PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz2

ocenił(a) serial na 9

Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D

użytkownik usunięty
Gosha_5

Szkoda, że tylko ten serial ma tak wspaniale rozbudowane forum związane z tematyka każdego odcinka. Jak oglądam inne seriale np. Królowa Nocy albo Wieczna Miłość, to nawet nie mam z kim podyskutować o tym, co się wydarzyło w każdym odcinku, bo zdarza mi się oglądać w ich oryginalnym języku.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Dziś powinna być druga część zapowiedzi

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

A pomyślcie tylko jakby tak nur zatanczyla taku taniec brzucha to chyba yigit by ją zabil choć kobiet nie bije. Ha ha
No to znaczy ze tolgahan nie jest o alnedzie zazdrosny. A nasz yigicik o ho ho. To dopiero zazdrość w oczach. Chce mi się juz czwartku

użytkownik usunięty
Elza49

warta uwagi jest również różnica wieku pomiędzy Tolghanem (34 lata) a Almedą (24 lata). Amine zato ma 23 lata, więc młodą partnerkę jemu wybrali do serialu, a w życiu osobistym tez gustuje w młodszych.

mija_

Witam, nie widziałem żadnego odcinka tego serialu ale teściowa kazała mi się dowiedzieć czy ten bogaty facet, który ciągle nosi jakieś zdjęcie w portfelu okaże się ojcem Nur, podobno główna bohaterka jest do kogoś tam podobna. byłbym wdzięczny za odpowiedź

ocenił(a) serial na 3
maja9128

dobra, obejrzałam odc. 51 w ros. tłumaczeniu i podzielę się kilkoma spostrzeżeniami na gorąco (dodając co nieco do ang. tłumaczenia). Otóż Fikret to chyba jednak "czarna chmura", która pojawiła nam się na horyzoncie!!! Tak to na razie wygląda. I to wszystko przez Nur. Bo Fatih taki samotny :P Wychodzi z tego, że tuż po śmierci rodziców F i F (hehe, trochę tych F mamy) oni przestali ze sobą rozmawiać i stracili ze sobą kontakt, ale nie wiemy dlaczego! Fatih ucina wszelkie próby rozmowy, Tayyar tak samo. Obaj są wściekli to widać. Ale N wie lepiej. Uważa, że Fatih tęskni za Fikret. Na słowa Y, że to sprawy rodzinne i żeby się nie mieszała, że to musiało być coś okropnego skoro obaj F i T nie chcą rozmawiać N pyta: "ale to było jeszcze dziecko. Co mogło takiego okropnego zrobić?" (budują napięcie, rozumiecie:) no i Y wtedy właśnie obiecuje znaleźć namiar. Tu jest o tyle dziwna sprawa, że Fikret to musi być imię zarówno dla kobiety jak i mężczyzny (jak np. Alex po ang.). Bo oni niby mówią o siostrze, ale Y myślał ewidentnie o bracie, bo przed otwarciem drzwi w Adanie Y mówi do siebie: "ciekawe jak wygląda? A pewnie tak samo jak Fatih, długi i wąsaty"; potem po otwarciu drzwi przez Fikret:"Dzień dobry, było nas tu dwoje, ale jedno zniknęło. Szukamy PANA Fikret (Fikret bey - posłuchajcie sobie w oryg.) Na co ona mówi, że to pani. Y: "a to przepraszam. A możemy zobaczyć się z panią Fikret? " No i ona wówczas się przedstawia. Teraz rozumiem tą niepewną reakcję Y. Ale swoją drogą to dosyć dęta sprawa. Fatih w wieku 18 lat wyjechał z Adany (wtedy 12 letnia N dała mu ten list miłosny). A co się działo z Fikret? Nur nie wie. Mówiła o tym do Fatiha, że teraz by jej nie poznała (tyle lat minęło). Ale tego też nie rozumiem, bo skoro Fikret mieszka w ich dawnym domu tuż naprzeciw domu ojca Nur to dlaczego ona by jej nie poznała? B. dziwne. Chyba, że N z ojcem wyprowadzili się stamtąd tuż po śmierci matki N (zauważyłyście, że ona zmarła w wieku 28 lat? a ojciec 47 - młodzi ludzie) Na tym koniec odc. A w gaju pomarańczowym, kiedy N mówi do Y, że w Stambule takich pomarańcz on nie znajdzie, Y odpowiada (UWAGA UWAGA): "nie zapominaj, że ja też pochodzę z ADANY"!!!! Suprise, suprise! No proszę was! Co to teraz z tego będzie? No i 2 drobiazgi tłumaczeniowe: po ros. kiedy N częstuje Y pomarańczą on mówi: "nie chcę, zjedz ty. Ale nie jedz za dużo, bo potem nic nie zjesz" i wówczas N odpowiada: "mój tata też tak mówił: nie jedz za dużo, bo potem w domu nic nie zjesz". A po przyjeździe do Adany rozmowa była taka: Y: "W Stambule to ja pierwszego dnia zorganizowałem Ci wycieczkę i byłem cudownym przewodnikiem" N: "Na tyle cudownym, że właśnie tego dnia zakochałam się w Tobie" Y: "To teraz kolej na mnie. Dziś ja chcę zakochać się w Tobie, tak jak zakochuję się w Tobie każdego dnia" Pisk N i uścisk :) "Idziemy zakochać się w sobie :D

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Haha jakie słodkie haha mówiłam ze fikret to będzie coś kombinować bo dziwnie na Yigita patrzyła w zapowiedzi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj mysle że będzie się działo. I znow się denerwuje. Jakoś nie mogę spokojnie tego serialu oglądać.
A dziś był polski odcinek, w którym icial dowiedziala się, ze nur i yigit są małżeństwem i musli że wzięli ślub przed imamem. Yigit i nur sie kłócą i wdg polskiego tłumaczenia yigit pyta czy nur chce rozwodu. Nie bardzo mi to pasuje i mam pytanie czy noże ktoś wie jakie było tłumaczenie ros lub ang. Tto byla końcówka 22 odc. tureckiego . Wydaje mi się że za mało tłumaczyli w stosunku do tegoco oni mówili. A jeśli yigit faktycznie pytał o rozwód to chyba oszalał bi przecież ona mogła się zgodzić i co by bylo? Oswiećcie mnie bardzo proszę

Elza49

Po mojemu dobrze przetłumaczone. On po prostu powtarza wiele razy jedno zdanie, w tym przypadku pytanie czy chce się rozwieść. W tłumaczeniu powtórzone mniej razy. Tak tam zazwyczaj dialogi wyglądają właśnie, jedno zdanie powtarzane parę razy

ocenił(a) serial na 3
Elza49

ja mam wrażenie, że tam nie chodzi o żaden rozwód. Po prostu oni (Y i N) są wkurzeni na siebie maksymalnie. A scenarzyści wkładając w usta wściekłego Y ten tekst o rozwodzie dają szansę podsłuchującej I na odkrycie prawdy. Iclal, słysząc tekst o rozwodzie domyśla się, że oni są małżeństwem. A ponieważ nie wie o rozwodzie z nią, myśli, że N jest drugą żoną Y (tylko religijną - w islamie można mieć 4 żony. Rozumiem, że w Turcji (jedynym świeckim państwie muz. jest tylko jedna prawna żona, a dodatkowo można mieć dodatkowe żony tylko religijne. Pamiętasz rzekomy ślub N z Dzamalem, albo jak Y informował ciotkę Nur o ich małżeństwie to powiedział "N to moja jedyna prawowierna żona" ciotka też nie mogła tego pojąć, bo nie wiedziała o rozwodzie z I) Tu Firat chce powiedzieć I prawdę, ale jak zawsze czujna A wpada mu w słowo i potwierdza I, ze Nur jest tylko żoną religijną i zagrzewa ją do dalszej walki z N o Yigita. Koszmar.

gabriela_De

Może te komentarze na fb nie były takie zupełnie głupie.. O tym, ze to facet, który zmienił płeć ta Fikret :D

mija_

Sprawa podejrzana, bo ani wuj ani F nie chciał o siostrze rozmawiać. Możliwości jest mnóstwo, na myśl mi przychodzą np. prowadzi dom publiczny, albo sama jest kobietą lekkich obyczajów, może siedziała w więzieniu, może w jakiś sposób przyczyniła się do śmierci swoich rodziców. Ciekawe dlaczego F wyjechał z Adane w tak młodym wieku (może do lepszej szkoły) Sporo niewiadomych w tym równaniu. Zgadzam się, że ona może namieszać. Ale nie zapominajmy, że zbiry lada moment zaczną się dawać we znaki.
Y mówiąc że on też jest z Adane myślę że powiedział w żartach. Skoro dom po ojcu pusty (tak zrozumiałam po rosyjsku), to może będzie wspólna noc i wspólna poduszka (nareszcie).
Swoją drogą wszystkie sceny Y i N w tym odcinku przepiękne.
A po scenie na cmentarzu nadal nie mogę dojść do siebie.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

No te słowa które wypowiadał do niej cudne.wiecie co ja po polsku jakoś nie mogę oglądać tego serialu nie po tym jak oglądałam po turecku je.za bardzo drażni mnie to wszystko.fikret fakt dziwna..bardziej mnie zastanawia o co chodziło w tej umowie która podpisała nur.bo ten gościu z kobietą tak na siebie patrzyli jak by coś knuli.namieszać może też Yaren w związku yagmur i emina lub będzie sprzymierzeńcem do walki aytul vs nur

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tez mi się zle ogląda po polsku no ale nie mam wyboru. Kiedys nie pisalyscie na forum tłumaczenia i nie łapię co oni tam mówili a to ważne

Elza49

Widziałam zdjęcie. Fikret Kimdir tak się nazywa siostra Fatiha. Czyli musiała wyjść za mąż albo nazwisko po innym ojcu. Na zdjęciu rozmawia z jakimś gościem. Napewno nie jest to F ani Y.

Gosha_5

Sprawdzałam przed chwilą ale jeszcze brak 2. fragmentu. Może będzie jutro.
Dobrej nocy

ocenił(a) serial na 3
Gosha_5

tak, dom po ojcu jest pusty tj. do wynajęcia i Y chce zobaczyć chociaż ściany domu w którym mieszkała Nur. Ale myślisz, że tam będą warunki do spędzenia nocy?
co do pochodzenia Y z Adany to chyba nie żarty, bo rozmowa była taka:
Y: "Moja piękna chyba zapomniała, że ja jestem z A"
N: "Pamiętam, ale ty dawno stąd wyjechałeś i już zapomniałeś (jak pachną pomarańcze)"
Y: "Masz rację"

ocenił(a) serial na 3
maja9128

I kilka refleksji już nie na gorąco:) generalnie dość przyjemny odcinek. Przepiękna rozmowa Y (!!!) i N :) Mogłam nawet oglądać psychopatki i Merta (bo znałam reakcję Y). Albo przemowa przy grobach: Y: "Bardzo kocham Waszą córkę i będę z nią przez całe życie". Tylko to za wcześnie!!! Dopiero 51 odc. Co będzie w 6 następnych ? Chyba, że teraz komplikacje głównie u innych. Swoją drogą nieźle nas wytresowalil. Niczym psy Pawłowa. Wiemy, że jak jest dobrze, to zaraz będzie źle :) Z drugiej strony podejrzana Fikret może też ostatecznie zdziałać więcej dobra niż zła. Kto to wie?! Natomiast całkowicie idiotyczny wątek Cahita, Nazan i Elmas czy sprzeciw C wobec Yagmur i Emina (nie, bo nie); No i nowy trójąt EYY! A Emin nie tylko będzie modelem, ale i rolę w serialu dostał. Taki E chyba spodoba się Yaren. A Yagmur pewno się obrazi, bo E trzyma wszystko w tajemnicy. No i jest też wątek bandziora, Y mówi otwartym tekstem do Fatiha, kiedy ten nadal każe mu się trzymać z daleka od sprawy: "raz wsadziłem go za kratki i teraz też będę wiedział jak to zrobić". Chyba rzeczywiście Y jest tu bardziej przekonujący niż Fatih biorąc pod uwagę dotychczasowe "sukcesy" policji tur. (porwanie N i I; ostrzał Y; awaria śmigłowca) i F też przyjmuje poważnie te przechwałki Y. Co do Y, N i Merta, to sprawa dopiero się zaczyna i sam Y stwierdził, że to zajmie jeszcze sporo czasu, ale przynajmniej postawił sprawę jasno, że kocha N. Natiomiast do I coraz więcej dociera, że ona cały czas walcząc z nimi ostatecznie i tak przegrywa. Ale nie przeszkadza jej to, by wraz z Nazan i Aytul oskarżyć Elmas o chorobę psychiczną do Cahita (psychopatki oskarżyły o chorobę psychiczną!!!!) Póki co moja sugestia jest taka, że scenarzyści namieszawszy wszystkim na maxa albo zmierzają do wyprostowania wszystkich wątków, albo do totalnej katastrofy. Rzeczywiście to nie na nerwy polskiego widza. A raczej polskich kobiet. Swoją drogą widziałyście chociaż pół faceta, który by to oglądał? Bo ja nie;) Ale my, wpadłszy po uszy w szpony telenoweli, męczymy się, bo to totalnie obcy świat. Ja myślę, że te babskie zagrywki to pokłosie wielożeństwa i/lub życia w haremie. One się tam przez wieki w tym zaprawiły, a dla nas to nie do pojęcia. I DOBRZE! To samo z tymi małżeństwami z bliskimi krewnymi. Ostatnio organizacje pomocowe na Bliskim Wsch. ogłosiły, że tam jest ogromny odsetek chorób genetycznych właśnie z tym związanych, ale oni nie mogą ich uświadamiać, bo to jest traktowane jako atak na ich religię! A my się o tym uczymy na biologii już w podstawówce. Gdzie tu religia? Czysta nauka. Ale spokój, zachowajmy spokój. To już nie tak długo :P

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Wspaniale przemyślenia z mojej glowy je wyjełaś chyba bo myślę tak samo. Czekamy na drugą zapowiedź. Dobranoc wszystkim

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Super przemyślenia.może będą zmierzać do powolnego prostowania ich.Elmas mogłaby urodzić wyjechać zdala od kozanow zacząć nowe szczesliwsze życie

Elza49

Witam dzisiaj ponownie poranną kawą.
Gabriela ma piękne przemyślenia i bardzo fajnie się je czyta.
Własnie z tym Adane sprawa dziwna. Czy Y tez stamtąd pochodzi? Nie jestem do końca pewna. Jeśli tak to musiał wyjechać jako bardzo małe dziecko, ponieważ później będąc małym chłopcem w wieku szkolnym mieszkał w biednej dzielnicy Stambułu.
Jak piszesz być może Fikret wcale nie namiesza tylko będzie postacią pozytywną i jeszcze F będzie dziękował N że zbliżyła do siebie rodzeństwo. Ale na początku będzie na nią z pewnością zły.
Jeszcze kilka odcinków przed nami. Myślę, że N i Y raczej nie jest w stanie nikt skłócić. Ale mogą niektórzy popsuć im szyki. Bandziory mogą zagrozić zarówno N jak i Y .Mogą komuś wyrządzić krzywdę i wówczas sytuacja stanie się dla nas nie do zniesienia.
Mam tylko nadzieję, że do I dotarło, że chcąc być szczęśliwą należy zwrócić się do osoby która Cię kocha. A swoja droga uważam, że Firat nie jest I całkiem obojętny (gdyby nie obsesja do Y i rady A).

ocenił(a) serial na 8
gabriela_De

hej sorry, żę sie tak wcinam ale nawet nie wiem jak zacząć tu jakiś nowy wątek :D
czy ktoś mogłby podać linki do tłumaczeń wcześniejszych odcinków, tak od 47go?????
albo jeśli są na tym forum, to ktoś może podać orientacyjne nr stron? Bo przekopać to wszystko to jakaś abstrakcja :D

docik89

http://m.filmweb.pl/serial/Tylko+z+tob%C4%85-2015-738306/discussion/SPOILERY,277 0564

Musisz tu szukać też nie chce mi się szukać na której stronie dokładnie, ale jak poszukasz to jakieś opisy tam powinny być ;)

ocenił(a) serial na 3
docik89

sorry, nr stron to na pewno nikt ci nie poda. Jest wcześniejszy wątek pt. Spoilery i tam zaczęłyśmy rozmawiać od 47 odc. Po zapełnieniu na maxa rozpoczęłyśmy nowy wątek właśnie ten. Jeśli chodzi ci tylko o tłumaczenia to przejrzyj wypowiedzi nast. osób: mija_ (z ang.) gabunia 7 (z ros.) i czasem moje. Pozdro

ocenił(a) serial na 8
docik89

dzięki za odpowiedzi, będę szukać
a skąd bierzecie dialogi po angielsku? jest jakaś angielska stronka która emituje serial z napisami?
mija_ będę bardzo wdzięczna za odpowiedz :)

maja9128

Yiğit: What if we invite you to Istanbul?
Fikret: Goals.. New goals..
Good morning.
Iclal: Who's that?!
Cahit: What Elmas has done to this little girl.. We'll take my son from her. ( they want the baby of Elmas for their selfes)
We have to convince her that we're divorced.
Aytül: Yağmur is your sister. So she's the daughter of your dad, of this killer.
Yiğit: Aunt!
Yaren: No!! You've done a mistake, brother.
I don't say 'sister' to a girl whose father killed mu mother!
Nur: We talked a little bit, and I told her about Yigit.
Elmas: So Fikret is a curious person.. Abou you and.. Yiğit.

Ta brzydula wygląda już na Maksa zakochana w Y... :-/

mija_

Okropne. A ten jej wzrok zazdrości jak Y przytula N. Oj nieładnie. A on jej jeszcze drzwi samochodu otwiera i pewnie wiezie do brata. Najgorsze że Fikret zamieszkała w domu N. Czyli Y jest w zasięgu ręki.
Jednak teraz zaczynam mieć co do niej złe przeczucia.
Jeśli idzie o C i N, to jeśli będą udawać małżeństwo (może aby odebrać E dziecko), to C jest skończonym idiotą do kwadratu.
I musi pewnie tez upaść na kosodrzewinę.
Szkoda mi Yagmur, bo Yaren będzie żywiła do niej urazę. A młoda może tego nie wytrzymać, poczuje się winna, oprócz tego zazdrosna o Emina i może sobie nie poradzić z takimi emocjami.

Gosha_5

Mijo, przepraszam czy można prosić po polsku. Z góry dzięki.

Gosha_5

Yiğit: Co jeśli zaprosimy cię do Stambułu?
Fikret: cele.. nowe cele..
Dzień dobry.
Iclal: Kto to jest?!
Cahit: Co Elmas zrobiła tej małej dziewczynce.. Zabierzemy jej mojego syna. (chcą dziecka Elmas tylko dla siebie)
Musi ją przekonać, że rozwiedlismy się. (Nazan zdejmuje obrączkę)
Aytül: Yagmur jest twoją siostrą. Więc jest córką twojego ojca, tego mordercy.
Yiğit: Ciociu!
Yaren: Nie!! Zrobiłes błąd, bracie.
Nie powiem "siostra" do dziewczyny, której ojciec zabił moją matkę!
Nur: Rozmawiałysmy trochę, opowiedziałam jej o Yigicie.
Elmas: Więc Fikret jest ciekawską osobą.. na temat ciebie i Yigita..

cahit porażka =/

ocenił(a) serial na 9
mija_

To było do przewidzenia ze będzie chciał odebrać jej syna. Skończony idiota i on myśli ze Elmas i nur mu na to pozwolą Nigdy!! A ta fikret na pewno nie wróży nic dobrego i tu może nastąpić rozlaka o której mowa we wrozbie nur która wróżka jej przewidziała i może właśnie fikret namieszać tak ze Yigit o nur się rozstana

ocenił(a) serial na 9
mija_

Naiwna Nur znów wierzy że trzeba z Fikret o wszystkim rozmawiać i jeszcze broń Boże powiedziala jej o swoich przeżyciach, na ktorych ta zauroczona yigitem może budować swoją strategię. Wszystkich traktuje jak przyjaciół i wpada z jednego klopotu w drugi. Boje się tego odcinka bo jak my wszystkie nie wierzę że po takiej cudnej wspólnej deklaracji miłości na cale życie bedzie bez zgrzytów i niespodzianek. Nie wydaje mi sie żeby to był dobry pomysł z mieszkaniem fikret u nur bo już koniec spokojnych spotkań nasxej pary w ogrodzie z uwagi na czujne oczy fikret.
A cahit to brak słów jaki glupi izmanipulowany .!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja chyba sobie daruje czwartkowy seans :/ bo aż mnie krew zalewa widząc kolejny raz naiwna nur,wredna ruda która od zobaczenia Yigita u progu swojego domu już w głowie obmysla plan jak go zdobyć,naiwnego cahita który zmanipulowany jest kosztem dzieci już sobie wyobrażam co będzie jeśli rzeczywiście dostanie władzę rodzicielską nad synem Elmas to nazan to wymorduje to dziecko :/ tak jak męczy ta dziewczynkę :/ przecież widać że nie znosi dzieci bo niby czemu ukryła fakt że mogą mieć dzieci ?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Obejrzę sobie za 2tyg odcinek

maja9128

Odnośnie tej wróżby to mi się zdaję że ta rozłąka już była. Po rozwodzie co Nur wzięła ślub z psycholem. A później do siebie wrócili.. Nic więcej bym się już nie doszukiwała odnośnie wróżby.

CAHIT to.. Uhh nie będę nawet pisać tych przekleństw. Swoją drogą to Elmas jak słonica w ciąży.. No ile jeszcze?

FIKRET spojrzenie przebiegłej lalki.. Ale co najgorsze, zobaczcie jak Yigit na nią patrzy!!

ocenił(a) serial na 9
mija_

Ja myślę ze jeśli yigit cos wykręci z tą rudą to się zawali cała koncepcja tego serialu. Nie ma powodu żeby to zrobił nur bo są ze sobą w sielance wiec nie ma po co robić jej na złość. A skoro według scenariusza yigit zakocgal sie po raz1 i na cale życie to co by to był za sens mieszać w to zdrady ,zwłaszcza że yigit nue hest kreowany na namiętnego podrywacza, on nawet z ukochaną nur nue uprawia miłosnych gierek i jak się z nią spotyka to wystarcza mu sciska no ha ha. Mysle ze scenarzysci bam tak mieszają żebyśmy sie wkurza li ale pewnie nas czymś zaskoczą. Oby nie bylo to niemiłe zaskoczenie. Jesli sie tak zdarzy to poczekam na wasze komentarze a obejrzę dopiero ostatni odcinek, bo mam nerwy w strzępkach jak patrze ba yigita i hak jej drzwi otwiera (nawet nur drzwi nie otwieral ), fuj nie da sie patrzeć

Elza49

To jakiś nieśmieszny żart. Dopiero dokończyłam ostatni odcinek dzisiaj, żeby się nie denerwować. Cały czas cacy aż miło patrzeć, a pod koniec takie coś... Jeden problem się skończył, a drugi zaczyna. Biedna Nur jak zwykle. Nie mam na to sil, chyba tak samo będę czekać na wasze komentarze. Ale oby tej nowej nie bylo do samego końca, bo chyba wyjde z siebie, ale na razie pozytywne myślenie :D

Dominika97_

wiadomo specjalnie to tak kreują, żeby nas trzymać w niepewności.. ale zadurzy się Yigit czy nie to ta ruda wywłoka i tak namiesza, zresztą nie bez powodu Fatih nie chciał nawet o niej słyszeć..

mija_

ale jak dobrze kojarzę to Yigit w ten sposób nawet ani razu na Nur nie spojrzał.. oni chcą nas do szaleństwa doprowadzić !!!!

ocenił(a) serial na 9
mija_

Zupełnie nie rozumiem spojrzeń ani zachowania yigita. Szaleństwo! A nur znów naiwna i nie widzi tego co my widzimy na dwoch zajawkach? Taka byla zazdrosna o icial a teraz jakoś uśmiechnięta i zwierza sie tej małpie i o yigicie opowiada. Jak się coś zadzieje z rudą to nawet rewelacje o ciąży icial z firatem nie będą juz yigita obchodzić. Jedt w tych zapowiedziach coś dziwnego co nue mieści mi się w głowie. Nue mogę patrzec jak ona wybucha do nuegi potem jak z nią idzie do samochodu i jeszcze drzwi jej otwiera, a to przeciez nie jego styl taku dzentelmen dla kobiet zresztą obcej baby. Jakieś to beznadziejne i naprawdę mam dość!

ocenił(a) serial na 3
mija_

ręce i nogi opadają :( jedyna nadzieja w tym, że oni nas tymi zajawkami sprowadzają na manowce więc może nie będzie to ostatecznie aż takie tragiczne!!! Jeśli chodzi o Fikret to chyba tylko Fatih mógłby być antidotum, ale może być obrażony na N i Y, a wówczas oni zostaną wydani na jej pastwę (przynajmniej na czas jakiś). A w tym serialu zawsze zwycięża zło, jeśli tylko jest taka możliwość :) Swoja drogą co za debilna uwaga Yaren, że córka tego zabójcy nie jest jej siostrą!? Przecież ona sama też jest córką tego zabójcy!! Reszty nie powtarzam, bo zgadzam się z Wami :)

ocenił(a) serial na 3
gabriela_De

ach, jeszcze przyszło mi do głowy pytanie: jak I potraktuje Fikret? Jako kolejne zagrożenie wobec Y czy wręcz przeciwnie jako pomoc w walce z N? Ich relacje mogą być (nie)ciekawe. Aż wierzyć się nie chce jak bezwzględne są te baby w walce o faceta!!??!! Rzeczywiście nie odpuszczają, choćby nie wiem co!!!

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Miejmy nadzieje że Nur sama sobie poradzi i dokopie tej rudej Elmas mam nadzieję że będzie uwaznie ja obserwować i wszystko nada nur i Yigitowi a Elmas powinna nagrywać rozmowy z nazan.mam nadzieję że wróci oblicze Elmas z początku serialu i będzie walczyć o swoje i o dziecko.żeby była bardziej przebiegła i dokopala nazan i później żeby cahit zrozumiał ze Elmas mówiła prawdę.A jak by chciał wrócić to powinna go kopnąć w jaja i wyjechać żeby tylko nur wiedziała gdzie jedzie

gabriela_De

Masz rację przecież obie mają tego samego ojca, a rodziców się nie wybiera. Czemu Y jest winna, chyba tylko tym, że się urodziła. Y powinien przywołać Yaren do porządku, aby zaczęła szanować młodszą siostrę.
A jeśli Y zwróci na Fikret uwagę to go powiesimy na suchej gałęzi drzewa w byłej posiadłości Kozanów. C to najchętniej bym w tym momencie udusiła. On jednak nigdy nie kochał E. Wdał się w romans bo żona do namiętnych raczej nie należała.

ocenił(a) serial na 3
Gosha_5

Dobra, jestem za :) Jeśli okaże się bezwolnym narzędziem w rękach kolejnej baby to marny jego koniec!!! Swoją drogą czy ci faceci nie mają jaj!!!!! One nimi manipulują w tak nieprawdopodobny sposób, że aż zęby bolą!!! (nie, nie, nie wierzę, nie wierzę, by Y uległ F w jakikolwiek sposób, przecież on tylko pomaga N, która wymyśliła sobie, że zorganizuje spotkanie Fatiha z siostrą i spróbuje ich pogodzić!!! On tylko dlatego jest miły)

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Nazan sama przyznała kiedyś w odcinku w rozmowie telefonicznej ze zależy jej na majątku i nazwisku

maja9128

Tylko i wyłącznie, bo jeśli nie będą razem to będzie musiała wrócić do tej dziupli z której się wyrwała. Mam nadzieję że Y pod wpływem N nie pozwoli zabrać E dziecka. Jeśli będzie coś się działo to E wykrzyczy wszystko naszym kochanym wiedźmom przed całą rodzinką chyba, że się załamie i wpadnie w depresję. Wówczas N może stawi czoła tej niesprawiedliwości.

Gosha_5

Wg zdjęć Fikret to kolejna intrygantka. Kolejna mdlejąca na zawołanie, oczywiście w towarzystwie naszego przystojniaka Yigita.
A na sofie siedzą żmije Iclal i Aytul (brak Nazan) oraz Yaren (może starsze żmije będą wciągać do syczenia i ją).
Gdy Fikret dowie się, że Fathi podkochuje się w Nur, to może sporo zagmatwać.
Nur będzie miała powody do zazdrości.
Ale liczę na serce i rozum Yigita (po lądowaniu w kosodrzewinie). Mam nadzieję, że nie da się wciągnąć w niejasne sytuacje.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Też mam nadzieję taka ze Elmas wszystko wykrzyczt

maja9128

odcinek 52:
Nur, która znalazła rozwiązanie na samotność Fathiego chce go pogodzić z jego siostrą Fikret. Ale Fatihiemu naprawdę nie spodobała się niespodzianka i bardzo źle na nią zareaguje. Nur wiedziała, że ta sytuacja nie będzie łatwa.
Z powodu gier (pułapek) Nazan, które zastawiła na Elmas, Cahit nie chcę się rozwieść z Nazan i wierzy w jej każde słowo. To będzie jej wielki triumf (Nazan).
Cahit chce ukryć przed wszystkimi, że nie rozwiódł się z Nazan, do momentu aż Elmas urodzi.
Yaren wraca do domu i bardzo źle reaguje na wiadomość kim jest Yagmur. Cahit i Yigit będą w bardzo trudnej sytuacji.
Nur i Yigit będą żyć swoją miłością, nawet w tych skomplikowanych sytuacjach..

ocenił(a) serial na 9
mija_

Dzieki dzięki za ostatnie zdanie. To słowa wielkiej otuchy! Juz mi serce stawało ze zgrozy co to będzie w tym nowym odcinku. Napiszcie że yigit oleje tą rudą