PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124613}

Kod da Vinci

The Da Vinci Code
2006
6,7 582 tys. ocen
6,7 10 1 582422
4,8 51 krytyków
Kod da Vinci
powrót do forum filmu Kod da Vinci

kryminał? niekoniecznie na tle religijnym..

ocenił(a) film na 9
h4r

Oczywiście kontynuacja kodu--Anioły i Demony,Dziewiąte Wrota,Purpurowe rzeki,Kolekcjoner kości,Siedem,Rzeka tajemnic,Imię róży,Sherlock Holmes i Sherock Holmes -gra cieni,Z piekła rodem,The Rawen,Dziewczyna z tatuażem, Kolekcjoner, jak mało to daj znać to Ci z 50 jeszcze podrzucę.....

ocenił(a) film na 10
Jaberwoocky1

Proszę o więcej :)

ocenił(a) film na 9
Cripex

Ok. Przygotuję na jutro 50 <<żyletek>>:-)

Jaberwoocky1

nie przygotowałeś :(

ocenił(a) film na 9
WithKameleon

Strasznie przepraszam. Zapomniałem. Prawdę mówiąc ostatnio nie miałem pamięci do wielu rzeczy. Nie wiem czy to wpływ pogody czy jaka inna cholera. Poniższa lista jest moją listą dobrych i bardzo dobrych filmów. Uwierz mi na słowo. Od lat jestem zatwardziałym kinomanem i mam swoje widzi mi się ale potrafię film godny uwagi odsiać od wszelkiej maści kaszanek. Trochę będzie chaosu , bez podziału na kategorie tematyczne. Zwyczajna lista obrazów które polecam. No to lu---Zapowiedź, Na krawędzi, 6 zmysł, 2012, Milczenie owiec,Pulp fiction,Paul ,Porachunki( lub Malawita-film ma 2 tytuły)Święci z Bostonu( tylko 1!), Gorączka, Ronin, Sekcja 8 , Tożsamość Bournea( Tożsamość, Krucjata, Ultimatum) i ze wszech miar Dziedzictwo Bournea z Jeremy Rennerem , Raport pelikana, 8 milimetrów, Uprowadzona ( 1 i 2 ) Strzelec z M.Wahlbergiem, Podejrzani, Leon zawodowiec,Hazardziści,Wyspa tajemnic , Equilibrium, Czerwony smok,Misery, Obłęd, Plan doskonały, Gra z M.Douglasem, Prawo zemsty, Prestiż, Powrót do przyszłości ( trylogia) Władca pierścieni( trylogia) Obcy ( cztery części ale 4 możesz sobie darować ) Poszukiwacze zaginionej arki ( wszystkie bez 2 ( świątynia) ! Zielona mila, Skazani na Shaw shonk ( przepraszam za ew.błąd w pisowni) Skarb Narodów 1 i 2 , Rozgrywka( de Niro i Norton), Labirynt, .....Narazie tyle:-) Na liście nie ma horrorów, obyczajów, fantasy , bajek , komedii...Dlatego że listę sporządziłem według płyt Divix które mam na stojaku obok siebie:-) Drugi stojak jest w pokoju obok i nie mogę tam teraz wejść :-) Jeśli te gatunki też Cię interesują daj znać. Nara

ocenił(a) film na 9
Jaberwoocky1

Dobra lista, dużo widziałem z tego, ale kilka muszę obejrzeć . Bajki i komedie też mógłbyś napisać .
5

ocenił(a) film na 8
badboy_1910

Ja ze swojej stron polecam film:

Szachownica flamandzka (1995) - https://www.filmweb.pl/film/Szachownica+flamandzka-1995-31274