaara-Sakura Lee-Sakura
I jeszcze powinny się jakieś osoby znaleźć dla Kiby;)
No jasne,ze nie jest jej wart,ale jeśli chodzi o Rock Lee i sakura(gdyby)dała mu jakieś szanse to napewno ślinił by się jak jakiś pies.W końcu stałoby się to namolne.
Naruto i Hinata
Sasuke i Sakura
Shikamaru i Temari (lub Ino)
Lee i Tenten
Asuma i Kurenai
Tsunade i Jiraiya xD
A według mnie to:
Shikamaru z Temari (nie może być inaczej i basta)
Naruto i Hinata(według mnie pasuja do siebie)
Sasuke i Sakura(choć zgadzam się że on nie jest jej wart)
Tsunade i Jiraiya(była by to ciekawa para)
Lee i Ino(jakoś mi to tak pasuje)
Neji z TenTen(fajno by było)
Ale i tak zobaczymy co będzie:)))
Heh, no w sumie to się zgodzę z xxxolgaxxx ;)
Tylko Ten Sai i Ino - Pamiętam, jak wymyślił dla niej przezwisko "piękna panna" to najpierw pomyślał " W przypadku kobiet, gdy mówisz im dokładnie jak wyglądają, to wściekają się na ciebie, więc jeśli powiem odwrotność będzie dobrze" i wyjechał z tą piękną panną. Cóż nieco to przewrotne XD
A Hinata i Naruto, cóż być może w "tej" grupie się do siebie zbliżą, ale wątpię, żeby jakieś wyznania nastąpiły, chyba, że sytuacja będzie bardzo krytyczna ^.^
A co do Skury i Karin - tej drugiej nie lubię,, więc mam nadzieję, że Sakura pokaże na co ją stać i położy Karin jakimś potężnym ciosem ^.^
Moim zdaniem Naruto powinnien być z Hinatą
Sakura z Sasuke (pod warunkiem, że Sasuke przejdzie na dobrą stronę!)
Shikamaru z Temari
Ej, ludzie, jak można łączyć Shikamaru z Ino? Ino w ogóle nie pasuje do niego. Z Saiem? Sai powiedział do Ino "piękna pani", ponieważ stwierdził sam, że lepiej powiedziec na odwrót to jak wygląda. Czyli, mówiąc w prost nikt mu się nie podoba. Przynajmniej na razie. Moim zdaniem Ino powinna byc sama, albo z Kibą(?!) (Jakby Naruto był z Hinatą).
'' jak można łączyć Shikamaru z Ino?''
Każdy patrzy inaczek:]
Ino z Kibą? No jakoś nie bardzo
Gdyby Temari nie chciała być z Shikamaru to Ino by się nadawała:).
A co wy na to Ino z Choujim xD?
Ja jestem za paringiem InoxChouji xD
A tak po za tym to moje typy:
Naruto-Sakura
Neji-TenTen
Shikamaru-Temari
Hinata-(eeee...) (może)Kiba
Ooo ... Nati zgadzam się z tobą w 100%. Jakoś moim zdaniem Hinata nie pasuje do Naruto. Zbyt cicha (?!). Przynajmniej Sakura ma charakterek :P