Tutaj możecie zamieszczać teksty lub opisy scen z naruto, które wam szczególnie utkwiły w pamięci. Może ja zaczne ;)
Z mangi:
Kakashi: Hmm.. Jakby to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was!
Naruto, Sasuke, Sakura: ...
Albo:
Kakashi: Słuchaj... Trochę odstajesz od reszty. Ale w tym złym znaczeniu...
Naruto: Odstaje to ta twoja przekrzywiona fryzura!
Teraz wasza kolej ;)
Ogółem Naruto jest boski ;D
Uwielbiam texty Kakashiego ;pp
moją ulubioną postacią jej Kakashi... no i Naruto i Sasuke ale z tych młodszych to naaaaaaaj jest SHIKAMARUUUU.!xdd [moim zdaniem ofc :DD]
Scena 1 Shippuuden jak Naruto spotyka sie z Sakura po tak długim czasie . Pozniej podbiega Konohamaru i pokazuje mu swoje zboczone ninjitsu . A Naruto z taka powaga :
,,Konohamaru nie jestem juz dzieckiem , nie uzywam juz takich technik . Przez moment panuje taka cisza Konohamaru smutnieje a Naruto na to : Zaraz pokaze Ci moje nowe zboczone ninjitsu . Sakura jak zwykle robi taka fajna mine jak sie złości i widać tylko pieść na twarzy Naruto " . :D:D:D
Duuużo było fajnych scen :)
Odcinek "Prawdziwa twarz Kakashiego" - myślałam, że nie wyrobie ze śmiechu xDD
Wszystkie odcinki z pościgiem za Sasuke, szczególnie walka Lee vs. Kimimaro - suuuper to było, pijany Lee wymiata xD, no i oczywiście sceny w Dolinie Końca
Walka sanninów (najlepsze było, jak przyzwali swoje "maskotki")
No i ogólnie większość scen z Jirayą oraz z Gai'em i Lee, można się pośmiać :D
A z "Shippuudena" to właściwie większość odcinków (oprócz fillerów z Sorą - co za irytujący gość...) z wyszczególnieniem odc. 30, 31 i 32 i tych w kryjówce Oro
mi sie najbardziej podobala scena w shippuudenie po napisach koncowych w 16 odcinku:
Naruto oprowadza temari i kankuro po gorących zrółdłach konohy,tam wszyscy biorą kompiel.Pozniej ida do jakiejs knajpy i kankuro zagaduje temari
K-Powinniśmy zbudowac tekie gorące żródła w wiosce piasku.Bedziemy mieli paskowe kopiele
T-Piaskowe kompiele?---W tej chwili temari przypomina sobie technmike gaary Pustynna Trumna.
T-Moze lepiej nie.
Jedna z moich ulubionych scen:
Odcinek gdy Naruto,Sasuke,Sakura chcieli dowiedzieć się jak wygląda twarz Kakashi'ego. Pod koniec odcinka, szło mniej więcej tak:
[...](Naruto do Kakashi'ego)
-Co masz pod tą maską?
(K)-Chcecie zobaczyć co jest pod moją maską?
-Tak.
(K)-Trzeba było tak od razu.
[...]
(K)-No dobra w takim wypadku...
(Sak) sobie myśli-Ma wielkie wargi?
(Sas)myśli-A może wielkie zęby?
(N)-A może małe usteczka?
(K)-Pod tą maską...
(K)-Pod tą maską...
Wszyscy mieli takie komiczne miny.
(K)-Kryje się druga maska!
Normalnie przy całym odcinku się śmiałam. To był odcinek 101 ,,Chcę to zobaczyć! Prawdziwa twarz Kakashi'ego.
Podziwiam Kakashi'ego!
W ogóle te miny i wszystko super.
chciałam zapytać .. gdzie można znaleźć wszystkie odc. Naruto? jak narazie oglądałam na kreskoweczki.pl ale niektórych odc. nie można odtworzyć. będę bardzo wdzięczna za pomoc.
www.shippuuden.pl i znalazło by sie jeszcze parę fajnych stron, na których są odcinki Naruto.