To dlaczego uważasz, że jest najlepszy? Jakie posiada umiejętności które przewyższają resztę piłkarzy? Znasz jakieś czy tylko tak palnąłeś bo go lubisz?
Tu bym miał zastrzeżenia do całego zespołu, że nie wywoływali pressingu u przeciwnika. Tylko ten foch Kryśki naprawdę go ośmiesza.
Wkurzył się bo go ośmieszyli. Podawali sobie w trójkącie a on gonił za piłką w środku jak głupie dziecko.
Powinien sobie odpuścić ten bieg gdy obrońca dostał piłkę i podał ją do kolegi z drużyny, wtedy było już wiadomo, że nic z tego nie będzie więc niepotrzebnie biegł dalej.
Mam prośbę. Czy moglibyście nie zamieszczać memów i filmików ośmieszających Cristiano Ronaldo? Czuje się dotknięty. Jestem przekonany, że każdy dojrzały człowiek jest przeciwko Messiemu, a za Realem. Chciałem zwrócić uwagę, że w konfrontacjach z Barceloną to nie ta kurduplowata szumowina ma lepsze statystyki, ale właśnie Cristiano Ronaldo.
Dotknięty? Koleś, nie masz w ogóle poczucia humoru?
"Jestem przekonany, że każdy dojrzały człowiek jest przeciwko Messiemu, a za Realem."
A ja jestem przekonany, że pieprzysz głupoty. Niby na jakiej podstawie tak twierdzisz? Widziałeś jakieś statystyki opisujące kto komu kibicuje i kto jest przeciwko komu? Mógłbyś je tutaj przytoczyć? Bo jak na razie twój post jest śmieszny i nie poparty żadnymi dowodami. Bo niby dlaczego każdy dojrzały fan miałby być przeciw Messiemu? Ty nie widziałeś nigdy dojrzałych fanów i sam nim nie jesteś. Ja myślę, że dojrzali fani są nawet za Messim a przeciwko Ronaldo. Bo Messi to człowiek który skupia się wyłącznie na grze, natomiast Ronaldo jest idolem dziewczyn i napalonych nastolatek, który co prawda dobrze gra lecz bardziej niż na grze skupia się na swoim wyglądzie zewnętrznym i zastanawia się jaki wybrać żel do włosów na następny mecz.
"Chciałem zwrócić uwagę, że w konfrontacjach z Barceloną to nie ta kurduplowata szumowina ma lepsze statystyki, ale właśnie Cristiano Ronaldo."
OMG! Ronaldo jest lepszy od Messiego w JEDNEJ statystyce, normalnie zaraz ziemia się zawali. Ja chciałem za to zwrócić uwagę, że w każdej innej statystyce lepszy jest Messi. W liczbie strzelonych goli w La Liga i Lidze Mistrzów oraz w liczbie asyst w tych samych rozgrywkach. Przypomnę tylko, że rozegrał mniej meczy w karierze niż Ronaldo. I co ty na to?
Messi jest lepszy, Lepszy, LEPSZY! Świadczą o tym statystyki i osiągnięcia, Messi strzelił więcej goli, ma więcej asyst, zdobył więcej tytułów, strzela więcej goli z rzutów wolnych. Więc lepiej się z tym pogódź zamiast chlipać jak panienka. "Chlip, chlip, jestem dotknięty, nie obrażajcie mi ronaldo bo to łamie mi serce, oczy pełne łez".
Nie jesteś wcale dojrzały, świadczy o tym chociażby ostatnie twoje zdanie. Jak coś nam się nie podoba to lejemy w ryja? Wyobraź sobie, że dorośli się tak nie zachowują.
Nie pisz tak. Jest mi przykro. Ronaldo jest lepszy. Przecież wiem. Gdyby nie był, nie grałby w najcudowniejszy klubie świata. Hala Madrid!
Muszę tak pisać aby dać świadectwo prawdzie, więc lepiej szykuj kolejną paczkę chusteczek aby otrzeć łzy.
Messi jest lepszy, Ronaldo klęczy przed nim i wiąże buty Najlepszemu Piłkarzowi Świata.
A bramki Barcelonie to kto strzelał? CR7 strzelił najwięcej. Messi miał kontuzję i grał słabo. Ponadto ośmieszył swój klub w meczu z Bayernem. Ronaldo najlepszy jest. Jak w tym roku nie dostanie Złotej Piłki, to się pochlastam. Gorsze może być tylko danie tej nagrody Messiemu.
A Messi strzelił więcej goli Realowi (18) niż Ronaldo Barcelonie (12).
Messi nie grał w meczu z Bayernem.
Mimo kontuzji Messi rozegrał lepszy sezon niż Ronaldo, został królem strzelców La Liga i zdobył mistrzostwo Hiszpanii.
Tak więc nie szykuj się na Złotą Piłkę dla Ronaldo. Messi otrzyma ją po raz PIĄTY z rzędu! 55555555555.
http://www.scaryfootball.com/wp-content/uploads/2013/08/ballon-dor-award-winners -messi-history.jpg
http://p.twimg.com/A4cKkZ-CYAAiRHX.jpg:large
Nie chlastaj się, wystarczą chusteczki do ocierania łez.
Nie martw się. Ronaldo na pocieszenie dostanie złote jajko na Wielkanoc.
Ależ Messi nie miał żadnych niedozwolonych kuracji. Za to Ronaldo... musisz o czymś wiedzieć. Otóż nie dawno okazało się, że żel którego Krysia używa do poprawienia swojej fryzury zawiera niezadowolenie substancje które wnikają przez skórę i do żył, poprawiają one wydolność organizmu, dzięki temu Ronaldo jest szybszy i nie przemęcza się. Muszę przyznać, że to było genialne, bo kto by się dopatrywał takich substancji w żelu do włosów. Niestety wszystko wyszło na jaw gdy Ronaldo pożyczył trochę żelu Bale'owi, okazało się, że Bale ma wysokie ciśnienie a substancje z żelu podziałały na niego jak trzy filiżanki kawy. Co się działo dalej chyba nie muszę pisać, ale inteligentni wiedzą, że kontuzja Bale'a jest tylko przykrywką, tak naprawdę on ciągle nie może dojść do siebie po użyciu tego żelu.
" Jak myślisz. Czy
Cristiano bardzo przezywa fakt, że nieskutecznie rywalizuje
z Messim, a UEFA na dodatek faworyzuje nieuczciwego
Argentyńczyka?"
Myślę, że Ronaldo nie przeżywa tego. Ma tyle milionów euro w kieszeni, że jego życie jest bajeczne a to właśnie jest najważniejsze, Złota Piłka to tylko taki dodatek do przyozdobnienia półki. Z resztą mając tyle eurasów on może sobie kupić nawet kilka replik takich piłek ze złota. Ponadto myślę, że ty o wiele bardziej przeżywasz ten fakt niż on. Dlatego proponuję ci to:
http://img.sadistic.pl/pics/336623_db507bb116fb.png
Stosuj codziennie przed śniadaniem i po kolacji. Będzie dobrze. ;)
" W FIFA 14 wcale nie można nim decydować w pojedynkę o
losach meczów. Co innego Cristiano."
Nie, jesteś po prostu cieniasem i nie umiesz grać w FIFA, więc nie zwalaj winy za swoje niepowodzenia na Messiego. Ja jakoś potrafię przejść Messim wielu obrońców, a to, że ty nie potrafisz świadczy tylko o tym, że jesteś słaby bo Messi jest bardzo szybki w tej grze i ma najwyższy poziom umiejętności (94), a przykładowo Ronaldo ma 92.
To nieprawda, bo Messi jest nienajlepszy. Sam nie umiesz grać i pewnie traktuje FIFA jak typową grę zręcznościową. Nie podoba mi się to, w jaki sposób podchodzisz nawet do Alessandro Messiego. Nim trzeba grać finezyjnie, a ty pewnie jedziesz po bandzie albo obracasz gałką w taki sposób, że ten hiszpański as kiwa się w nienaturalnie szybki sposób.
Nie umiem grać? To może spróbujemy sparing przez internet? Na czym grasz? Bo ja na Xbox 360.
Jesteś pajacem skoro sądzisz że suche statystyki jak gole czy asysty decydują w 100% o tym kto jest najlepszy. A te wolne to już kompletnie parodia. Założę się że nie oglądałeś nigdy PD, a gdybasz tak bo obejrzałeś raz CL w TVP XD
i jak tam Messi, tylko 14 goli w LM? Mało. I jak tam Barca? 0-7 z Bayernem? Bo Real ich objechał 5-0. Coś wspominałeś że Real nie umie grać z silnymi, ahahahahahah znawca
Neymar może Bale'owi buty czyścić, ten chłopaczyk niech się od Bale'a uczy grać w piłkę. Nic nie zdobędziecie w tym sezonie złamasy hahahaha. Puchar nasz. Hala Madrid!
Wait! Co ty piszesz? Właśnie sprawdziłem statystyki strzelców w meczach Realu z Barceloną i wynika z nich, że to Messi ma lepsze statystyki niż Ronaldo. Strzelił 18 goli i jest drugi w klasyfikacji strzelców (zaraz za Di Stefano), natomiast Ronaldo strzelił 12 goli i jest 7. Tak więc i w tej statystyce Messi jest lepszy, pomyliłeś się.
Ronaldo jest lepszy. To piłkarz kompletny. Za to okrzyki "messi, messi" pod adresem Ronaldo uważam za przejaw kołtuństwa.
Messi rozegrał dwa mecze mniej w LM niż Ronaldo więc takie porównanie jest nie na miejscu.
Wiesz co? Żadne pieniądze i żadna kariera nie zrekompensuje Messiemu kalectwa. On nawet nie może ten-tego z kobietą, bo podobna ma maleńkiego peniska. Najwyżej 4 cm w stanie gotowości.
"niemiecki walec rozjedzie Real", "będzie 8:0" to jedne z wielu postów gimbusiarskich kibiców Barcelony. ahhahaha Tak się gra z Bayernem, wy u siebie się zbłażniliście 0:3 i zazdrościcie, pajace. Hala Madrid!
Nie no, ja go teraz rozumiem. Biegł jak szalony bo myślał, że koledzy robią to samo i uda się przejąć piłkę, a gdy zobaczył, że stoją to się wkurzył. Śmieszne to wyglądało ale ambicji odmówić mu nie można. :)
ahahahha ale was Atletico pojechało zgniotło, powinno być 5:0 pajace z Barcelony, Liga mistrzów adios !
Jeszcze dwa świeże:
http://www.youtube.com/watch?v=kRvUVa7PAUk
http://www.youtube.com/watch?v=nKf8Gz3Z6s8
:)
Dlaczego? Przecież wcale nie jest tak, że Barcelona, to fair play, wyższa klasa piłkarska, a Real Madryt to oszustwa, kopanie rywali i zawsze kompleks Barcelony. Nawet ten faga Piqué przyznał parę dni temu, że Real to najlepszy klub.
"Piqué przyznał parę dni temu, że Real to najlepszy klub."
Chyba po pięciu głębszych. :P
Co w tym dziwnego? Przecież Piqué z radości opluł prezesa FC Valencia, kiedy wraz z pijanymi kolesiami objeżdżał Madryt odkrytym autokarem. To było po zdobyciu mistrzostwa świata.