Oglądając ten serial nauczyłam się jednej podstawowej rzeczy aby nigdy nie poniżać się przed facetami tak jak robi to, ta laborantka Katia przed tym całym Lorenzem. Nie wiem po co wprowadzili ten wątek, przecież to żal patrzeć jak taka piękna, inteligentna kobieta zabiega o względy tego podstarzałego, nieuprzejmego i zimnego jak lód komisarza. Nie wiem czy miało to wprowadzać komediowy akcent do serialu, mnie to nie rozbawiło ,ale zażenowało. Udało się jej go zdobyć chociaż? Bo nie miałam siły brnać w to dalej....
Mi wyszło według tego, co mi podałeś to, że pierwszy pies występował w 65 odcinkach a drugi pies w 58 odcinkach. Czyli pierwszy był dłużej a nie tak jak pisałeś wcześniej.
1 pies lata 1994 - 1999 2 pies 1999 -2004 tyle samo grali praktycznie no tylko że ten 10 sezon nie był pełny a mówiłem że 1 odszedł p o5 odc 5 sezonu ale ten 2 Rehet zastępował go właśnie w tych 5 w scenach kaskaderskich i od 6 odc zdecydowali się na wymiane
szkoda że w orginale nie pokazano śmierci Brandtnera pewnie będziemy jasniejsi jak u nas Orlicz zginie i jaki ten odc musiał być brutalny że wyemitowali go tylko raz w Austrii
No to widzę, że podpisali w ciemno z sezonu na sezon tracą oglądalność a oni o 4 sezony do przodu jak będą mieli taką tendencje spadkową to stracą dużo kasy i będą musieli zerwać kontrakt.
oglądalnośc troche spadła bo gimbusy przestali ogladać z powodu odejścia Wesołowskiego ale ona nie jest tagiczna
Nie prawda, bo niektórzy nie oglądają, bo im się znudziło. A niektórzy nie oglądają z powodu protestu przeciw temu serialowi, do których ja się zaliczam i Ojca Mateusza też nie oglądam.
przeciez Gimbusy robili protest że nie będą oglądac po odejściu wesołowskiego i nie oglądaja a jak podpisali kontrakt to za jego zerwanie bedą musieli płacic orginalnym producentom
No i widzisz i teraz pokazuje, jaka jest prawdziwa oglądalność dla tego gówna. Bo wcześniej była oglądalność wysoka, bo małolaci oglądali swojego idola. A teraz nie występuje i przestali oglądać, czyli wynika z tego, że tylko "gimbusy" to oglądają. I paru emerytów, którzy nie mają swojego poglądu i oglądają to, co leci, bo nie chce im się przełączyć kanału. A ja nie jestem jakimś emerytem albo człowiekiem, który ogląda to, co mu narzuca telewizja polska.
gówna to produkcje typu trudne sprawy dla mnie to przyjemny serialik nie umywający się oczywiście do orginału ale ja tu nie chce nikogo przekonywać a wole oglądać to gówno niż orginał z tym pieperzonym chamem jak był taki wspaniały to czemu Włosi ża dali jego usunięcia i oglądalnośc też nie była za wysoka i na ra bo jade i ne będzie mnie troche
Mówiąc oryginał chodzi mi o wersje austrio-niemiecka. To to jest dla mnie wersja Włoska no, ale przynajmniej nie jest podróbą.
Podobno mają dawać od 7 stycznia to najnowszą serie. A podobno dopiero w 2014 we Włoszech miała być a u nas już by tak szybko była.
polacy dostali przedpremierowo tak ja 14 sezonu Ruscy i Australijczycy 15 ten Marco mi się nie widzi bardziej mi te szony wyglądają na telenowele
A oglądałeś już. Ale z tego, co widziałem to ma z nim pracować ten gruby, co był partnerem tego gościa, co grał Franciszka.
15 sezon był najlepszy i najciekawszy z całej włoskiej serii.
To super ja lubię telenowele. A będzie dużo wzruszających scen z Rexem. Ja tam czytałem opis niektórych odcinków w tv. No i jeden wyczytałem o fabryce czekolady.
Dzisiaj na Tv4 będzie ostatni odcinek z Riverą o 13:20. A od wtorku będzie Rex o 17:30.
A ile będzie tych odcinków 16 serii 12 odcinków czy mniej. Podobno jak skończą dawać tą najnowszą serie. To znowu mają dawać od 11 sezonu chyba ze źle jest napisane w programie.
ile będzie odc to nie wiem ale ja telenowel nie lubię i format taki mi nie odpowiada , ale z ciekawości obejrze a mam pytanie ostatnio nie lubiłeś Rivery przekonałeś się choć troche do niego
Nom po tym jak go zobaczyłem na TVP1 jak grał św. Franciszka z Asyżu. Od razu zacząłem inaczej patrzeć na tego aktora, mimo że nie oglądałem tego filmu podzielonego na odcinki.
Dużo jest aktorów modelów, którzy robią karierę aktorską. Jeszce młody jest może się wyrobi aktorsko. A Wesołowskiemu daleko do modela hehe.
Już lepszy aktor model niż aktor wrestler a w USA jest pełno zapaśników, którzy robią karierę aktorską.
Dla mnie liczy się tylko pies:). A jak tam gra aktorska naszego pupila Rexa. :D
Ten Rex jest podobny do naszego polskiego Alexa. Czyżby włosi zaczęli ściągać od Polaków. Nie podobają mi się owczarki z czarnym pyskiem, Za duża dominacji czarnego. Po pierwszym odcinku Model dobrze się sprawdził pewnie masz zawyżone wymagania po wcześniejszym partnerze Rexa. Będzie sporo odcinków może nawet i 12 tej najnowszej serii w Polsce.
No i Katia wróciła do składu, Szkoda tylko, że nie ma tego śmiesznego, co zawsze go w bambuko robili bandziory.
ogólnie zle nie było lepszy od Lorenzo ale np gorzej od naszego Orlicza i odc nudny co z tego że nasz aAex kopia tez nie lubie kopi ale jak postac jest ok to tylko z tego powodu że kopia mam ją pientnować
Jak to nudny akcja się rozkręcała, czym bliżej końca tym ciekawiej.
p.s Chyba Rexowi jeść nie dają, bo strasznie cicho szczeka. Porównujesz po paru odcinkach, który jest lepszy.
ja faceta nie kupuje jeszcze przez śledztwo przeszli jak buza jak bedą romanse to sam Rex bedzie pracował przypominam że ja widziałem już z nim 6 odc i strasznie słabo zagrał ale bardziej mi przypadł do Gustu niż Lorenzo choc odc z nim były ciekawsze
Wiem, że to jest 16 sezon to są premierowe odcinki we Włoszech, bo o 17 sezonie jeszcze nigdzie nie piszą. Za dużo paplesz;p
ej bez przesady o 17 sezonie pisze na Włoskiej Wikipedii a na Włoszech 16 sezon dopiero od Lutego nasi dostali bez premierowo więc sie nie bulwersuj
A nie wiem, o co ci chodzi z tym 17 sezonem jak we Włoszech będzie dopiero 16. Chyba tylko specjalnie napisałeś żeby wypaplać o Gorim. Nie wiesz o tym, że takich szczegółów się nie pisze, bo może ktoś o tym nie wie. Już ci to mówiłem wtedy, kiedy wypaplałeś, w którym odcinku i jak zginie pierwszy pan Rexa we Włoszech.
Nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że wypaplałeś ze Goriego nie będzie w 17 sezonie.
Ja patrzyłem we Włoskiej i tam jest tylko o 16 sezonie. A na filmebie pisze, że 16 sezon ma dopiero premiere we Włoszech w tej chwili.
Ja tam ich nie rozumiem, po co oni robią zapasowe sezony w tych Włoszech. U nas w Polsce tak nie robią. U nas to najpierw kręcą sezon potem pokazują premierowe odcinki a dopiero potem kręcą kolejne.
właśnie tez nie rozumię podobno we Włoszech juz oglądalnośc spadała a Terzani będzie jeszcze w 17 co potem to zależy od oglądalności
Jest też taka możliwość, że przedłużyli z nimi kontrakt na 17 sezon.To oni strasznie dziwnie to kręcą no, bo 16 sezon skończyli kręcić w 2012. A dopiero teraz dają we Włoszech.
Np.W Polsce ranczo kręcą np. w 2013 a pokazują dopiero w następnym roku na wiosnę. Ale to i tak jest mniejsza różnica i następne odcinki kręcą dopiero po wyemitowaniu tych odcinków, co nakręcili.
ten Terzani to straszna łamaga po raz kolejny dał się podejśc Lorenzo czy Davide też popełniali błędy ale 4 razy pod rząd i te jego popisywanie się na temat wiedzy narkotykowej słabo