PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50560
6,2 9 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

W końcu!

ocenił(a) serial na 10

W końcu coś się stało! Jerzy fochnął się na Ankę, i teraz ze sobą nie gadają. Cieszę się, bo Anka
teraz nie bd płakać, że Jerzy to, Jerzy tamto... Według mnie oni do sb nie pasują, bo jak tylko się
godzą, to potem od razu jest kłótnia... Anka powinna być z tym... (nie pamiętam jak się nazywa, ale
tym architektem :D) Wydaje mi się, że wtedy byłoby o wiele lepiej... A wy co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 8
viol3tta

Ja też wolę architekta od Jerzego. On jest przynajmniej ładny...

viol3tta

Maciek zdecydowanie! :) Przystojny, pasuje do Anki i przyjemnie się go ogląda (w przeciwieństwie do Jerzego).

decoco

Jerzy,Jerzy,Jerzy!!!

TorcidaTiger

Maciek, Maciek, Maciek! ;)

decoco

Dzięki:) Maciek to moje imię:)

ocenił(a) serial na 10
viol3tta

Maciek jest THE BEST! xD

ocenił(a) serial na 8
viol3tta

Myśle, że Anka i Maciek to najlepsze rozwiazanie aby serial pociągnąć do końca:)

Aselka

Dokładnie, Maciek to najlepszy facet dla Anki. Bez sensu te zakończenie zrobili. Anka powinna zapomnieć o Jerzym i świństwach jakie jej zrobił.

ocenił(a) serial na 8
Nie_pytaj

no właśnie a oni taki głupi ten ostatni odcinek zrobili, że masakra...

ocenił(a) serial na 6
Nie_pytaj

zakonczenie to chyba byl sen, bo koniec był jaskrawo jasny :p Poza tym Szyc mówił w którymś wywiadzie ,że będzie musiał jechać do Anki i przygotuje jej niespodziankę i będzie musiał się bardzo o nią starać aby do niego wróciła. A chyba zakończenie tej serii to nie było jakieś wielkie staranie? :D

użytkownik usunięty
viol3tta

Ania i Maciek. ;]