Stuart TownsendI

7,4
1 675 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stuart Townsend

Dziewczyny, komu dałybyście się ukąśić?????:) Ogłaszam konkurs na najseksowniejszego i najprzystojniejszego filmowego wampira!!!! Osobiście stawiam na Lestata-Townsenda, ale gust rzecz względna, no więc może:Lestat-Tomek C, Louis-Pitt, Armand-Banderas, Drackula-Gary Olldman, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł?????????

marrrrysia

1. A w jakim filmie Oldman Dracule grał??
2. Ja tam bym się dałe Townsendowi ukąsić...;)
3. Pozdro:)

Madame_de_Lioncourt

Townsendowi jako Lestatowi i Butlerowi jako Draculi.
"Niech gryzą cholera jak chcą!" Hehe.

Odp. na pytanie:
Oldman grał Dracule oczywiście w Draculi (92 rok, reż. Coppola) :)

Pozdroffki

Madame_de_Lioncourt

Nie no dziewczyno, rozwaliłaś mnie ;DDDDD w jakim filmie Oldman grał Dracule - no żesz kurna :P może ten stary dziad nie wyglądał na Gary'ego, ale to był on :PPPP [już pomijam to, że dziad i potem ten pan z binoklami i w kapeluszu to jedno i to samo :P]

Ja bym się dała każdemu jednemu ugryźć, byle by nie miał mordy Nosferatu i nie chodził w tych ciotawych hrabich ciuszkach [ale pelerynka może zostać :] - czarny płaszcz do kostek rox! ;D Aha i żeby nie miał zielonego oddechu _-_ Ale skoro już mówimy o filmowych:
1. Brad - Louis ajjjj :D~~~~~~
2. Gerry - Dracula niaa :DDD~~~~~~~~~
3. Stu - Lestat :)~~~~

A w ogóle jeszcze taka mała dygresja - kto widział Dracule z "Draculi 3000"? Większej cioty to ja nie widziałam, i do tego w kosmosie po tysiącu lat wciąż piękna wyprasowana biała koszula i frak, nożesz kurde ;D a twarzy to już nie będę komentować, bo przywodzi mi na myśl Ludwiczka )XD
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli wampirów :)

Udjat

Hehe...Dla na początku wskoczyłam w filmografię Oldmana, ale z racji mojego debilizmu oczywiście przeoczyłam Draculę...:) lol... Potem sprawdziłam 2 raz i ZNALAZŁAM !!! Fillm oczywiście widziałam...ale nigdy bym się nie kapnęła, że to Gary...lol Pozdro:)

marrrrysia

No jasne że Townsend!!!! W grę wchodziłby jeszcze Brad Pitt, ale Townsend o wieeeeele bardziej :D
Pozdro!!

marrrrysia

NIEEEE!!!! Najseksowniejszym wampirem jest LESLIE NILSEN!!! W filmie Dracula- Wampiry Bez Zębów...

Huana

Dobra dobra... poważnie stawiam na Stuarta Townsenda (Królowa Potępionych) i Gerarda Butlera (Dracula 2000).

Huana

Marius (Królowa Potępionych) też miodzio...

marrrrysia

Skoro już o wampirach mowa to chyba zapomniałyście o Aniele z serialu "Anioł ciemności", tez był niczego sobie. Nie uważacie?

telimena79

Ukąsić nie dałabym się wogóle. Natomiast w moim rankingu na najprzystojnieszego wampira pierwsze miejsce należy do Draculi - Gerarda Butlera,drugie do Lestata - Stuarta Townsenda.

Jane_Doe

1 gary oldman (naj sexsowniejszy dracula ^^) 2ten z draculi 2000 3 z królowej potępionych

marrrrysia

Tylko i wylacznie.... STUART TOWNSEND jako Lestat!!!!!!!!!! Najseksowniejszy, najbardziej tajemniczy i pociagajacy... mogl by mnie nawet i 50 razy dziennie grysc :P
TYLKO Lestat

RutH_3

pewnie ze Stuart, egzekwo z Leslie Nielsenem (lol) no i jeszcze Banderas

marrrrysia

Moja lista jest krótka:)))

1.Stu T. - Lestat
2.Vinnie P. - Marius
3.Dave B. - Angelus

alex_55

hm,Stuart to ciacho z kremem^^i tylko Jemu dałabym się ugryźć...bo jest boski,boski i jeszcze raz boski...:)

zuz_anka

LESTAT, LESTAT, LESTAT!!! Boski!!!!!!!!!!!!!!!!
Niesamowity i taaaki pociągający!!!!! hmmmmmm....
A niech gryzie!! Ile tylko zechce!!!!

marrrrysia

Powiem szczerze, ze troche dziwi mnie wasza percepcja. "Komu dalybyscie sie ugryzc". Wiec wybieracie aktorow grajacych wampiry jako osoby, przez które chcilabysyscie byc zabite, czy tak. Ugryzc.. Nie wiem czy w ogole zastanawialyscie sie nad tym, po co mieliby to robic. Chyba, ze szukacie wyrafinowanego sposobu na samobojstwo. Nie tedy droga, a wampiryczna seksownosc, tworzona wylacznie przez godna prezencje aktorow jest nieco infantylna. Może Nosferatu?

Astaroth_3

Wiesz, z reguły wampiry, zwłaszcza te książkowe mają swój czar, swój urok i tym właśnie przyciągają do siebie niewiasty. To dlatego w filmach o wampirach grają przystojni aktorzy a nie jakieś maszkary. Chyba o to tu chodzi. Nie bierz tego pytania tak dosłownie;)

alex_55

No przeciez to jasne, heh. ;) Tylko caly ten temat zabrzmial mi artykulem rodem z BRAVO, "ktory facet jest najbardziej hot". lol

Astaroth_3

"Bravo", a co to jest?;) Już zapomniałam, że takie bzdury tam wypisywali. I że też ja to kiedyś czytałam:)))

alex_55

sama nie wiem komu bym sie dała ukąsić...chyba Armandowi:P pzdr

Astaroth_3

Astaroth mowisz teraz jak typowy facet ,od kiedy nie mozna pomazyc?zaloze sie ,ze ty bys dal sie ugrysc jakiejs sexy vampirce :)i bys nie mial nawet nic przeciwko temu .wiec daj nam spokoj ok?

MAYAK82

Jestem kobietą ;) w 2006r., kiedy wypowiedziałam się w tym temacie byłam jeszcze nastolatką, ale wampiryczna obsesja pozostała do dziś, heh. Być może byłam wtedy nieco sceptyczna odnośnie tego tematu, ale sadze teraz, ze i ja skusiłabym się na takie "ugryzienie" i pomarzyć zawsze można oczywiście :) Cruise.. na pewno hehe. Pitt może mniej, ale już na pewno nie obecny chłam, którym jesteśmy bombardowani w kinach, i który jest dla mnie obraza wampiryzmu samego w sobie. Zrobiono z tak tajemniczego, niszowego i niezwykle ujmującego tematu kpinę i ociekający komercją produkt z nowymi "idolami" nastolatków, niczym "gwiazdki Disneya". Moje serce krwawi widząc na każdym kroku promocje tych nowych sag autorki, która uczyniła zbrodnie na wrażliwości osób zagłębionych w temat wampiryzmu. Mam nadzieje, że kiedyś nastąpi koniec tego zjawiska, tej fali fanatyków i pseudo - fascynacji. Dość późno odpowiadam, przez przypadek natknęłam się znów na ten temat ;)

marrrrysia

Hmmm, cóż wszyscy są cudowni, ale wybrałabym spośród tej listy Lestata-Stuarta i Luisa-Brada. :D, no i Johnnowi Depp (w Jeźdzcu bez głowy...gdyby oczywiście był wampirem....he he)
Stuart Townsend był oszałamiający, w "Królowej potępionych", zczególnie scena w wannie daje do myślenia...eh

marrrrysia

1) brad - louis
2) cruise - lestat
3) stuart - lestat
4) oldman - dracula (w wersji w kapeluszu i binoklu ;P)

Napewno nie ten cipol z draculi 2000 i banderas bleee :D

W gre wchodzi jeszcze Nosferatu <lol>

marrrrysia

Stuart Townsend jako Lestat xD
Nie inaczej xD

marrrrysia

Haha Tylko Lestatowi - Stuartowi jedyny i możliwy hmm rozmażyłam się!!!!

marrrrysia

No coż:) On jest boooski w tej roli! Poprostu cudowny:) Ale ja i tak wole Toma (grał w 1 części). A co do ukąszenia... To oczywiście, że bym się dała ale nie jako ofiara! Chcialabym zostać wapirem:P

marrrrysia

No co do Stuarta to bez wątpienia ale również Vincent Perez i nie wymieniony tu jeszcze Stephen Dorff jako Deacon Frost z Blade- Wieczny Łowca:P fajnie tam wyglądał:P

marrrrysia

Oczywiście że Stuart- Lestat!!
Od niego się nie da oczu oderwać...
Jest absolutnie niesamowity

marrrrysia

1) Stuart Townsend -Lestat
2) Tom Cruise -Lestat
3) Brad Pitt - Louis

wampiry są najseksowniejsze,
a ta trójka mogłaby mnie gryżc ile by tylko chciaa..:))

marrrrysia

2) Tom Cruise -Lestat
3) Brad Pitt - Louis

marrrrysia

2) Tom Cruise -Lestat
3) Brad Pitt - Louis

marrrrysia

Hmmmmm... Sturat jako pierwszy, później Gary, a później (może, ale niekoniecznie) Brad ;)

Ana_Freak

a ja tu wrzuce kogos, kogo jeszcze niebyło:

Jude Law w "Mądrości krokodyli" i Dominic Purcell jeko Drake:), dopiero potem Stu jako Lestat, ale żeby TomC. toz to masakra byla!!! nigdy w zyciu!!!

a tak serio, moze i jest to plebiscyt na najseksowniejszego aktora grajacego wampira, ale .... szczerze mowiac: kogo do chgolery obchodzi, ze mamy na to ochote ?!?!?

akrim

o Jude całkiem nieźle zagrał te rolę ;P choć film mnie nie zachwycił, nie miał tego Wampirzego klimatu... nie, to nie to... ale Jude całkiem przyjemny ;>>
a co do Stuarta to postać jaką wykreował w Królowej tez mnie ujęła, tak samo świetnie zagrał w Lidze Niezwykłych Dżentelmenów, on jest stworzony do takich ponurych ról ;>>
wiem, nie pisze na temat :D ale chyba tylko Stuart jako Wampir mi się spodobał, no i jak pisałam wyżej - Jude ;>
choć hmmmm nie wiem czy w Night Watch'u nie było przypadkiem jakiegoś ciekawego Krwiopijcy ;P

Kropka_3

za kazdym razem jak Jude pojawiial sie na ekranie- JA go CHCE!!! podobnie ze Stu w Królowej....

akrim

Oczywiście że dałabym się jemu ukąsic;] W "Królowej potępionych" jest totalnie seksowny. Naprawdę!!! :))

marrrrysia

Kurcze w tej części filmu townsend był lepszy i przystojniejszy od pita. Ale facet (znaczy aktor prywatnie) na codzień dużo lepiej by wyglądał z włosami z filmu.

Anula_22

i tak najlepszy byl w "wszystko o Adamie"....

akrim

Z tym się zgadzam!!! Stu o wiele wygląda lepiej w długich włosach, niż w krótkich. W długich, z bladą cerą i tymi kłami jest po prostu... mrrrau!

marrrrysia

1. oczywiscie ze Stuart ..zdecydowanie najbardziej sexy wampir wszechczasow !! ;-)
2. Gary Oldman .. nic dodac nic ując =)
3. Richard Roxburgh ... jako piekny długowłosy Dracula w "Van Helsing"... ehhhh... ;-)

marrrrysia

jak szalec to szalec... najlepiej by bylo byc ugryzionym przez nich trzech na raz .... ehhh... ;-) =) no i jeszcze bym dodala Vinncent'a Perez'a =)

marrrrysia

Ja już zostałam ukąszona, ale jakby przemienił mnie taki Stewart Townsted to bym się nie kłóciła...
Ale to zdjęcie jest okropne!!!!!!!!!

marrrrysia

bez rzadnych namyslen Townsend....jest boski!!!!!!!!!!!!!!!

marrrrysia

1. Gerard Butler - Dracula
2. Stuart Townsend - Lestat
3. Tom Cruise - Lestat
4. Brad Pitt - Louis

Ale taka kolejnosc jest tylko dla tych konkretnych ról filmowych :) Normalnie uszeregowalabym tych aktorow w takiej kolejnocsi 1, 4, 2, długo długo nic i dopiero 3 ;D

marrrrysia

Będę oryginalna: DAVID z Lost Boys - swoją drogą dziwne, że nikt go jeszcze nie wymienił:)

Khiara69

e tam najseksowniejszy to Leslie Nilsen w Draculi bez zebów :D

marrrrysia

Pytanie... oczywiście, że Stuart jako Lestat... mógłby mnie kąsać ile by chciał... w jego ramionach mogłabym umrzec... wolaąabym 10minut z nim niż całe ludzkie życie... całkowite piekło jest na tej ziemi...

Satine_11

1)Brad Pitt_Louis
2)Stuart T-Lestat
3)Aleksei Chadov-Kostya