PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405604
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Najlepsze cytaty

ocenił(a) serial na 10

Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.

Puste łby zazwyczaj patrzą w tył, otwarte intelekty w przód i przyszłość.

użytkownik usunięty
Nexov

Czy Pan wie, iż dezawuowanie historii było jednym z podstawowych haseł bolszewickich? Właśnie dlatego polecam Panu naukę historii, gdyż lepiej uczyć się na błędach cudzych, niż publicznie deklarować wiarę w kosmiczne małpy, który widział tylko Pan widniejący na Pańskim zdjęciu profilowym. Pozdrawiam serdecznie.

Tak jesteśmy małpami, ewolucja to fakt. Wróć do biblii potem spróbuj pochodzić po wodzie, opowiedz jak było.

użytkownik usunięty
Nexov

Jeśli Pan się czuje, nie śmiem nawet Szanownego Pana próbować wyprowadzać z błędu. Pozdrawiam serdecznie.

98% naszego DNA jest zgodne z małpim. Jesteśmy od nich tylko niewiele bardziej zaawansowani ewolucyjnie. Chociaż co do ciebie mam pewne wątpliwości. Sądzę, że możesz być trollem, który wyszedł z morza, które rozstąpiło się po tym jak dawny prorok uderzył w nie swoją maczugą.

użytkownik usunięty
Nexov

Rozumiem, iż fakt posiadania podobnego budulca z małpą skłania Szanownego Pana do gloryfikacji małporództwa oraz zoofilii. Co kraj, to obyczaj. Pozdrawiam serdecznie.

Co to znaczy małporództwo? Wracaj do maczugi mojzesza, trollu. Ja akceptuje fakty poparte dowodami, nie bajki wypisane przez średnio intelektualnie rozumnych "filozofów" 2 tys. lat temu. Rozczaruje cię, ale nie jesteś stworzeniem boskim, jesteś zwierzakiem jak my wszyscy. Miłego praktykowania OBE i propagowania ruchu New Age życzę.

użytkownik usunięty
Nexov

Pozdrawiam Pana bardzo serdecznie.

Zaiste, intrygujący kontrargument.

użytkownik usunięty

Co to znaczy małporództwo? Widzisz nawet nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie. Takie to dla ciebie trudne.

Chłopie z skąd ty jesteś??? Jakie ty masz wykształcenie???

Ciągniesz ten temat jakby ci w głównej mierze zależało na tym. Nie wiem sprawia ci to radochę. Łapiesz ludzi za słówka i odpowiadasz pytaniem na pytanie a nie potrafisz normalnie rozmawiać. Twoją ulubioną rozrywką jest chyba wkurzanie i poniżanie ludzi. Chwalisz się tym, że należysz do Świętego Kościoła Apostolskiego. Czepiasz się Ateistów wyzywając ich od małporództwa. Bazujesz na jednej armii, jaką jest amerykańska. Obrażasz ich. Tu polecam Prawo Godwina. Krótko mówiąc jesteś na straconej pozycji. A potem się dziwić, że Polacy nie mają za grosz szacunku dla swojej armii.

Trollujesz na całego. Zamierzasz wpływać na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia, (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą twojego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości, jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Skupiasz na sobie uwagę. Reagujesz wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla ciebie znaczenie tylko o tyle, o ile rozpalasz w dyskutantach negatywne emocje i przyczyniasz się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakbyś sycił się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w twoje sidła i odpowie na twój post, tym bardziej wydaje się zadowolony.

No chyba, że jesteś lamerem. Może jesteś osobą, która podkreślając swoje doświadczenie i wiedzę w danym temacie (a w praktyce jest ona bardzo niewielka), próbujesz wypowiedzieć się na temat wad czegoś/kogoś, próbujesz na siłę pomóc komuś. Kiedy dochodzisz do polemiki z osobami bardziej doświadczonymi w temacie reagujesz śmiesznymi i bezsensownymi argumentami? Czasami to może obrócić się przeciw tobie, aby zniechęcić cię do dalszego udziału w dyskusji.

użytkownik usunięty

Rozumiem, proszę Pani. Chciałbym Panią najmocniej przeprosić za swoją wrogość, napastliwość i niewiarygodny przekaz oraz bycie lamerem, jednak staram się jedynie odpowiadać na pytania ateistycznych wyznawców. Jednakowoż chciałbym Pani pięknie podziękować za kolejną próbę uspokojenia dyskusji ciepłymi oraz przyjaznymi słowami z Pani przeuroczych ust. Pozdrawiam Panią bardzo serdecznie, pełen szacunku, co zwykle podkreślam, do Pani wierzeń.

użytkownik usunięty

EOT
Nie ma sensu z tobą gadać i cię dalej "karmić" wypowiedziami. Szkoda mojego cennego czasu.

użytkownik usunięty
Nexov

Wczoraj mi pisałeś, że smoking to troll i żeby z nim nie prowadzić dyskusji, a sam to robisz.

Tak wiem, jednak patrząc co tu powypisywał zmieniłem zdanie. Ten typ za wszelką cenę chce postawić swoje słowo jako ostatnie. Chcę sprawdzić co się stanie w wypadku gdy tak nie będzie i jak długo zamierza to kontynuować. Przy okazji zmarnuje mu trochę czasu, bo z tego co widzę za wszelką cenę stara się odpowiedzieć na każdy mój post, ale już powoli zaczyna się gubić. Trolla można olać i go nie karmić. Ja jednak zamierzam sprawdzić co się stanie jeśli nakarmię go aż nadto. Zachowania społeczne niektórych jednostek są doprawdy intrygujące, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że odpisywał mi wczoraj prawie do drugiej w nocy, gdy pracowałem.

użytkownik usunięty
Nexov

Może pracę dyplomową będzie można napisać.

Niewykluczone :)

użytkownik usunięty
Nexov

Nieważne jaki film to zawsze wyleci że należy do Świętego Kościoła Apostolskiego.
A później powiedzmy każdego łapie za słówka, a nie potrafi odpowiadać normalnie na pytania tylko się wymądrza.

użytkownik usunięty
Nexov

Już wiem czemu on jest taki popaprany :)

Już jest jego diagnoza? :)

użytkownik usunięty
Nexov

Nio :)

To była ekstra klasa, tak właśnie musiało być.
Ja jestem diaaabeeeł
A wiesz że to mogło wybuchnąć malutki ?
Noo mogło wybuchnąć

Albo
Kaj jedziesz pierunie.
A z żarciem do kazika hehe

ocenił(a) serial na 10
Nexov

troll, nie troll... czyta się świetnie :D

ocenił(a) serial na 10

Jest Pani taka delikatna i wyrozumiała. Zupełnie jak Pani Almighty.

ocenił(a) serial na 9
myszszata

czyli wykladasz towar w markecie.??

ocenił(a) serial na 10
txex

Żadna praca nie hańbi. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9
jukatos

zgadzam sie w zupelnosci !! i mam szacunek dla kazdej pracy! chcialem tylko poddenerwowac myszszate bo ma tak wysokie mniemanie o sobie ze mysle iz by ja to zabolalo i wylozylaby nam jaka ma wspaniala odpowiedzialna trudna prace potem dodalaby jak ma ulozone zycie cos o dzieciach mezu i o psie jak to zwykla od czasu do czasu napisac :)

ocenił(a) serial na 10
txex

A teraz przeczytaj swój post. Zwyczajnie się ośmieszyłeś. Owszem, mam o sobie dobre mniemanie, bo dlaczego nie? O swoim życiu raz jeden napisałam, a nie "jak to mam w zwyczaju". Jestem księgową, więc to jest to zajęcie dość trudne i odpowiedzialne. Jak już odpoczniesz i będziesz w stanie pisać bez literówek, może się zastanowisz. A pisanie posta po to tylko by kogoś "poddenerwować"? Masz jakieś problemy z samooceną?

ocenił(a) serial na 9
myszszata

hehe widze ze misja zakonczona sukcesem

ocenił(a) serial na 10
txex

I tak właśnie się tłumaczy pisanie postów po pijaku, gdy włącza się moduł kłótliwy a wyłącza myślący. Pomyliłeś również wątki, a już na pewno temat.

ocenił(a) serial na 8
txex

Bardzo serdecznie Pana popieram, a Panią Myszszata przywołuję do porządku i proszę o logiczne rozumowanie, nie wpieklanie się bez powodu ku radości innych użytkowników i pisanie postów skutkowo-przyczynowych wraz w odpowiednimi wnioskami. Chwaląc się o swym wysokim mniemaniu (nie mnie oceniać czy zasłużonym) a jednocześnie mówiąc "żadna ze mnie dama" sama sobie Pani zaprzecza, sobie i logice swej.
Pozdrawiam uniżenie

ocenił(a) serial na 10
locamaria

Jesteś belferką czy gimnazjalistką? Bardzo uprzejmie proszę o nie "przywoływanie mnie do porządku", bo to po prostu niegrzeczne sformułowanie. Dodatnia samoocena jest podstawą normalnego psychicznie życia. Bardzo proszę, cofnij się do mojego posta i nic tam nie poczytasz o "wysokim mniemaniu", tylko o dobrym, czyli o braku kompleksów. Bycie damą nie ma z tym nic wspólnego, kwiatuszku. Ale po co pozdrawiasz uniżenie?

ocenił(a) serial na 9
myszszata

a opowiedz jeszcze raz o mezu dzieciach psie i udanym zyciu towarzyskim prosimy chcemy bardzo poczyatc

ocenił(a) serial na 10
txex

ą, ć, ę, ó, ś, ź, ż. to mój prezent, skorzystaj i nie pisz po pijaku.
Może napiszesz coś o sobie? Którą klasę skończyłeś i kiedy?
Czego Ci w życiu Twoim, słoneczko, brakuje, że domagasz się cudzego? Jak bardzo mnie poprosisz, to opowiem Ci o piesowej. Uwierz, nie chciałbyś tego wiedzieć, bo miałbyś koszmarne sny.

ocenił(a) serial na 8
myszszata

My tu wszyscy jesteśmy sześcioletnimi, pijanymi, niedorozwojami, oczywiście - niedorastającymi Ci do pięt o Pani.
Ale napisz o piesowej, nie mogę się doczekać! Wróbelku!

ocenił(a) serial na 10
locamaria

Bardzo proszę: piesowa żyła sobie, choć to trudno nazywać życiem, w podkrakowskiej wsi. Jadła to, co udało jej się ukraść. Była bita, przepędzana, dzieci przywiązywały ją do płotu i waliły w nią piłką, była tłuczona kijem, zamykana bez jedzenia i picia. Jechałam po nią z Wrocławia 3 godziny.
Jest z nami od 6 lat i dalej boi się wszystkich, oprócz nas.
Masz coś jeszcze do dodania? A może z przyjemnością przeczytasz sobie o na wpół zagłodzonej kotce, albo o znalezionej w lesie kolejnej? Chcesz opowieści? Mam ich mnóstwo. Piesowa ma na imię Grita, słoneczko.

ocenił(a) serial na 8
myszszata

nie dość że wzorowa matka, żona, co ja mówię KOBIETA PEŁNA GĘBĄ, to jeszcze BOHATERKA!!! ratująca biedne zwierzaki!!! OMG POZNAŁAM WSPANIAŁĄ OSOBĘ <3 <3 <3

ocenił(a) serial na 10
locamaria

Nie poznałaś i nie poznasz, z prostego powodu: ignorancja, chamstwo i wyśmiewanie tego, czego nie rozumiesz dyskwalifikuje Cię jak rozmówcę. Mam jedno pytanie: czy zdarzyło Ci się w życiu zrobić coś dobrego dla jakiegokolwiek człowieka lub zwierzęcia? Dlaczego wyśmiewasz pomoc psom i kotom? Żałosne.

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Chcesz się pośmiać? Beka normalnie, śmiechu po pachy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy.
Z tych ludzi też się pośmiejesz? A może podam linka do Twoich postów, by mogli okazać Ci pogardę?

ocenił(a) serial na 9
myszszata

myszata zostawie ci psa jak na urlop wyjade bedziesz miec o czym na forach pisac.
albo jeszcze lepiej przyjedz po niego to przy okazji nakarmisz bezdomne koty z osiedla

a codziennie po obiedzie z mezem i dziecmi zaczynacie razem plakac

ocenił(a) serial na 9
myszszata

mi sie chyba zdazylo raz zrobic cos dobrego ale nie za bardzo pamietam co i jak bo pilem mocno pijany. wiesz ...po tym piciu piwa podczas pisania pisania postow

ocenił(a) serial na 9
myszszata

wooow :) dawaj o ktoce i opowiedz o podrozy

ocenił(a) serial na 10
txex

Tak bardzo Cię to bawi? Widziałeś kotkę ważącą 430 gramów? Widzałeś kotkę, która miała tyle pcheł, że jej futro się ruszało? Śmieszne jak nie wiem co.
Ale nie za bardzo wiem, co to "ktoce"? Może trochę piwa mniej i zaczniesz pisać po polsku?

ocenił(a) serial na 9
myszszata

tak bawisz mnie.
kazdy twoj post jest w smieszny

ocenił(a) serial na 9
myszszata

a najbardziej mi sie podoba ze mowisz o sobie tak pieknie..
hehe i dajesz sie podpuszczac na wiecej.

ocenił(a) serial na 10
myszszata

To się nazywa dobra Pani wzór cnót i autorytet moralny. Pewnie ten zwierzak musiał cierpieć przez wyznawców katolicyzmu. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
locamaria

Na to wygląda.
Że takimi jesteście.

ocenił(a) serial na 10
locamaria

Zgadzam się z Twoim zdaniem.

ocenił(a) serial na 10

*antyteistycznej religii i nie mój Prorok. Nic naprawdę nie trafia do Pana. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

No, no, no, nie mierz Ateistów jedną miarą. OK. Nie obrażaj ich.

użytkownik usunięty

Szanuję Panią. Pozdrawiam serdecznie.