Dziewczyny, komu dałybyście się ukąśić?????:) Ogłaszam konkurs na najseksowniejszego i najprzystojniejszego filmowego wampira!!!! Osobiście stawiam na Lestata-Townsenda, ale gust rzecz względna, no więc może:Lestat-Tomek C, Louis-Pitt, Armand-Banderas, Drackula-Gary Olldman, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł?????????
Ja oddałabym się bez reszty Stuartowi Townsend'owi... Jako Lestat był obłędny.... A te oczy... <rozmarzona>
Na drugim miejscu oczywiście Ian Somerhalder... Damon na pewno uraczyłby mnie jakimś swoim żarcikiem przed ugryzieniem... Przynajmniej byłoby śmiesznie xd
1. Spike - Buffy
2. Damon - The Vampire Diaries
2. Eric Northman - True Blood
4. Lestat - Królowa potępionych
ymmm..... moja lista wygląda inaczej:
1 Josef z Moonlight (pod osłoną nocy)
2 Mick St. John z Moonlight
3 Lestat z Królowa potępionych
4 Tom C z Wywiadu
no tak naprzemiennie z Damon'nem
5 a i jeszcze był Dracula 2 ( nie chce mi się sprawdzać który rok) no i oczywiście Dracula
Wybaczcie, ale Josef i Mick biją u mnie wszystkich. Po prostu są wspaniali, a te rozmowy między nimi powalające. A ta ich twarzyczka, gdy szczerzą kły, wszyscy by uciekli, a ja bym stała jak wmurowana i podziwiała xD . I w ogóle to jest takie mniej więcej logiczne wytłumaczenie, czemu wampiry istnieją. A to jeszcze bardziej sprawia,że w nie wierzę xD
1 Louis z Wywiadu z wampirem
2. Lestat z Królowej Potępionych
Ogólnie mam słabość do Lestata, więc na koniec jeszcze dodam, że Tom C też był niczego sobie (ten jego wariacki śmiech) : -)
1.Damon Salavtore (Pamiętniki Wampirów)
2.James (Zmierzch, osobiście uwielbiam tego aktora czyli Cam'a Giganted'a)
3.Lestat de Lioncourt (Królowa Potępionych)
4.Klaus (Pamiętniki Wampirów)
5.Deacon Frost (Blade)
6.Lestat de Lioncourt (Wywiad z wampirem)
No, to chyba wszyscy :) Ktoś się ze mną zgadza? Jeśli chodzi o temat Stefana osobiście go nie lubię, no ale są gusty i guściki więc nie ma się co kłucić :D
1. Mick ( Moonlight )
2. Lestat ( Królowa Potępionych )
3. James ( Zmierzch ) - potwierdzam jak w komentarzu wyżej że Cam Giganted to świetny aktor.
1. Mick (Pod Osłona Nocy)
2. Lestat (Królowa Potępionych)
3. Deacon Frost (Blade: Wieczny Łowca)
4. Demon (Pamiętniki Wampirów)
5. Tyler (Pamiętniki Wampirów) - hybryda, ale zawsze ;)
6. Dracula (Van Helsing) - wrodzone dobre maniery... ;)
Tylko tylu przychodzi mi na myśl.
1. Lestat ( Królowa Potępionych )
2. James ( Zmierzch )
3. Mick St. John ( Moonlight )
4. Josef ( Moonlight )
mój ulubiony; David ,,The last boys" http://alysterdark.be/wallpapers_lb/alysterdark_david_wall6.jpg
uhh popieram Kiefer w straconych wyglądał świetnie:D a na drugim miejscu niech będzie Stuart a dalej hmm Josef z Moonlight :)
Mój ranking wygląda tak :
1)Lestat (Stuart Townsend )-jest bezkonkurencyjny. On po prostu jest w tym filmie chodzącym sexem. Połączenie dżentelmena i bad boya w jednym . Do tego moim zdaniem ma niesamowicie ładna twarz i seksowny głos. Także ideał.
2)Edward (Robert Pattinsson )-ideał faceta . Przystojny i romantyczny. O takim facecie tylko marzyć. ..
3)Louis (Brad Pitt )-cóż napisać. Wiadomo że, Brad jest jednym z najseksowniejszych mężczyzn w historii. .. No i w długich włosach wyjątkowo pociągająco się prezentuje.
4)Eric Northman (Alexander Skasgard)-przystojniak i do tego ten urok bad boya.