ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
Trudne:) 100
To ja coś łatwiejszego - Jak miał na imię facet, z którym Monica umówiła się w 1 odcinku i co mu zniszczyła?
Bo zastrzelił ptaka. Takiego na drzewie oczywiście. :)
Dlaczego Ross zamienił Isabelle Rossellini na Winonę Ryder w swojej liście gwiazd z którymi może się przespać?
Tak, bo zastrzelił małego ptaszka... drzewnego :)
A Ross zmienił Isabelle na Winonę, ponieważ Isabella jest gwiazdą światowego formatu, a oni wybierali tylko wśród amerykańskich, prawda? :)
Czym skończyła się kłótnia Rossa i Chandlera o autorstwo kawału wydrukowanego w Playboy'u?
Nie wiem czy o to chodzi, ale było coś takiego, że gdy ktoś powiedział, że żart ten jest beznadziejny to Ross jak i Chandler nagle nie przyznawali się do niego. Chandler zarzucał Rossowi, że to Ross go wymyślił i na odwrót.
Hahahaha...przypomniało mi się że Joey w 1 odcinku też miał samochód - kartonowe porche:):)
Albo nikt już ni patrzy tutaj. :) Podarła ulubiony ręcznik, taka jest odpowiedź.
Nie było powiedziane konkretnie kto to, na randce z Paule ("the wine guy" :) on opowiadał o swojej byłej żonie i jaki jest sposób na to, żeby pójść dalej. I powiedział, że zniszczył jej zegarek (co zresztą stało się inspiracją dla działania Mon), a Monica powiedziała coś w styl "łał, lepiej nie zadzierać z tobą/czy nie być w pobliżu ciebie. Jedyne co ja zrobiła to podarłam ulubiony ręcznik mojego chłopaka". Jakoś tak, dokładnie nie pamiętam.
Straszny szczególik, kto by pamiętał :P Dawajcie prostsze pytanka, wtedy jest zabawa :))
To może ja dam coś prostego teraz , żeby rozkręcić zabawę :P
Dlaczego Phoebe zerwała z policjantem? Co takiego zrobił i w jakich okolicznościach?
rano zabił ptaszka, ktory cwierkał za oknem.
ile stanow usa wypisał joey podszas gry, ktora dotyczyła włanie tego, by wypisac wszystkie stany?
56.
Przeszczep mózgu u Drake'a Ramoray'a się nie przyjął - co wówczas planował zrobić jego lekarz, by uratować pzeszczep?
trzeba bylo ekshumowac cialo Jessicki, pobrac tkanke, wytworzyc przeciwciala i wprowadzic do organizmu Drake´a ale cialo zniknelo.
pytanie : "czym" byl Joey dla dzieciakow?
mentosem byl :p
a Mon miala na imie Bla Bla Geller :P
Jak mial na imie maz-gej Phoebie?
No Mento, like candy. :)
Nie, to nie jest poprawna odpowiedź. Mam na myśli konkretną sytuację, gdy podała to imię.
Duncan.
Jaką ksywę miał raper którego nieprzyzwoita piosenka rozśmieszyła Emmę?
Sir Mix-a-Lot
Jaką piosenkę śpiewał ojciec Chandlera, kiedy razem z Monicą pojechali do Las Vegas zaprosić go na ślub?
najpierw "I feel pretty", a potem "It's raining men"
jak miała na imię kobieta w czarnej sukience, którą Rachel pomyliła z ojcem Chandler'a?
Klub nocny
Co Chandler odpowiedział w pilocie jak Ross powiedział "I just wanna be married again" i weszła Rach w sukni ślubnej?
And I wanna milion dollars! :)
Co hodował koleś, z którym Phoebe miała sekretny romans?
hmm, to może ja zadam xd
Ile książek napisała Phoebe i kto był ich jedynym czytelnikiem?
Phoebe napisała 14 książek i jako jedyna je przeczytała.
Monica chciała przeznaczyć całe oszczędności Chandlera na ich ślub. Na co Chandler chciał je przeznaczyć? (odcinek w którym Monica dowiaduje się, że rodzice kupili sobie domek nad morzem za pieniądze odłożone na jej ślub, a Chandler pokazał jej ile ma oszczędności)
"For the future, not for just a party"
Jaką piosenkę śpiewała Rach na ślubie Barry'ego i Mindy?
Jak Phoebe i Rachel sprawiły że Ross nie dowiedział się o/zobaczył ....Monice i Chendlerze/a
Zaczęły skakać i krzyczeć jak się cieszą,że Ross będzie miał takie fajne mieszkanie
Ile wynosiła nagroda na jednym ze zgubionych przez Phoebe kuponów?
(ale to wszystko wina gołębia) ;)