Tutaj możecie zamieszczać teksty lub opisy scen z naruto, które wam szczególnie utkwiły w pamięci. Może ja zaczne ;)
Z mangi:
Kakashi: Hmm.. Jakby to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was!
Naruto, Sasuke, Sakura: ...
Albo:
Kakashi: Słuchaj... Trochę odstajesz od reszty. Ale w tym złym znaczeniu...
Naruto: Odstaje to ta twoja przekrzywiona fryzura!
Teraz wasza kolej ;)
fajne było, jak Kakashi się przedstawił :P i jak dowiedzieli się tylko, jak ma na imię XD
Niezły był tekst Naruto, gdy dowiedziała się, że Haku to chłopak:D "Przecież on jest ładniejszy niż Sakura!" ^^
(wyżej w zdaniu: "(...)gdy dowiedziała się(...)" zamiast "dowiedziała się" powinno być "dowiedział się";)
Najlepszy to jest Konohamaru jak sie próbuje zakamuflować przed Naruto XD Albo Jiraya(nie wiem jak sie to pisze) jak zbiera informacje :P
Ogólnie fajny był odc., kiedy Naruto poznaje Jiraya('e) (nie wiem jak to odmienic:p), i nadaje mu ksywe "Ero-sennin" :D
Jiraya jest boski <lol2> ale z tym 'Ero-sennin' to dla mnie nowość, bo ja nie umiem zbytnio angielskiego i oglądam z polskimi napisami (nałożonymi na angielskie :P) i w tych polskich on się nazywa bodajże 'Zboczony Pustelnik' :P
<akurat przy tym odcinku jestem, jak Natruto go poznał :P zostało mi jeszcze jakieś 165 odcinków ^^">
no, tylko ze ja w szkole się uczę francuskiego i niemieckiego :( jakos tak wyszło <lol2>
Mi się podobało jak w odcinku 238(XD) (lub 18 z nowej seri jak kto woli) Lee źle nastawił te takie słuchawki i było taki jakby im się wydarł do uszu ^^ a potem jeszcze raz zanim przestawił to tak głośno przeprosił XD
To jest tutaj: http://youtube.com/watch?v=Kfcq9E7tej8 <- polecam oglądać mniej więcej od 2:25 do 5:30
Moim zdaniem niezly byl odc, gdy druzyna siodma (nie lubie okreslenia team:P choc jest krotsze:P)probuje ujrzec prawdziwa twarz Kakashiego:D nie wiem jak wy, ale ja niezle wylam z tego :P :D
ale faktycznie te momenty tez byly niezle:D jak Neji sie stawial:D:D hehe...:D
Nyo! Tamto też było dobre! XD jak zaczęli sobie wyobrażać jak kakashi wygląda XD Albo jakich sposobów próbowali urzywać żeby zobaczyć co ma pod maską XD
Ja jeszcze niezłą beke miałem , jak Naruto załatwił Ebisu Sexy No Jutsu XD Taki zajebisty krwotok był :D Albo Jiraya: -Jak ja lubie zbierać informacje, hihihiheheee (ten typowy śmiech) Albo jak Naruto używał techniki przywołania i wychodziły mu kijanki i sie ze Zboczonym Pustelnikiem przekomarzał, ze ta jest większa od poprzednich ^^
Nie wiem czy ktoś z was ogląda jeszcze odcinki po napisach końcowych, bo ja zazwyczaj nie, ale przypadkowo obejrzałam po 234 odcinku i tam było coś takiego:
(Neji gada z Ten ten)
T-Mam pytanie.
N-Tak?
T-Jak się nazywa młodsza siostra Hinaty?
N-Młodsza siostra Hinaty? To...
(Odliczanie: 3... 2... 1... 0!)
N-Hyuuga... Hanabi-san.
T-Musiałeś nad tym pomyśleć*, prawda?(cwany uśmieszek)
N- T-ty zwariowałaś. (zakłopotany)
(Śmiech Ten ten)
@@@
*-lub przypomnieć sobie moje tłumaczenie może nie być dokładne
Ja teraz oglądałam te najnowsze odcinki dlatego teksty z nich dodaje, ale postaram się też z wcześniejszych odcinków dodawać.
Może to nie było aż takie śmieszneale jakoś mi utkwiło w pamięci ;)
234 odcinku? wiesz... ja tam sie nie znam... 220 odcinkow chyba jest :P
chyba, ze dodajesz sobie i chodzi Ci o 14 odcinek Shippuudena? :P
Z anime:
W odcinku w którym Tsunade przybyła do wioski Konohamaru wbiegł do posiadłości Hokage prosto w jej biust, ale najzabawniejsze było to co mówił, a szło to mniej więcej tak:
-Jak tu miło i jak ładnie pachnie...
wyraz jego twarzy też był niezły, spojrzenie (i cios) Tsunade też;)
Ero-sennin to zaczął na niego mówi później. Na początku nie wiedział, że Jiraya jest sanninem ;) W wersji z napisami też to jest.
najlepszy tekst. odcinek 37, 13.11minucie.
mistrz, który uczy lee:Twoja drużyna jest całkiem dobra,pewnie mieli szczęście,ale jak długo jest moja drużyna, nie mają szansy zdać,odtąt najważniejsze są zdolności, a nie osobowość,młodzież jest słodka i kwaśna, a czasaaami scisła, Kakashi.
Kakashi:mówiłeś coś?
pamietam jak naruto sakura i sasuke pierwszy raz spotkali gai'a. gai i lee sie przytulaja placza i rozne takie,a naruto sasuke i sakura miny-> o_O albo wczesniej jak naruto podchodzi do sakury i sie pyta "czy to zwierze to zolw?" <czy jakos tak> wogole cala scena byla boska ^-^
przypomnialo mi sie jak naruto cwiczyl przywolywanie zaby i caly czas wychodzily mu kijanki, a potem:
Naruto : Udalo mi sie !
Jiraya : Co?! To znowu kijanka !
Naruto : Ale ta jest wieksza!
Jiraya : Chyba pod mikroskopem!
^-^
W sumie niely byl odc, gdy Naruto i Shino wyruszyli razem na mijse:D. W tedy Naruto nie mogl przez caly pogrzeb sie zasmiac;)
mnie sie ogólnie podobają relacje Naruto-Jiraya :lol: bosko się dogadują :P
albo... wiem, ze to nie było smieszne, ale widocznie jestem dziwna ;P
jak Sasuke biegł, żeby ostrzec Naruto przed Itachim i wszedł do pokoju a tam jakis inny żółto-włosy i jakis dziadek, a w tym samym czasie Naruto otwiera drzwi, tam Itachi, a Naruto 'Sasuke?' XD
Przed chwilą oglądałem odcinek, kiedy Hokage umiera a Orochimaru traci ręce. W tym samym czasie Naruto walczył z Gaarą. Naruto wezwał tą wielką żabe (ma imie na "O" ten boss) i tak:
Naruto: WALCZ RAZEM ZE MNĄ!
(cisza)
Żaba: ...Nie xDDD
Fajne było jak Lee walczył po pijanemu z tym który potrafił wydłużać sobie kości.Szkoda, że nie wygrał :(
Zabawne też było gdy ninja podszywający się pod Naruto, Kibe i Hinate robili zamieszanie w Konoha. Najfajniejsze było gdy Naruto musiał płacić za wszystko co zrobił gość podszywający się pod niego i jak się wkurzył bo zjadł mu cały ramen XD
Co do powyższego linku http://pl.youtube.com/watch?v=Rv7pTXTBCaQ dajcie pauze w 1:37 :D:D
-nauczanie konohamaru w pierwszych odcinkach przez naruto
-oczywiscie gromadzenie informacji :D
-caly odcinek z twarza kakashiego
-leee w pijackim szale :D
tak, pierwsze 3 kreski popieram :lol:
a ta czwarta... w którym to było odcinku? :P
bo ja jestem dopiero przy 114 :P
Ja jestem na 192 odcinku i dużo było tych momentów. Podtrzymuje zdanie przedmówców: odcinek z maską Kakashi'ego był niesamowity :D:D:D Dosłownie ryczałem ze śmiechu. Rozmowy Naruto z Jiraiya są też boskie :D W ogóle Naruto jest czasami śmieszny jak nie wiem, te miny, teksty, gagi. Uwielbiam to anime :) Aha, jak ktoś nie oglądał jeszcze 186 odcinka to lepiej nie czytać!!!
SPOILER!!!
W tym odcinku po raz pierwszy widzimy jak Shino sie śmieje :D Super widok :D
Genialne też było, jak Naruto wyruszał z Jirayią na jakąś wyprawę (chyba poszukiwanie Tsunade) a tu Gai ich dogania tuż za wioską, żeby dać Naruto zielone wdzianko ^^ Zachwycona mina Naruto, oczywiście cały Gai i komentarz Ero-sennina: jak będziesz to nosił, to się staniesz taki sam jak on...
Teraz oglądałem odc. 147-148 jak Naruto z Kibą, Hinatą i Shino idą szukac tego robala. Było tam takie coś:
Rozłożyli namit o zachodzie słońca, a Naruto sie sprzeciwiał i mówił że na spanie za wcześnie. Położył sie na posłaniu i powiedział:
- Jakbym umiał zasnąć o tej porze no ludziee...*chrrrr* xD
Kiba: Żeby było śmieszniej zasnął pierwszy :DD
zapomnialem dodac odcinka o le i jego malym dojo :D
zwlaszcza texty typu
czy będziesz moim pierwszym, a pozaniej walki :D
jeszcze dodam ze w tych odcinkach było jak Naruto poszedł się załatwić i spotkał jakąś dziewczyne nie wiedział ze to Hinata a na drugi dzien o tym mówiła mina Hinaty jest boska a naruto jeszcze bardziej ja zawstydzał
Wypowiada się Naruto podczas II etapu egaminu na chunina,w lesie śmierci, kiedy go połknął obrzymi wąż: "jestem shniobi, który zostanie Hokage. Nie mogę się zamienić w gówno węża w takim miejscu jak to" ;p
Nie było mowy, że musza byc smieszne rzeczy?
więc mi sie najbardziej podobały odcinki od 128-135
-wspomnienia Sasuke,
-to, że stali się najlepszymi przyjaciółmi,
-jak Sasuke powiedział, że nie zabije Naruto
Ale z tych odcinków najbardziej podobały mi się sceny jak Sasuke mówił Naruto, żeby odczytał jego prawdziwe myśli. I wtedy Naruto mówił Sasuke jak sie cieszył, że jest ktoś samotny tak jak on. No i wtedy byly wspomnienia Naruto jak np przechodził koło tego mostku na ktorym Sasuke siedział i jak oboje wzrok od siebie odwracali
A także
Jak naruto mówi Sasuke, że zastanawiał się czy to tak jest mieć brata. Tak jak to łączyło go z Sasuke i że to pierwsza więź jakiej zaznał.
No i najbardziej wzruszajace chyba
Starcie Chidori - Rasengan.
Jak pokazane są z bliska ich twarze na przemian. I rozblysk swiatła jest i poźniej dwójka chłopców łapiacy się za ręce i śmiejących się do siebie.
Ach ryczałam jak bóbr na tym.
A wytłumaczy mi ktoś co jest śmiesznego w tym odcinku 234 jak Neji mówi do Tenten jak nazywa sie siostra Hinaty? BO ja tego za bardzo nie łapie.
Przecież to nie jego siostra. mógł nie wiedziec?
tak, te odcinki z Sasuke i Naruto były cudowne! *__* też ryczałam jak nie wiem ;(
a do 234 jeszcze nie doszłam :P jestem na 139 =='' :P