Cytuje Leona"Mam Violette,najladniejsza dziewczyne w szkole"Zgadzacie sie z tym?Owszem jest bardzo ladna ale Ludmi,Cami,Naty czy Fran tez sa sliczne(Ludmila i Camila maja lepsze wlosy od Violetty moim zdaniem,figury to samo i mniejsze nosy bo Violetty nos jest troche dlugi,Fran ma ladniejsze rysy twarzy,oczy Natki sa ladniejsze niz Violetty).Ogolnie nie widzi mi sie figura Violetty-chlopieca czyli bez wciecia w talii,jej nogi wygladaja na krzywe i dziwnie chodzi(ale to tylko moja opinia).I nudny jest juz ten watek ze kazdy chlopak co przyjdzie to sie zakochuje we Violi jak wokol tyle dziewczyn ktore pod wzgledem urody jej dorownuja a nawet bym powiedziala ze i moze sa ladniejsze.
Mądry człowiek, też tak myśle, ale Leon jest zakochany, a ukochaną postrzega się tylko od dobrych stron
Zgadzam się, ale przypominam, że to serial o Violetcie, więc ona będzie najidealniejsza. Każdy z aktorów został zapytany kogo chciałby grać i nikt nie powiedział, że chciałby grać Violette czyli też widzą w niej jakąś nie najlepszą postać (Martina nie była pytana).
Najładniejsza jest Fran, a Ludmiła ma świetne nogi, piękne włosy i uroczą twarzyczkę ;) Vilu ma piękne oczy, nie zgodzę się też z tym, że jest chłopczycą, bo chłopczyce są na ogół płaskie jak deska. Ale nogi ma jak zapałki, faktycznie bardzo niezgrabnie je stawia.
Tak, za bardzo idealizują Violettę. Fran i Naty są od niej o wiele ładniejsze. Ludmi też, ale czasami wygląda dziwnie z tymi swoimi minami rodem z Drogi Bez Powrotu. Wszyscy lecą na Vilu, a ja nie rozumiem czemu. Szału nie ma. Może i jest ładna, ale bez przesady. Ma wiele niedoskonałości.
Niezgrabnie chodzi, jakoś tak bez wdzięku. Dziwnie się rusza jak tańczy i śpiewa, strasznie sztywno. Co do urody - ma wystającą brodę, zwłaszcza jak mówi to ją wysuwa do przodu, bardzo drobną buzię, zbyt wyraźnie zarysowaną szczękę. Marszczy czoło prawie jak Tomas ;).
Więcej niedociągnięć nie dostrzegam.
Aż tak źle nie chodzi w porównaniu do Tomasa, jak dziś zaobserwowałam na jakimś filmiku, że nogę stawiał do środka, jakby miał płaskostopie, czego nigdy wcześniej nie widzałam. Może raz mu się zdarzyło i jest to akurat na filmiku na yt, albo mi się coś przewidziało.
Ja zawsze zwracam uwagę na włosy :D Za włosy Camili czy Ludmiły (niekoniecznie za kolor) bym zabiła! Natomiast Violettę ratują upięcia, bo nie dość, że ma nierówne, to i bardzo rzadkie. Za to jak się patrzy na Ludmiłę czy Camilę to widać ich ogrom, chociaż nie wiem czy to nie taki efekt uczesania i tyle ;D Ale różnica jest znacząca :D
Podziwiałaś mojego instagrama? XD
WYJDŹ XD Hhaha
Tak ogólnie, to chodziło mi o długość (pragnę dłuższych ale stoją w miejscu) i te piękne fale <3 Moje są takie że schną całą noc i nie wyschną, a po potraktowaniu lokówką przez fryzjerkę po godzinie już są prostymi drutami <3 Nic z nimi nie mogę zrobić nigdy.
Co? Skąd ci to przyszło do głowy? Ty wyjdź (lub wylyź, jak wolisz). Nie dość, że utalentowana, to jeszcze w cholerę ładna. Nie wytrzymam.
Przynajmniej są długie i gęste. Ja mam włosy praktycznie takie jak Vilu (w 1 sezonie), tyle, że ciemniejsze. I proste jak druty. I kto tu ma gorzej? :)
<rumieniec level hard> nie serio, nie lubię jak mi ktoś tak prawi i to jeszcze bezpodstawnie XD
WGL, tak wracając do tematu: watch?v=oyGMK0e7Zrc
Nogi Martiny tutaj oficjalnie wygrały konkurs na miss patyczaka.
Zgadzam się co tych patyczków. Bezpodstawnie? Phi. Pogadaj sobie. Nie, w ogóle NIC nie masz ładnego, nie licząc włosów, oczu, nosa, ust, figury i stylu ubierania. Hm.
Boże, skąd ty nabrałaś tyle moich zdjęć? :D Skoro zaprzeczasz że namiętne przeglądasz moje fociałki instagramowe ;D
Ach, znikąd. Bo to przecież nie jest tak, że przejrzałam twojego fejsa, twittera i instagrama. Skądże znowu ;) Śledzę cię. Wynajęłam prywatnego detektywa, który mi doniósł, że lubisz Lanę Del Rey i kawę w Starbucksie, że jesteś leworęczna i byłaś w Zakopanem. Of kors.
BOŻEEEEE XDD
Nawet fejs :<
Czemu Ty mnie jeszcze nie zaprosiłaś? Też chcę Cię postalkować XD
Jakby co, to ostrzegałam. Na fejsie (bo twitta i instagrama nie posiadam) poszukaj zaproszenia od Zuzi (cudne mam imię, czyż nie? xd)
Więc tak :D
Wady wyglądu Violetty:
-Nogi, za chude które stawia w dziwny sposób
-Wystawianie szyi w trakcie śpeiwania, jak u łabędzia. (jak śpiewa z Leną np. to wystawia głowę do przodu, a ręce do tyłu daje) strasznie mnie to wkurza
-Włosy - no coment.
Więcej nie zauważyłam.
Zalety i wady innych:
Ludmiła: jest śliczna, ma super włosy, ale okropnie ją malują i źle po prostu wygląda (tak, jak powinna wyglądać jej postać). Ale poza serialem jest super! Ma chyba najlepszą figurę i super nogi! Zazdroszczę jej ich ^^
Camila: Śliczne włosy, ale straszny uśmiech... Ta jej szczęka :( Ale ogólnie jak ją dobrze pomalują to się nie zwraca na to uwagi i jest ogólnie super!
Francesca: ma włoskie rysy twarzy - prześliczna jest ogółem. I ma takie kobiece kształty - mam na myśli biodra. Wydaje mi isę, że ma rzadkie włosy.
Naty: śliczne włosy, ładna figura i twarz, ale uczesanie w serialu ją nieco skreśla, bo jeszcze jej "wyokrągla" i tak okrągłą już twarz.
Wg. mnie najładniejsza jest Fran. Później Naty, Ludmi i Cami. Może Viola byłaby przez Cami ewentualnie, ale najładniesza na pewno nie jest.
Ja uważam, że to dobrze, że Violetta ma chude nogi, to powinien być komplement. Lepiej mieć nawet za chude niż grube, które się trzęsą jak galarety.
I weźcie mnie nie wkurzajcie z tym, że Camila jest taka świetna. Niedobrze mi się robi od niej, nie dość, że brzydka to i krzywa. Wygląda jak płacząca wierzba. OCHYDA
A jej włosy są obrzydliwe!!!!
Obrzydliwa to może być guma do żucia przyklejona pod stół. To samo ze słowem "ohydna". Jestem ciekawa tego, jak Ty wyglądasz, ślicznoto.
Być chudym to nie komplement, być szczupłym - tak. Ale rzecz w tym, że Martina nie jest szczupła, tylko przeraźliwie chuda. Patykowata wręcz.
Większość facetów jako ideał kobiety wskaże osobę, która wygląda zdrowo, ma zaokrąglone to i owo, nogi i wszystko normalnej grubości. I nie możemy przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę.
Słuchaj, mam w klasie dziewczynę ze sporą nadwagą, za którą uganiają się wszyscy chłopcy, i dziewczynę chudą jak patyk, z której tylko się nabijają. Zresztą prawie wszystkie okrąglejsze z mojej klasy mają chłopaków, a prawie wszystkie szczupłe są same. Więc nie ma reguły.
Proszę cię... Jak można chudość nazwać atutem? Ja wiem, że nastolatki mają teraz problemu typu anoreksja i jest im wmawiane od początku, że bycie jak patyk jest piękne, ale to NIE jest prawda. Facetom podoba się, jak dziewczyna wygląda Normalnie, a nie jakby przez kilka miesięcy nic nie jadła. Wiem, bo obracam się głownie w męskim towarzystwie. Więc proszę CIę.
A poza tym proszę CIę, abyś nie nazywała kogoś obrzydliwym. To niegrzeczne. Jestem ciekawa, jak ty wyglądasz...