PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046860}

Tęsknię za tobą

Missing You
2025
5,5 5,9 tys. ocen
5,5 10 1 5920
Tęsknię za tobą
powrót do forum serialu Tęsknię za tobą

Silna niezależna kobieta, tata gej, przyjaciel trans prawie wszytko do bingo jest :)

ocenił(a) serial na 3
manq_filmweb

Nie to jest głównym problemem tego serialu. Zwłaszcza nie "silna i niezależna kobieta", która głupieje za facetem, który ją rzucił bez słowa. Flashback, jak to on ją całował jest odtwarzany co jakieś dziesięć minut, aż do wy...

manq_filmweb

nie chce ci psuc obrazu swiata ale niezalezne kobiety, geje i trans naprawde istnieja!

ocenił(a) serial na 3
osaki_

I to akceptuje ale to nie zmienia faktu, że nie chce żeby mi to wciskali na siłę w każdej możliwej produkcji.

manq_filmweb

chcesz zeby wrocily czasy gdzie swiat przedstawiony w filmie to byly sami biali hetero mezczyzni no ok :)

ocenił(a) serial na 3
osaki_

Chce, żeby ludzie którzy tworzą produkcje skupiali się na fabule, dobrym przedstawieniu historii i dobieraniu najlepszych możliwych aktorów, a nie wciskaniu na siłę przekazów politycznych i różnorodności za cenę wszystkich innych rzeczy.

manq_filmweb

to nie jest przekaz polityczny tylko realia. wczoraj w metrze widzialam pare gejow, pojechalam sie spotkac z przyjaciolka ktora jest silna i niezalezna kobieta i poszlysmy na wino ze znajomymi z libanu. swiat nie jest taki jaki byl 10-20 lat temu. geje nie musza sie juz ukrywac, kobiety nie musze poswiecac karier i mozemy emigrowac. czy ci sie to podoba czy nie. nie widze powodu zeby film i telewizja mialy ukrywac te realia to by byl przekaz propagandowy dopiero.

ocenił(a) serial na 3
osaki_

Super, mam nadzieje że jesteś szczęśliwa. Dla mnie jest propaganda, wciskanie większości to co mniejszość chce. Już pomijając ten serial twórcy zapominają, że tworząc coś dla mniejszości będzie tylko mniejszość to oglądać, Disney się zaczął o tym przekonywać. Pozdrawiam Ciebie, gejów z metra niezależną silną koleżankę i kolegę z Libanu. Miłego wieczoru.