PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405533
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Najlepsze cytaty

ocenił(a) serial na 10

Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.

ocenił(a) serial na 10

Ależ to zbytek łaski, szanowny Panie.

użytkownik usunięty
Agness_92

Dla tak przeuroczej Damy łaski nigdy nazbyt wiele, proszę Pani. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 5

Jezu, tak słodzicie, że się zaraz porzygam.

użytkownik usunięty
kite_clayton

Zapraszam Panią serdecznie, proszę się przyłączyć. To katolicka miłość bliźniego.

ocenił(a) serial na 5

Dziękuję serdecznie, lecz katolicki sposób myślenia jest mi obcy.

użytkownik usunięty
kite_clayton

Czy aby tylko katolicki proszę Pani? Pozdrawiam serdecznie, życząc więcej uśmiechu.

ocenił(a) serial na 2

Robb Stark zostanie zamordowany razem z swoją matką . Już nie długo zginie Tywin Lanister i Shae . Ah wilkor Robba także :/ potem jeszcze Jon zasztyletowany :( dobrze ze chociaż jednemu lanisterowi obetną ręke a Thenon stanie się budzącym litość chłopcem.

użytkownik usunięty
mateuszz27

Czy to cytat z Pana Czosnka, proszę Pana? Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

Nie obrażaj ludzi.

Ateizm łączy się na ogół z niezależnością myślenia i niechęcią do podporządkowania się czemukolwiek. Pan natomiast swoim zachowaniem przypomina typowego idiotę i jest pan aroganckim przykładem niedouczonego, wierzącego w bajki zaprogramowanego zwolennika kościoła i zabobonów religijnych, które zostały panu wszczepione w procesie indoktrynacji od najmłodszych lat.

użytkownik usunięty
Nexov

Widzę, iż jest Pan zarówno wierzącym, jak i praktykującym ateistą z podobizną samego kosmicznego proroka w profilu. Pozdrawiam serdecznie.

W jaki sposób ateista może być wierzącym? Co ma pan na myśli używając zwrotu "kosmiczny prorok" w odniesieniu do najbardziej wybitnego intelektualisty XXI wieku?

użytkownik usunięty
Nexov

Mówi Pan o tym bajkopisarzu? Pozdrawiam serdecznie.

Jesteś na tyle ograniczony, że nie możesz skonstruować prostej odpowiedzi? Będziesz się przekomarzał niczym 15 letni szczeniak i odpowiadał pytaniem na pytanie? Dorośnij i poznaj podstawy biologi, a potem decyduj czy dalej wierzyć w swoje brednie.

użytkownik usunięty
Nexov

Widzę, iż Pan kulturę i poziom wypowiedzi wzoruje na samym Proroku. Pozdrawiam serdecznie pełen szacunku do Pańskich wierzeń.

Szacunek do ciebie skończył się wraz z twoją dziecinną odpowiedzią. Nie ma o czym rozmawiać z takim ignorantem i pustym, zaślepionym szczeniakiem wierzącym w bajki i mity, który nie potrafi wymieniać argumentów w najprostszy z możliwych sposobów a woli uciekać się do dziecinnych zwyczajów odpowiadając pytaniem. Po tym właśnie wywnioskowałem jak smutne musi być twoje życie, wątpliwe czy jakiekolwiek masz. Zastanawia mnie czy skonstruowałeś kiedyś na tyle wyczerpujące zdanie, które w jakiś sposób wpłynęłoby na twojego rozmówce inaczej niż wywołanie uczucia rozpaczy i litości nad twoją bliżej nieokreśloną osobą.

użytkownik usunięty
Nexov

Rozumiem. Dziękuję Panu za ciepłe słowa ateistycznej tolerancji. Pozdrawiam serdecznie.

Tolerancja ma swoje granice. Nie mam jej w stosunku do trolli.

użytkownik usunięty
Nexov

Dlatego nosi Pan dumnie w awatarze największego trolla czasów współczesnych? Rozumiem. Pozdrawiam serdecznie.

Nie wiem o kim mówisz. Sprecyzuj. Jedyny troll jakiego tu widzę jest post wyżej.

ocenił(a) serial na 10

Jestem pełen podziwu dla Pana niezwykłej cierpliwości i tolerarancji. Przyznam ,że Panu tych cech zazdroszczę.
Serdecznie pozdrawiam Panie Smokingu.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Musi Pan częściej chodzić do kościoła. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Tak zrobę, ale najpierw odwiedzę zoo, gdzie z przyjemnością obrzucę twoją szpetną mordę bananami.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Tylko wtedy Pan będzie musiał się wyspowiadać porządnie i pokuta będzie surowa. Czwarte przykazanie głosi Czcij ojca swego i matkę swoją. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
HRA

Pańskie słowa są dla mnie zaszczytem. Mój Pan Ojciec wychował mnie w duchu szacunku i opieki wobec zwierząt z pełną akceptacją ich drapieżnej natury. Tak też czynię po dziś dzień. Pozdrawiam serdecznie, proszę się nie przejmować.

ocenił(a) serial na 9

nie zapomnij dodać, że również opowiadał ci bajki na dobranoc a w jedną z potopem strasznie mocno uwierzyłeś

użytkownik usunięty
CanGetNoSleep

Potopy widziało dość sporo ludzi, w tym i ja, natomiast kosmicznej małpy raczej nikt poza Panem Prorokiem Dawkinsem. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

Ateizm – odrzucenie teizmu lub stanowisko, że bogowie nie istnieją. W najszerszym znaczeniu jest to brak wiary w istnienie bóstw. Słowo Ateizm pochodzi od greckiego ἄθεος – ἀ- (a-, “nie”) + θεός (theos, “bóg”).

użytkownik usunięty

W skrócie: wiara w małporództwo oraz magię, gdzie przy pomocy magicznej różdżki coś może powstać z niczego. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

W mojej wypowiedzi proszę wskazać gdzie jest napisane "małporództwo oraz magię, gdzie przy pomocy magicznej różdżki coś może powstać z niczego".

użytkownik usunięty

Tego akurat Szanowna Pani raczyła nie wymienić. Zresztą nigdy Panią nie posądzałem o te słowa. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

Ja wyjaśniłam tylko co to jest Ateizm. To nie jest wiara w małporództwo oraz magię. Niektórzy tego nie rozumieją.
Ateizm - określenie to było przypisywane każdemu, kogo uznano za wierzącego w fałszywych bogów, żadnych bogów lub doktryny wchodzące w konflikt z ówczesnymi religiami. A ówczesna religia to chrześcijaństwo które zaczęło wypierać dawne wierzenia.

Ale Noc Kupały i tak uwielbiam. Wspaniała zabawa.

użytkownik usunięty

Ateizm jest religią chaosu. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

Bóg stworzył świat z chaosu.
Każdy z nas wierzy w to co uważa za słuszne.

użytkownik usunięty

A kto stworzył ów chaos ? Pan Bóg stworzył wszystko. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

EOT

użytkownik usunięty

A tak przy okazji. Bóg tworząc świat, przyrodę, zwierzęta czy ludzi (tu popełnił błąd) też używał magi. Jezus wskrzeszając czy uzdrawiając też używał czarów.

użytkownik usunięty

Szanowna Pani, o ile mi wiadomo, przyprawa magi powstała trochę później, a wynalazcą jej był człowiek. Bóg Ojciec oraz Pan Jezus używał mocy Bożej. Każda inna, nadprzyrodzona pochodzi od szatana. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

Szatan to upadły Anioł który przeciwstawił się Bogu.
Moc wywodzi się od czarów. Człowiek nie mógł wynaleźć czarów. Chyba że ci chodzi o Davida Copperfielda czy Harrego Pottera.
I nie łap mnie za słówka OK. A jeśli ci chodzi o przyprawę to się pisze maggi.

użytkownik usunięty

W takim razie musiałem nabyć na rynku jakąś ateicką podróbkę tejże przyprawy. Dziękuję Pani Szanownej za uświadomienie mi, iż zostałem oszukany. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

A już pisałam wcześniej, ale odczep się od Ateistów.
Chcesz zmienić innych? Zacznij od siebie.
Chcesz zmieniaj świat, zacznij od siebie.
Sama jestem Ateistką, ale nikogo do tego nie zmuszam.

Smoking to troll. Odradzam kontynuowanie bezsensownej farsy z tym półgłowkiem gdyż najpierw sprowadzi panią do swojego niskiego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Po tym co pisze można śmiało wywnioskować, że ma nie więcej niż 15-16 lat.

użytkownik usunięty
Nexov

Wiem, że to troll, i nie mam zamiaru z nim dyskutować bo to niema sensu. To samo robił na temat "Kompani Braci".
Bo zamiast dyskutować na temat filmu to prowadzi swoją nieudaną katolicką krucjatę.

użytkownik usunięty

Piszę naprawdę poważnie, proszę Państwa. Oczywiście rozumiem, iż stosują Państwo określenia typu "troll", gdy zabraknie argumentów, co jest charakterystyczne dla opcji ateickiej. Pozdrawiam serdecznie.

Jak do tej pory to argumenty są przytaczane tylko z naszej strony. Proponuję zajrzeć do słownika co znaczy słowo argument.

użytkownik usunięty
Nexov

Pan wybaczy, obelgi oraz recytowanie dogmatów neobolszewickich nie są w moich oczach wiarygodne, proszę Pana. Choć rozumiem, iż bluźnierstwa dodawane przez Pana oraz Pana Jukatosa "na okrasę", już nie mówiąc o życzeniu śmierci ze strony Pana Kata, wynikają jedynie z bezsilności wobec spójnych i logicznych argumentów serwowanych przez skromnego sługę Bożego. Pozdrawiam serdecznie.

Widzę masz jakiś problem z "bolszewizmemi" odwołujesz się do nich już po raz trzeci. Nie mam pojęcia dlaczego. Wykrztuś to z siebie bo nie bardzo wiemy co ci chodzi po głowie. A jedyna bezsilność jest widoczna z twojej strony, wystarczy przewinąć stronę w tył i 4 do przodu aby zobaczyć twoje "silne" kontrargumenty na moje posty. Ty jeszcze nie widzisz, że robisz z siebie pośmiewisko? Ile osób ma ci jeszcze o tym powiedzieć? Otwórz oczy, jeśli ci w ogóle wyewoluowały.

użytkownik usunięty
Nexov

Z bolszewickimi broszurami miałem okazję już się zapoznać, proszę Pana, zatem nie jest zbyt sympatycznie czytać je ponownie, obojętnie czy wypłynęły spod klawiatury Pańskiej czy Pana Jukatosa. Pozdrawiam serdecznie.

Masz jakieś uprzedzenia z dzieciństwa, nie bardzo orientuje się w historii, a już napewno nie obchodzą mnie głupoty takie jak bolszewizm i czasy Lenina, który jest dla ciebie widać istotną częścią egzystencji. Nie wkładaj ludziom do ust swoich wyczarowanych z powietrza słów.

użytkownik usunięty
Nexov

Informacja o Pańskiej znajomości historii była akurat zbyteczna, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.