ponieważ zaszła pomyłka w momencie transportu/dostarczenia do mieszkania.
Moniki wtedy nie byto tylko Phoebe i Joey byli w mieszkaniu i nie pamiętam czym byli w tym
momencie zajęci ale nie zauważyli jakie wnoszą do mieszkania.
jak miał na imię chłopak którego Rachel i Monika wzięły za yeti?
Próbowała wcisnąć Monice, że tak piją francuzi:)
Jakiego koloru był paznokieć, który monica "zgubiła" w potrawie na przyjęciu swojej matki?
Żeby matka na nią nie krzyczała że obgryza paznokcie
jak nazywa sie polityk który mieszka w bloku naprzeciwko dziewczyn?
George Stephanopoulos
Jakie według Phoebe było wytłumaczenie na to,że kotka jest jej matką i weszła do futerału?
ponieważ futerał był wyściełany pomarańczowym filcem, a jej mama lubiła rybę w pomarańczach, a przecież koty lubią ryby :)
Co oprócz książki, którą kupił Chandler, Joey dał Kathy na urodziny? ;-)
Pytanie oddaje, bo szczerze nie pamietam ;) a długopis z zegarkiem kupił Joey, ale dał go Chandler. Joey dał jej kupon na godzinę miłości Joey'a.
No tak, czyli nie mogłam zadać pytania bo źle odpowiedziałam:)
A Mike'a przedstawił Phoebe Joey. Obiecał on, że znajdzie Phoebe jakiegoś kumpla do randki w ciemno, po czym zapomina, wyhacza Mike'a w Central Perk i przedstawia jako kolegę z liceum. Ale może Ty zadaj jakieś inne pytanie, bo moja odpowiedź tak czy tak była zła:)
Hmm, może ktoś inny by wiedział? ;-)
ale skoro tak to może... jak nazywała się kobieta wychodząca z obrazu autorstwa Phoebe? :)
Rachel nastraszyła Joeya, że Gladys jest nawiedzona i ożywa gdy on śpi ;)
Co organicznego jedli Chandler, Monica, Joey i Phoebe gdy zamknęli się w pokoju Moniki podczas kłótni Rachel z Rossem?
Wosk? Taki do depilacji? Nie jestem pewna:)
Jak miał na imię syn szefa Rachel, którego Ross obiecał zabrać do muzeum?
Bo musiała chodzić w peruce, z wypchanymi piersiami i tańczyć YMCA na ladzie :)
Co się stało że Ross musiał sprzedawać pudełka ciastek wyręczając małą harcerkę?
doprowadził do tego, że złamała nogę
jak joey wytłumaczył obecność zapasu swoich prezerwatyw schowanych w pokoju moniki?
schował je na wypadek konieczności ponownego zaludnienia planety.
Co wg Joey'a powinien zrobić Ross aby pomóc Monice i Chandlerowi, kiedy dowiedzieli się, że nie mogą mieć dzieci?
to była zasługa siostry Rachel - Amy :)
Co Rachel (gdy jeszcze była kelnerką) wrzuciła niechcący do kaptura jednego z klientów kawiarni?
Kawałek ciasta :-)
Co było nadrukowane z tyłu koszulek z wieczoru kawalerskiego Rossa które przygotował Joey?
" Best Man Joey Tribbiani " :)
Dlaczego Janine, dziewczyna Joeya, nie lubiła Moniki I Chandlera?
Ona była zbyt głośna, a on zbyt "bla".
Co Rachel "podarowała" Monice z okazji ślubu?
Zrobiła sobie test ciążowy
Dlaczego Phoebe miała wątpliwości czy ona i Rachel na pewno są w łazience Monici?
Zrobił to po tym gdy spotykał się z Ginger, która nie miała nogi. Gdy się o tym dowiedział myślał o zerwaniu z nią, jednak ona go wyprzedziła rzucając go z powodu trzeciego sutka ;-)
Co zrobiła Phoebe po tym jak Ross powiedział przed ołtarzem podczas ślubu z Emily imię Rachel?
Zadzwoniła do... Nie pamiętam, do kogo dokładnie, ale chyba nie do Emily:) W każdym razie podała się za lekarkę Rossa i powiedziała, że jest chory, a jeśli nie bierze leków, mylą mu się imiona.
Ile dzieci urodziło się w trakcie całego serialu? Mam na myśli dzieci Przyjaciół, a nie np. Janice czy coś:)
Zadzwoniła do matki (albo to była macocha) Emily i podawała się za lekarza Rossa, po czym zaczęła gadać, że Ross jest chory i mylą mu się imiona, a zapomniał wziąć tabletki.
Jeżeli dobrze, to zadajcie pytanie jak możecie.
No to ponawiam pytanie:
Ile dzieci urodziło się w trakcie całego serialu? Mam na myśli dzieci Przyjaciół, a nie np. Janice czy coś:)
Jeżeli dobrze pamiętam to 5 chyba, że dwójka dzieci które urodziła Erica dla Chandlera i Monici też się liczy, to 7.
Jeżeli dobrze, to oddaję zagadkę.
No to znowu ja, bo mi się nudzi :P
Z kim po raz pierwszy pocałowała się Monica?
O ile dobrze pamiętam, mówił tak o dziewczynach, z którymi się przespał i nie zadzwonił, kiedy przyjaciele chcieli je zaprosić czy coś takiego.
Po kim Ben ma imię?
Ponieważ pożegnała babcię 5 lat wcześniej kiedy myślała, że umarła), poza tym wybierała się na koncert.
Co Phoebe założyła sobie do realizacji zanim skończy 31 lat?
Zaznać idealnego pocałunku (w czym pomógł jej Joey), poznać Portugalczyka i zostać snajperką.
Jaka część samolotu Rachel do Paryża była według Phoebe zepsuta?
Left Falange:):)
Coś trudniejszego i bardziej skomplikowanego - w jednym odcinku cała grupa była zmuszona nie spać całą noc przez różne wydarzenia - jakie?
The One Where They're Up All Night - to było wtedy, kiedy wybrali się na dach, by oglądać przelot jakiejś komety czy coś podobnego.
Ross i Joey utknęli na dachu i próbowali zejść schodami pożarowymi.
Phoebe walczyła ze swoim alarmem przeciwpożarowym, który głośno pikał.
Rachel z Tagiem wrócili do biura, gdzie szukali jakiś papierów (i nawzajem próbowali się wrobić w zgubienie ich).
A Chandler i Monica po prostu nie mogli zasnąć. On namawiał ją na seks, a ona potem poszła sprzątać. To był fajny odcinek:)
W jakiej scenie pojawił się wcześniej aktor grający Franka Jr.?
:) Mon & Chan mieli epizody: książkowe, łóżkowe, ciepło-mlekowe i związane ze sprzątaniem salonu; Rachel wraz z Tagiem szukali dokumentów w biurze, Joey i Ross próbowali wydostać się z dochu, na którym zatrzasnął ich Joey, a Phoebe walczyła z czujnikiem pożarowym. Któremu zresztą zaproponowała zamieszkanie w jej mieszkaniu, zamiast niej.
Czym zajmował się Jack Geller, wg swoich teściów?
Był prawnikiem.
Dzięki czemu przyjaciele dowiedzieli się że Ross jest ojcem dziecka Rachel?