Ktora postac uwazacie za swoja ulubiona w bleachu? Mi osobiscie najbardziej przypadl do gustu Hitsaguya.Ma ciekawy charakterek i w ogole podoba mi sie jego styl walki ^^ Lubie tez nigdy nie usmiechajacego sie Byakuye i Ichiga
Akcja Bleach Gaiden dzieje się na 110 lat przed akcją głownego Bleacha, wtedy też Gin jest porucznikiem a Uruhara kapitaniem.
Według wiki-bleach Byakuya ma 242 lata. Yourichi znała się z nim za czasów młodości, a Keisuke jest od niej starszy, stawiam na ok. 270 lat.
Renji, znowu według wiki-bleach ma 150 lat. Przyjaźnił sie w Akademii Shinigami z Kirą i Hinamori. Hinamori jest starsza od Hitsugay'i, Matsumoto także. Jak wiadomo, Rangiku i Gin znają się z młodości, co każe sugerować że są w podobnym wieku. Stawiam na jakieś 200 lat.
Buuubaaa, jaki wywód logiczny xD
Tak, wiem że zamotałam ale przynajmniej odpowiedź jest wyczerpująca xD I miałam ubaw szukając jej na netku <lol>
Jakoś dziwnie mi było jak przeczytałam że Renji ma 150 lat czyli ok. 15 ludzkich, jednakowoż nie wygląda na 15ście z żadnej strony ^^
Dla mnie Hinamori i Hitsugaya wcale nie wyglądają na tyle, ile mają :D A zwłaszcza ten drugi osobnik ;P
Ratujcie, ja już chcę Hueco Mundo...
Nie mogę z tej księżniczki... :
przecież już 4 odcinki z HM poleciały... dzisiaj powinien być przetłumaczony 5... ;P
Cii, Elfka ogląda pewnie od pradziejów, czyli początku xD gdybym wcześniej wiedziała że Luuuuri-chan (Boże, jak mnie to imię wkurza) nic ciekawego oprócz pisków i debilizmu nie wniesie, to bym grzecznie podziękowała za te odcinki ;]
Hinamori to jeszcze jakoś wygląda... Kira tak samo.
Ale Toushiro, sory, Hitsugaya-Taichou to wiekowo wygląda jak Karin xD
Jakie to piękne, gdy motyw z Księżniczką został daleko w tyle i na powrót oglądam akcję w Hueco Mundo... :D
Ale warto było obejrzeć ten nudny filler dla jednej sceny. A mianowicie - kiedy to Kira wchodzi do gabinetu swojego nowego kapitana i zdaje mu się, że za biurkiem siedzi Ichimaru Gin... To było boskie ;)
Moim numerem jeden ZAWSZE będą sceny z Peshem i Dondochaką - czyli dlaczego Ishida bywa mylony z Kurosakim, a plamki Dondochaki są słonecznymi znakami a nie badziewnym piegami xD
Wszystkie moje pozytywne odczucia na temat tych fillerów zabiła końcowa walka na linii Amagai-Kurosaki... to było tak żalowe, że nawet tak żalowych walk nie widziałam w żadnej durnej mandze shoujo, albo innym badziewie.. nawet CardCaptor Sakura i Rosario to Vampire (fajne to, tak a marginesie) trzymają lepszy poziom niż ta bitka dla ograniczonych umysłowo.. i co to za pomysł z jego Ban-kai'em. Jak przez dłuższy czas liczyłam na coś w stylu miłego, ciepłego zakończenia z inteligentnym morałem dla nieszczęśliwych siedmiolatków, zaserwowali nam zgniła jajecznicę ;/
Hueco Mundo rLz, witamy w Aizengardzie xD
Kenpachi Zaraki, Ichimaru Gin - normalnie dwa ZAMIATAKI!!!!! moim zdaniem jedne z najlepszych postaci anime wogole! :D
Hmmm...
Pierwszy stoi u mnie Grimmjow.
Za nim Kenpachi :D Kiedykolwiek go widzę,zawsze zaczyna mi się wszystko jakoś bardziej podobać ^^
Potem Shunsui i Ichigo.
Z kobiet - Rukia i Yoruichi.
jak dla mnie najlepszy i najfajniejszy jest Kuchiki Byakuya po prostu wymiata a jago kapitalny senbonzakura i jak wypuszcza miecz podczas bankai i fajnie mówi lubię takich cwaniaków co są potężni nie jest najsilniejszy ale z pewnością jest potężny.
Byakuya i Senbonzakura i jeszcze niewiadomo dlaczego nikt nie pisze o najsilniejszym spośród shinigami chodzi o kapitana dowódcę rzadko kto o nim pisze a on jest chyba najsilniejszy jest chyba szybszy od Byakuyi ale nie mam pewności nie raz pokazał co potrafi lubię go ale numer 1 Byakuya.
1. Hitsugaya - bezapelacyjnie dla mnie zawsze na pierwszym miejscu ;D
2. Hisagi - uwielbiam jego zanpaktou i tatuaż.
3. Kensei - bez powodu.
4. Nel - Itsyygo! (więcej komentarza nie trzeba)
5. Urahara - to jego luzackie podejście do wszystkiego i świetny uśmiech;]
6. Grimmjow - dla mnie jest najlepszy z Espady zaraz obok Ulquiorry.
7. Ichigo Hollow - jego po prostu nie da się nie lubić.
1. ikkaku - lsniaca glowa (:
2. toushiro - strasznie mi przypomina Ed'a z FMA
3. i grimmjow - jego chyba nie musze tlumaczyc.
hmm Cieżko wybrac faworyta jak sie ma kilku ale mysle ze moim nr 1 jest Kyouraku Shunsui xD za jego wyluzowanie i lenistwo :))) Nastepnie Yamamoto Genryuusai i Aizen bo sa koxami :P
Może nie będę oryginalna, no ale...
1. Ichigo Kurosaki
* Kapitanowie Gotei 13:
1. Zaraki Kenpachi
2. Hitsugaya Toshiro
3. Byakuya Kuchiki
* Porucznicy Gotei 13:
1. Renji Abarai
2. Matsumoto Rangiku
3. Kusajishi Yachiru
4. Hisagi Shuuhei
5. Shiba Kaien
* Oficerowie Gotei 13:
1. Madarame Ikkaku
2. Ayasegawa Yumichika
3. Kuchiki Rukia
* Inni:
* Schiffer Ulquiorra - Arrancar
* Urahara Kisuke
* Nova - zmodyfikowana Dusza
* Hirako Shinji - Vizard
* Sarugaki Hiyori - Vizard
* Hollow Ichigo
O kurcze zapomniałam o Zanpaktou!
* Hyourinmaru
* Senbonzakura
* Hoozukimaru
* Sode no Shirayuki
* Kazeshini
mnóstwo ich jest, ponieważ jest mnóstwo postaci XD ale wszystkie na łeb na szyję bije Grimmjow-sama~uwielbiam tego gostka i nie mogę podarować Tite Kubo, że go zabił.
poza tym prawie cała Espada ( yap uwielbiam schwarz charaktery), Ichigo Kurosaki i Rukia Kuchiki~
Człowieku Ichigo nie zabił Grimudźowa tylko Nnoitora(z zębami około 10cm długości) xD
1.Ogichi!!!!Ogichi!!!! rządzi!!! :D :D (dla nie wiedzących to ten biały pusty)
2.Ullquiorra Schiffer (Za łezki, włosy i charakter)
3.Kon (za to że zawsze "zboczeńcowi" się dostaje xD)
4. Starrk (zapowiada się ciekawie)
Tera Zanpaktou:
1.Sode no Schirayuki (głos i wygląd)
2. Kazeschini (to samo co powyżej)
3.Schinsou (za nazwę)
Ja mam 4 ulubione postaci.
1- Kuchiki Byakuya !!!!!!!!!!!!! jest mega mega mega super ten styl no po prostu odjeżdżam jak mówi czy co jego kapitalny styl super!!!!
2-Ulquiorra- To jego kapitalne zdziwienie jest super ma boską moc i wygląd no po prostu obok Byakuyi rządzi.
3-Aizen - On jest super taki cwany taki potężny wo gule nie ma Anime z tak boskimi postaciami klimatem zawsze moim faworytem był dragon ball ale bleach wymiata Aizen jest super.
4-Yamamoto genryuusai- ten dziadek wymiata a Ryujin Jakka jest super.
Dobra - teraz moje ulubione.
1 . Kurosaki - za ten jego charakter! :D
Z takim człowiekiem bym się dogadała. xDD
2. Byakuya - spokojny , opanowany - a poza tym ciekawy!
(żeby nie było, jestem na 168 odcinku więc pewnie jeszcze duuużo się zmieni)
1. Rangiku Matsumoto - za jej głupie pomysły i dręczenie Toushiro ;D
2. Grimmjow Jeagerjaques - za wszystkie walki z Ichigo ( M A S A K R A ! )
3. Uruhara Kisuke - za widzę i opanowanie ;]
4. Ririn - za to że jest kurczakiem, i tak strasznie martwi się Ichigiem :D
5. aaa i moja gwiazda, NEL :D za to że taki z niej sepleniący słodziak
oczywiście że Rukia:) kobietka z charakterem i talentem plastycznym:p potem oczywiście Ichigo, ale ten z początków, jego tatuś Ishin za całokształt i Renji za to jego poczucie humoru:)
Ojejej^^
Moją ukochaną postacią jest... Grimmjow;P
Znienawidziłam ,,Pana łyżkę i wielkie zęby" za to że go zabił.;D
A poza tym uwielbiam Yachiru (słodycze, kierunki, przeezwiska...Słodka jest^^)
Wypowiem się może jeszcze kogo nie lubię...
Nie przepadam za Hinamori.. Takie to rozlazłe, nie wiadomo skąd sie tam wgl wzięło.
No i pewnie wielu fanów mnie za to będzie chciało zlinczować (;D) ale nie lubię Rukii. No ale cóż^^^ Nie każdego można lubić
Bleach z czasem staje sie poprzedłużany o niektóre niepotrzebne wątki, fillery...
Postacie ulubione jednak wciąż te same:
Shinigami:
RUKIA KUCHIKI - całokształt, rysunki, charakter, ogólnie, poprostu jak dlamnie najlepsza.
Inni sh.: Zaraki (wraz z Ikkaku I Yumicką), Hitsugaya, Soi Fon.
Ludzie:
Chyba Ishida ma w sobie coś takiego... wyszytego. Lubię również Tatsuki której prawie nie widujemy, oraz Sado - Chad.
Arracarów nie oceniam.
Bardzo lubie Ichigo.
Dodam, że uwielbiami również Issina (ojca Ichigo), Urahare i Yourichi.
Moje ulubione postacie:
1. Kensei - Moja ulubiona postać. Ma świetny styl, a jego shikai spokojnie można zaliczyć do tych najsilniejszych.
2. Stark - Jakoś go polubiłem, wyróżnia się na tle innych arancarów.
3. Shunsui Kyōraku - Podobny jestem do niego pod wieloma względami xD
4. Yoruichi - Owni
5. Ikkaku - Świetne są różne gagi z jego udziałem
6. Ichigo - Tyle go jest że trzeba go lubić żeby móc spokojnie odcinek obejrzeć.
Zaraki , ichigo , Stark , Orihime, Rangiku , Ichimaru, Byakuya, Zangetsu :), Urahara, ojciec Ichigo :):)
Moja ulubiona Trojka to:
1: Renji - za całokształt! wygląd - bo jest naprawdę mistrzowsko narysowany, za to że jest taki zabawny, zadziorny, pewny siebie, szczery, żywiołowy, odważny, lojalny i nieco wredny, zna swoje słabości mimo to w każdej walce daje z siebie wszystko i ciągle robi co tylko może aby stać się lepszy i silniejszy
2: Urahara - spokojny, wesoły, sympatyczny, wyluzowany, zabawny, uroczy, skromny, ogólnie ma pokojowe nastawienie i unika walki, ale kiedy już decyduje się walczyć robi to bardzo przemyślanie i zawsze wygrywa poza tym nie ma rzeczy której nie potrafił by załatwić :P
3: Rukia - jedna z lepszych żeńskich postaci(zwłaszcza na początku), śliczna, drobna kobietka "z jajem", lojalna, honorowa, zadziorna, często skryta, bywa wredna ale w uroczy sposób...no i jej totalny brak talentu do rysunków, który mnie niesamowicie bawi :D