ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
hahahahaha...jak wyobrażam sobie jak phoebe to mówi to zawsze chce mi się śmiać:)
Kiedy Ross kupił mieszkanie od obrzydliwego golasa przedstawiał różne scenki (było go widać z okna Monici)
jakie to były scenki?
O właśnie! I jeszcze kiedyś udawał, że jest u niego synek (słynna głowa dyni :P)
PYTANIE:
Jakie imię wymyślił Ross dla "brata bliźniaka" Drake'a Ramorey'a? - scena z prześladowczynią Joey'a, gdy Joey próbował wyjaśnić tej kobiecie, że jest fikcyjną postacią serialową, co mu nie wyszło i wtedy Ross się wtrącił i powiedział że Joey to nie prawdziwy Drake, tylko jego zły brat bliźniak o imieniu............... no właśnie - jakim? :)
Jak nazywała się książka którą Joey pożyczył od Rachel (w sumie to się wymienili książkami)?
"Little woman" ("Małe kobietki"), a Joey pożyczył jej "The Shining" ("Lśnienie")
PYTANIE:
Gdy Rachel wyprowadzała się od Monici - jaki "sprzęt" kuchenny wzięła ze sobą? To była rzekomo jedyna rzecz z kuchni, która należała do Rachel :)
Jak wybielił sobie zęby , to Phoebe jak go zobaczyła zaczęła na niego wołać demon. ;)
To ja może coś zadam, troszkę wbrew regulaminowi ale co tam:)
Kto w przeciągu trwania serialu miał samochód i jaki:)
Phoebe miała taksówkę, a w jakimś odcinku jeszcze Ross miał czerwony kabriolet, więcej nie pamiętam czy ktoś jeszcze miał ;>
Ja jeszcze pamiętam ze Monka miała porsche. Rachel i Ross pozyczyli go żeby pojechać po tort na 1 urodziny Emmy - chyba po to:-) no ale odpowiedz dobra:-)
Fakt, Monica to porsche dostała jako rekompensatę od ojca za zalane pamiątki w garażu :)
PYTANIE:
Rachel musiała stosować krople do oczu - co przyjaciele kazali jej zrobić (dla niepoznaki), po czym niepostrzeżenie się na nią rzucili i zakropili jej to oko siłą? :)
Ross poprosił żeby podała program telewizyjny (co w moich napisach było przetłumaczone jako "podaj Teletydzień")
Co robiła Phoebe, kiedy dziewczyny przegrywały mieszkanie z chłopakami?
poddawała się zabiegowi wprowadzania zarodków Franka i Alice
co miał zrobić Ross aby Rachel mu wybaczyła i chciała się ubrać i iść na galę do muzeum ?
Kim w metaforze chciała być Rachel, kiedy tłumaczyła tacie, czemu nie wyszła za Barry'ego?
Gdy Joey wyprowadził się od Chandlera oboje przeżywali rozstanie - w jaki sposób to było pokazane (co robił Chandler, a co Joey)? :) (scena ze smutną piosenką w tle)
jeszcze Chandler grał w piłkarzyki, a Joey oglądał Słoneczny patrol i grał w ping ponga. ;)
Świetna pamięć! :D Fakt, a scena z ping pongiem była genialna :P To może zadaj pytanie, skoro jesteś online? :P Leili już nie ma, może się nie pogniewa :P
Jestem jestem:)
Jak chłopcy nazywali chłopaka Moniki z alternatywnej rzeczywistości?:)