Pobawimy się w Quiz? Ja zaczynam, zadaję pytanie. Następna osoba na nie odpowiada i zadaje kolejne pytanie. Próbujemy? :)
A więc:
Z kim matka Effy zdradzała swojego mężą?
Tej siostry przyszywanej od Michelle.
Kto wygrał wyścig "weź babcię na barana" o Effy?
Ja jebi*e ogarnijscie się!!!FilmowyDesu wyjazd z tego tematu haha ;) robi to 1. Znudów2. Utrwalanie wiedzy xD -sprawdzanie samych siebie Krecie
co do pytania to JJ
Jak miał na imie chłopak Effy ten w pubie ktorego przedstawiała Naomi i Emily ;)?
owoce leśne (black forest)
jak na imprezie w State Eaton przedstawił się Josh dla Effy?
y przepraszam a nie widzisz może odpowiedzi? i dlaczego prosisz mnie o zmianę pytania. nie rozumiem ;)
Umarł na krwotok podpajęczynówkowy.
Co często robił tata Cassie/ czym się zajmował?
Prosiłam o zmianę pytania, bo przez 3 dni nikt nie odpowiedział, więc bez sensu czekać w nieskończoność. Jakbyś nie zauważyła taka sytuacja już się zdarzyła. Nie rozumiem czego Ty nie rozumiałaś ;)
jakbyś nie zauważył/a biorę w tej zabawie udział dopiero od tego pytania i nie czytałam poprzednich,mogłaś odrazu napisać o co chodzi ;)
malował obrazy,głównie matkę Cassie (o tematyce erotycznej)
Gdzie JJ pracował wraz z Fredsem?
Napisałam od razu o co chodzi. A skąd mogłam wiedzieć, że nie grałaś wcześniej? Nie zapamiętuję nicków wszystkich osób, które tu piszą ;) koniec naszego małego offtopu
Peter. a przyrodni Sammy.
Jak nazywali się 'przyjaciele geje' Cassie ,ze Szkocji?
Walnęła jej z cegły w głowę.
Kto schował się w szafie jak Naomi i Emily niosły naćpaną mamę Pandory do sypialni?
hahha śmiesznie to brzmi jak się nazywała dziewczyna JJ'a? Cook.
pistoletem na wodę.
Jak nazywał się sąsiad Pandory?
Danuta
Jaki był najlepszy, wg Chrisa, sposób na pryszcze? (mówił o nim gdy próbował oddać sprzęt w sklepie muzycznym)
nasikanie na papier toaletowy i pocieranie twarzy ;)
o której godzinie zaczynał się pokaz mody organizowany przez Mini?