Pobawimy się w Quiz? Ja zaczynam, zadaję pytanie. Następna osoba na nie odpowiada i zadaje kolejne pytanie. Próbujemy? :)
A więc:
Z kim matka Effy zdradzała swojego mężą?
Za pobicie na imprezie przypadkowego chłopaka.
Jaka postać w serialu heteroseksualna (chłopak) chciała na jedną noc przygody z chłopakiem?
Masz na myśli Tony'ego, który w pierwszym sezonie chciał przespać się z Maxxiem w czasie wycieczki do Rosji?
Na przystanku jak Pandora jadła pączki a później się zrzygała czy coś takiego : )
Kto spowodował wypadek, w którym zginęła Grace?
Utonęła? Nie wiem czy dobrze mi się kojarzy.
Jak pokonał Thomas groźnego bandziora XD (o pseudonimie, którego nie pamiętam), ojca koleżanki Karen?
zjadł te czerwone papryczki (bardzo ostre)po czym Johny White popuścił w gacie ;)
Co się stało z matką pandory na jej piżama party?
Urwał jej się film po zjedzeniu ciasteczek ze specjalnym dodatkiem. XD
Co było napisane nad łóżkiem Tony'ego i jak ten napis zmieniła później jego siostra?
To chyba trudne pytanie ;P Czy Effy nie miała jakiegoś napisu w stylu Drug monster? A co było napisane za czasów Tony'ego nie wiem ;(
Dobrze, ale nie zadałaś pytania.
Z kim była Cassie na trampolinie podczas imprezy u jakiejś bogatej dziewczyny w pierwszym sezonie?
może to była ta jej koleżanka bulimiczka?? ta co wypila 2 butelki wody by wiecej wypic tylko ze nie wytrzymala?
Albo to był poprostu nawalony Sid ;D
To był Sid. Znowu nie zadałaś pytania. :P
Co Sid miał napisane na czole po jakiejś imprezie?
Kayleigh. Dobrze zapamiętalam, bo to moj ulubiony odcinek 2 generacji (z Cookiem)
Jak prześladowczyni Maxxiego, Sketch zdobyła główną rolę w przedstawieniu i wykluczyła z niego Michelle?
Łatwe pytania zadaje przecież:)
Dała jej tabletki, które ukradła mamie(przywiązała ją przy okazji do łóżka chyba) i powiedziała, że to coś, co pomoże się odstresować. Nie pamiętam na co były te tabletki, ale Michelle po nich później wymiotowała.
Co mówił Thomas każdej nowo poznanej osobie na początku 4 sezonu?
Ale dlaczego nie zadajecie pytań?
Dlaczego Michelle nie zrozumiała, kiedy Jal powiedziała jej, że jest w ciąży?
Ponieważ Jal powiedziała to jej w języku hiszpański, a Michelle nie znała słowa embarazo.
Jakie imiona nosiła para gejów, z którymi Casse mieszkała ( albo bywała) w Szkocji?
Rory i Lachlan.
Za kogo przebrała się Michelle na imprezie w odcinku o Sketch?
Miechelle przebrała się za księżniczkę Leię.
Gdzie Mini miała lecieć ze swoim ojcem zanim ten ją wystawił?
Do Australii.
Co robiła Franky przez większość swojego pierwszego spotkania z Matty'm?
Strzelała z pistoletu i celowała w niego? O to chodzi? Jeśli tak, to:
Jakiego rodzaju metalu "słuchała" Grace, gdy przebrała się za członka tej subkultury?
Kiedyś był chyba raperem, czy jakimś tam muzykiem, teraz ma chyba studio nagraniowe czy coś tam.
Kim był John Foster?
Chyba był dilerem, ogólnie robił niekoniecznie legalne interesy, nie?
Dlaczego Cassie nie chciała być Sidem, kiedy przyjechał do niej, jak była w ośrodku(szpitalu)?
Bo powiedziała, że ma już innego chłopca, siedzieli razem na ławce w parku obok szpitala. I to chyba był ten powód.
Jaki tytuł nosiła ulubiona bajka , którą matka czytywała Grace w dzieciństwie?
Nie mam pojęcia, 3 generacja jest według mnie najsłabsza, więc nie oglądam. Czemu Effy musiała uciec z Cookiem z Bristolu?
Ej, odpowiadamy na pytania, nie pomijamy.
Ulubiona bajka Grace to "Baśń o Roszpunce"
Z kim był w pokoju Anwar w czasie wyjazdu do Rosji?
Najpierw z Maxim, a potem z Sidem
dlaczego matka Cooka wywaliła go z domu ?(nie chodzi mi o to po tym jak go aresztowali tylko wcześniej)
Na początku z Maxim apotem z Tonym
Jak miał na imię pierwszy chłopak Katie który został ukazany w serialu?
Odpowiedź niestety błędna no i ja byłam pierwsza(a odpowiedź na twoje pytanie to chyba Dany?) :D, a wiec jeszcze raz:
Najpierw z Maxim, a potem z Sidem
dlaczego matka Cooka wywaliła go z domu ?(nie chodzi mi o to po tym jak go aresztowali tylko wcześniej)
Cook sprzedał obrączki rodziców, żeby kupić trawę :)
Jaką historię (mit) czytała Effie Toniemu po wypadku?
Konkretniej o kim?
Dobra, minął prawie tydzień, nikt nie wie, napisz odpowiedź i nowe pytanie. ;)
Obstawiam, że Cassie - oglądałem rok temu, musze odświeżyć... :D - Jeżeli odp. sie zgadza to pytanko: Czemu Effy w I generacji została porwana? :]
była to zemsta na Tonym, który wysyłał nagie zdjecia Abigail do Michelle z telefonu jej można tak powiedzieć chłopaka
czemu Sophia popełniła samobójstwo?