Ja w zeszłym roku byłam przekonana że MN to najmniej spodziewana telenowela w Polsce. A jednak trafiła do nas i świetnie że mogę ją zobaczyć drugi raz ;))))
Telenowel televisy mam już serdecznie dość, wreszcie jakaś odmiana i inni aktorzy :D
Ja z hiszpańskim to tylko jakieś podstawy podstaw więc za wiele też nie rozumiałam wtedy. Poza tym już to sobie wyobrażałam jak puszczają u nas gdzie to Rydzyk rządzi (nie obrażając oczywiście nikogo). Dalej jestem w szoku że to się dzieje naprawdę :D
Ja miałam dokładnie tak samo dlatego chyba przestałam oglądać telenowele. Same intrygi, tragedie już mnie nudziły. Wolałam się pośmiać i chyba dlatego przerzuciłam się na tureczczyznę. Ale jednak Esperanza to coś na co czekałam w wykonaniu południowo-amerykańców :D
Ja tez się przerzucilam na turczyzne KM, KA , CK .
Jak wiadomo kobieta zmienną jest i chętnie przerzuce się na coś innego :-D
haha dokładnie :D
U mnie się wszyscy śmieją ze mnie jak im nawijam jacy to Ayaz czy Omer są cudowni :D Albo jaki Koriś prześmieszny :D
Hejo pochodzę z rodziny która nie toleruje latynoskich telenoweli ale MN to co niego... Trafiłam na moją nadzieje dzięki światu seriali i się zakochałam. Uwielbiam rzeczy katolickie - nieoczywiste a to należy do tego gatunku. Jasne ten serial zakończy się dla mnie smutno ale już jaram się momentami kiedy ks. Tomas będzie walczył o swoje kapłaństwo i polecał tą miłość Bogu. A Bóg działa także poprzez rzeczy nie oczywiste (w końcu jest Tajemnicą) .
ogólnie jestem chora i wczoraj miałam gorączkę więc średnio ogarniałam ale beka była nie zła. Lubię inteligentny humor a w nim jest tak. Będzę wierną fanką.
PS. Jak u nas lubią wąchać klej to może w Argentynie błyszczyk ;)
Hello ;)) Oglądałam tylko tę końcówkę dobra była.... tyle czasu i tylko woda a gdzie drinki hahhaa i potem wsiada za kierownicę ;)))
NO myślę, że nie brakuje... może faktyczne obejrzę.... tylko muszę się przestawić na język... bo mi przeszkadza....
A luknęłam... ale nie obiecuję, że będę oglądać ;))) ale jak mnie KA wkurzy już dokumentnie to kto wie ;)))
Wiem, wiem ja jeszcze oglądam.... tylko coraz częściej wracam do scen przed 23 odcinkiem.... chyba mi się bardziej styl poprzedniego reżysera podobał ;))) hahaha
Po drugim odcinku moja miłość się pogłębia :D
Omdlenie pierwsza klasa, nagle biedaczkę skurcz złapał :D I widać że jaka matka taka córka :D
A z tej pulchnej siostrzyczki niezłe ziółko: szklaneczka whisky lub dzinu z tonikiem by jej się chciało. I do tego te podziały na dwa obozy w klasztorze :D
a im dalej tym lepiej będzie :D
oglądałam już tyle razy te sceny,a mam wrażenie,jakbym widziała je pierwszy raz :D
Jak dla mnie mogliby puścić rządkiem parę odcinków bo 45min to zdecydowanie za mało :D
Madzik My jesteśmy przyzwyczajeni do długich seriali a tu tak szybko mija.
Ja również nie miałabym nic przeciwko , żeby były 2 pod rząd.
Też z chęcią obejrzałabym dwa dziennie :D ale taka kolej rzeczy, musi być jeden, żeby ludzi ciekawość zżerała i była wyższa oglądalność ;) oglądałam już po hiszpańsku i naprawdę polecam! Ciągle chce się więcej :D chyba za czasów Jesteś moim zyciem nic mi się tak bardzo nie podobało jak MN :D
My tu takie zachwycone a ciekawi mnie oglądalność. Jak czytałam komentarze na fb TV4 to sporo się wypowiadało że nie będą oglądać itp...
Taa,ja też pamiętam jak wszyscy narzekali,bo to nie Televisa. Zastanawiam się ile osób które to pisały teraz ogląda :)
To nie Tv puls, więc telenoweli nie zdejmą raczej, tak mi się wydaje :D Zawsze jest dużo zwolenników, jak i przeciwników.
Właśnie miałam pisać że dobrze że EM leci na TV4 a nie pulsie bo tam to by zdążyli n-tą ilość razy zmienić godzinę transmisji a w końcu ściągnąć z anteny jakby była słaba oglądalność. W TV4 chyba nie ma takich cyrków, przynajmniej ja nie przypominam sobie
Ja tez nie pamiętam , aby tv 6 zmieniali godziny emisji.
TV puls kombinuje jak może.
Najpierw wycofuje " Sekret" a potem puszcza o 5 rano.
Porażka na całej linii.
Tv Puls to niestety straszne nieporozumienie jeśli chodzi o emisję seriali. Wcale się nie dziwię,że mają problem z oglądalnością.
na pulsie to najlepiej nic nie zaczynać oglądać bo potem człowiek będzie się tylko denerwował...
No , ale gdyby nie puls to nie ogladalybysmy KM i nie poznalybysmy Serkana :-D
Głupia ja zapomnieć o takiej ważnej postaci :D Rzeczywiście za to jestem im dozgonnie wdzięczna :D To oni mnie zarazili tureczczyzną (tak wiem że powinno się to jakoś inaczej odmieniać ale jakoś ta tureczczyzna o mnie przylgnęła :D )
Fajne.
Ciekawe kto dał tej siostrze prawo jazdy ha ha
A ten śpiew na konkursie bomba.
Jedna głucha , druga ma problem z tonacja , do tego smetna pieśń :-D
Esperanza je na pewno rozkręci :D
Musze się zacząć orientować w tych siostrzyczkach bo w tych habitach to wszystkie do siebie takie podobne.
Ale akcja przy stoliku jury na konkursie też niezła :D
Tak trzeba zrobić rozeznanie.
A jak kombinowaly , że wejdą do pokoju Espy , że ona na pewno śpi , a ta stała za nimi ha ha
Dokładnie :-D
Utarla nosa temu uczniowi.
Z początku myślałam , że ona zartowala z tym uczeniem matmy.
Aha i podobają mi się ich buty.
Takie trepy ha ha
Niby siostrzyczki a kręcą, kombinują, obozy tworzą i jeszcze whisky by piły :D
Julia to niezłe ziółko :D Biedny Tomas. Zachowuje się jak gimbus :)
PS. czy Ona chciała go już załamucić? ;) oj Biedny Tomas