PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1284
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja
ocenił(a) serial na 9
goodmaggie

I spojrzałam na odc.w oryginale i faktycznie u nich była w tym momencie piosenka "sere". Ciekawe czemu u nas zmienili.. :/

ocenił(a) serial na 10
Biedrona112233

skad bierzesz wszystkie piosenki z filmu? pobierasz je z jakiej strony?

ocenił(a) serial na 9
ewela_129

http://mp3-pm.com/artist/85973/Luciano_Pereyra/page/4/. Tu masz link do piosenki "sere". Jak chcesz piosenki Lali to wpisz w przeglądarkę ' Lali esposito tengo esperanza mp3pm (np. oczywiście możesz wpisać inne tytuły jak "jurame" "como haremos" "necesito" cży inne jej piosenki nie z serialu jak
np."asesina" lub " del otro lado" ) tam Ci powinno wyskoczyć. Daj znać jak poszło. ;))

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Sorry że tutaj pisze ale nie wiem gdzie indzie
Chciałam podziękować osobie która tłumaczy piosenki i filmiki z serialu :) jesteś wielka mam nadzieję ze dalej będziesz tłumaczyć :)

anahilali93

Ogląda dziś ktoś odcinek? :)

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Ja oglądam, jak zawsze :)

anahilali93

Fajnie się zaczęło :D
Espe zasłaniająca się welonem przy Miguelu haha świetnie to wyglądało jak tak skakała koło niego :D
No i jej tekst : "Tomas wątpi w moje powołanie. Bo go nie mam" lubię tą scenę

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Fajne to było :) wiedziałam że powie że w jej sercu jest Bóg bo przecież by nie powiedziała że Tomas, ciekawe kto zje medalik który jest w torcie he he :)

anahilali93

też jestem ciekawa jak z tym medalikiem będzie:D
rozmowa Esperanzy i Tomasa-kolejna niezła scena. Śmiać mi się chciało jak mu przekładała pudełka na biurku a on je poprawiał.Niby takie szczegóły,ale super to wychodzi :)

madzik_867

Gienka nie lubi dzieci ,jakoś mnie to nie dziwi XD Dzieci pewnie też jej nie lubią ;p

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Ona niczego ani nikogo nie lubi :) Z pudełkami też fajna scena i jak tomas się uśmiechnął, uwielbiam jego uśmiech :) Esperanza uratowała życie Katalinie :)

anahilali93

Ona lubi tylko siebie.
A matka Loli to jakaś porażka

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

SZkoda mi Lili,jest taka fajną dziewczyną a ma taką okropna matkę :(

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Śliczna scena na końcu :)najpierw jak się paluszkami dotkneli, Tomas na jaki pomysł wpadł przed 12 w nocy, super scena i piosenka :)

anahilali93

Ja wolę poprzednie piosenki,ta mi się średnio podobała,ale może być :)

ocenił(a) serial na 7
anahilali93

T : Do północy zostało jeszcze pare minut
E: A co zamieni sie ksiądz w dynie

Dobre to było :D

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Na końcu ładnie razem wyglądali jak ta mała się do nich przytuliła :) Jakby ściągnąć z Espe habit a z Tomasa oznaki księdza to można by powiedzieć że ładna rodzinka została przedstawiona na obrazku :)

p_o_n_

Już raz wyglądali jak rodzinka,kiedy opiekowali się małym Tobiasem ( jeśli dobrze pamiętam imię ) :)))))

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Rzeczywiście masz rację :) Można powiedzieć że jako rodzinka obskoczyli już niemowlaka, 8-latkę i nastolatkę (jeżeli podepniemy tu Lole) :D

p_o_n_

Mają już wszystkie etapy za sobą :DDD poza tym jednym najważniejszym

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Chcieli sobie poćwiczyć lub zrobić taką rozgrzewkę :D

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Ja dziś nie oglądałam.

Zobaczę sobie wieczorem :-D

sloneczkO_1

Nadrabiaj koniecznie :)

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Nadrobie.
Spokojna twoja rozczochrana ha ha

sloneczkO_1

A żebyś wiedziała,że rozczochrana hahaha

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Ha ha
Ja tez tak mam jakby piorun w pietruszkę walnął.
Zwłaszcza teraz w zimie jak ściągam czapkę ha ha

sloneczkO_1

ja czapki nie noszę,więc nie mam tego problemu,ale i tak nie jest za dobrze hahaha

madzik_867

Bardzo poruszający ten odcinek. Po pierwsze matka Loli - co za wydra, zabić to mało. Dwa razy się pojawiła na ekranie a tak mnie wkurzyła, że nie mogę. Wredna egoistka, za nic ma swoje dzieci.
Również wzruszyły mnie sceny w domu dziecka. A jeśli chodzi o Espe i Tomasa to...no no no, Tomas dziś mnie rozwalił tekstem: "Nie pozwoliłem Ci usiąść" jaki pan i władca he he :D Kiedy odpuszcza i się uśmiecha to aż serce mięknie ;) Ale kiedy jest taki surowy to też ma swój urok :D Ostatnia scena jak śpiewali piosenkę mnie wzruszyła aż mi łezka poszła (no co, łatwo się wzruszam :P)
Ps. Wkurza mnie ten były od Espe, niechże się wreszcie odczepi :P

strawberry_fields_fv

"Nie pozwoliłem Ci usiąść" haha prawie o tym zapomniałam. Genialne.

madzik_867

Mam pytanie tendencyjne do dziewczyn, które ogladały bądź kojarzą całosc ;-> Czy będa sceny erotyczne? :D

strawberry_fields_fv

Owszem ;) jak chcesz wiedzieć coś więcej to tylko w spoilerach ;)

ocenił(a) serial na 10
strawberry_fields_fv

Szczerze to będą słabe sceny łóżkowe jak dla mnie :D już z większą pasja i namietnoscia będą się całować, zwłaszcza w tych pierwszych pocalunkach, chociaż potem tez :D sceny łóżkowe mi się nie podobają, myślałam ze będą lepsze :)

ms1819

No wiesz, serial leci w środku dnia :D

ocenił(a) serial na 10
strawberry_fields_fv

U nich leciał po 21:D chodzi mi, ze porównując do innych telek to było średnie :D

ms1819

Czytałam, że tę telkę dzieci też oglądały, więc nie mogli zrobić tego, co pewnie zaplanowali :P

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Pewnie tak :) ale te początkowe sceny miedzy nimi będą miały w sobie to cos, ta chemia i namiętność będzie widoczna :D mnie tylko ich pierwszy raz rozczarował toche, reszta jak dla mnie idealna :D

ocenił(a) serial na 9
madzik_867

Tak tak Tomas chciał zagrać groźnego i twardego, a wyszło śmiesznie jak zawsze :D i to jak Espe robiąc ten tort zawzięcie mieszała ciasto i jak rzuciła tortownicę do piekarnik :D

A co do scen erotycznych to już i tak dużą ekstrawagancją jest to, że one się wgl wydarzą bo ksiądz jednak ksiądz wybierze miłość, więc nie mogłoby być za ostro :D ważne, że wiadomo o co chodzi xD

ocenił(a) serial na 10
goodmaggie

To tylko pierwszy raz będzie taki średni, ale to tylko moja opinia, ale reszta na wysokim poziomie :D myślę, ze wyraziłam się jasno, nie spoilerujac :D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Myślałam już, ze nikt nie lubi spoilerow i ze nikt nie zerknie na te filmiki, tylko poczeka az do premiery w tv :) Ale widzę, ze są i niecierpliwi jak ja, ze nie wytrzymają i muszą zwiedzić Internet :D mój hiszpański nie jest perfekcyjny i nie rozumiem wszystkiego, przetlumaczylam na razie te scenki, gdzie dość wyraźnie mówią, ze da się zrozumieć :) poszukam jeszcze jakiś filmików, ale nie wiem czy będę w stanie przetłumaczyć, bo nie chce tłumaczyć tylko połowy z całej rozmowy lub 3/4 bo czasem niektórych słówek nie rozumiem :)

ms1819

A możesz jeszcze raz dać linka do całego Twojego kanału na YT? Zrzucę sobie skrót na pulpit i już nie będę pytać, słowo :D Ostatnio chciałam sprawdzić czy więcej piosenek przetłumaczyłaś :-)

strawberry_fields_fv

Ok już znalazłam. Kurde, ale tam są sceny!!! Aaaaa, ale nie wchodze i nie patrzę :P Tylko piosenki oglądam. Wielkie dzięki za tłumaczenia :D
Uwielbiam i kocham każda piosenkę która pojawia się w serialu. Słucham jej potem kilka razy dziennie.

ocenił(a) serial na 10
strawberry_fields_fv

Nie patrz skoro chcesz mieć niespodziankę za kilka miesięcy :D nie ma sprawy, może jeszcze coś przetlumacze, bo nie wszystkie piosenki są przetłumaczone na youtube. A jeszcze jedną piosenka z serialu mi się podoba, ale chyba jeszcze jej nie było :)

ocenił(a) serial na 10
ms1819

A mogłabym ja też prosić o link do kanału na YT? :D

ocenił(a) serial na 10
sylwiaaa_filmweb

https://www.youtube.com/my_videos?o=U tu jest parę filmików i kilka piosenek :)

ocenił(a) serial na 10
ms1819

Bardzo dziękuję :D

madzik_867

Gienka symuluje hehe :D

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Gienka symuluje, Beatriz nie słyszała co Clara mówiła, Esperanza i jej ćwiczenia i ten pomysł na imprezę na 300 osób :) I jeszcze ten sexi nauczyciel literatury :)

anahilali93

Beatriz miała pecha bo wystawiła nie to ucho co trzeba haha .

ocenił(a) serial na 7
madzik_867

Siemka.
Dziś jestem.

Gimnastyka pierwsza klasa.
Nauczyciel niczego sobie.

Biedny Tomas.
Zaś wszystko przez Gienke.

sloneczkO_1

Dobrze,że jesteś :)