Stuart TownsendI

7,4
1 675 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stuart Townsend

Dziewczyny, komu dałybyście się ukąśić?????:) Ogłaszam konkurs na najseksowniejszego i najprzystojniejszego filmowego wampira!!!! Osobiście stawiam na Lestata-Townsenda, ale gust rzecz względna, no więc może:Lestat-Tomek C, Louis-Pitt, Armand-Banderas, Drackula-Gary Olldman, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł?????????

Rogue_7

No pewnie , że Stuartowi ! Lestat .... Boże ! Gryź ile wlezie !!!1

Rogue_7

Alex O'Loughlin , pierwszy jedyny najlepszy <3 (serial "pod osłoną nocy")

marrrrysia

Ja stawiam na Townsenda cuudny a szczegulnie w 24 godziny i Królowa potępionych :):)

karolusia_2

Ja tam wolę Toma C., niż Stuarta T.
Wybaczcie!

marrrrysia

Faktycznie to w 24 godzinach po raz pierwszy spodobał mi się Stuart i TYLKO jemu dałabym się POKĄSAĆ!!

CristineHolly

Stuart Townsend - Lestat
Tom Cruise - Lestat
Brad Pitt - Louis

kolejność bez znaczenia :) Butler mi się nie podobał w Draculi, zbyt zniewieściały z tymi włoskami, ale gdyby Upiór z Opery [Butler również go grał] był wampirem, to bym się nie wahała ani sekundy i rzuciła trzech powyższych :P <lol666>

marrrrysia

1. Oczywiście Stuart Townsend - Lestat z "Queen of the Damned"! - Jemu na 100% dałabym się ukąsić:)

Gerard Butler - Dracula z "Dracula 2000" - niech mnie lepiej nie gryzie:P lubię go, bo grał wampira:)
Potem to już Banderas, może Pit (ewentualnie... kiedyś był całkiem całkiem, ale teraz...).
I to chyba wszyscy:P

Michiru1989

mnie Banderas zbytnio nie kręcił w Wywiadzie, choć był taki...hiszpański xD
Oldmanowi tez bym się może dała ukąsić :D tylko, że nie widziałam filmu, wnioskuję jednak jego mhroochny i cudowny wygląd z plakatu więc może być xD

marrrrysia

Hm...Louis ;)) Brad i jego namiętne pocałunki..;) głębokie i uśmiercające :-D

marrrrysia

Jejku pewnie że Stuartowi!!! Chociaż ja bym sie dała ukąsić każdemu seksownemu wampirkowi:)Ale Stuart tak w tym filmie gra i "niby" śpiewa że normalnie masakra!! Mam cały Sundtrack z filmu królowej potepionych:)

marrrrysia

Townsend- jako LESTAD
oraz
Roxburgh- jako DRAKULA w Van Helsingu

Mogli by mnie nawet zjeść

marrrrysia

Ja bym sie dala ukasic i to z radoscia (moglabym nawet doplacic) Towsend'owi. On byl boski w tej roli.

Gabrysia_2

Wiecie co nie czekalabym, az on sie zdecyduje sama bym go zjadla. :)

Gabrysia_2

Zgadzam się z Tobą w 100%!!! Normalnie jestem uzależniona od tego filmu bo on wyglada tam tak seksownie!!!!!A te czarne ciuchy i wogole jak chodzi :)

asiakun

A ja myslalam, ze tylko ja tak mam, taka lekka obsesje.Uwielbiam go ogladac dokladnie z tych samych powodow co Ty: to jak wyglada, jak sie porusza, jak mowi sprawia, ze uginaja sie pode mna kolana, az ciarki przechodza :)
Pewnie wszystkie Aski tak maja :) :P

Gabrysia_2

Heh... to bardzo możliwe :P Jak oglądam ten film to normalnie sie ślinie do ekranu hehe:) Chyba musze sie leczyc:P Ale tacy przystojniacy powinni być zakazani:)

marrrrysia

1.Henry(Kyle Schmid)
2.Lousie(Brad Pitt)
3.Lestat (Stuart Townsend)
4.Dracula(Dominic Purcell)
5.Drew(Jeff Roop)
6.Karl(Paul Hopkins)
7 i 8.Spike,Angel

MAYAK82

Jeśli lubicie Vampirki,Wilkołaki i inne "Potworki"zapraszam na mojego bloga :) http://www.filmweb.pl/user/983186/majak82.html :)

marrrrysia

Jasne, że Stuart'owi Townsend'owi. Boże jaki on był mega seksowny jako Lestat, aż się ślinię jak oglądam ten film (Królową potępionych :)), a ostatnio to dość często mi się zdarza. Gabrysia mam tak samo. Chyba sobie włączę jeszcze raz co ciekawsze momenty. Co do ugryzienia to tak żeby zrobić z mnie wampirzyce ^^, zresztą on w tej postaci mógłby mnie gryźć ile chce :p

Shila_3

A no i jeszcze zapomniałam, co do Toma C. to nie, tylko Lestat z królowej... i jeszcze ta muzyka...mrauu, to jest to co tygryski lubią najbardziej

marrrrysia

Uwielbiam jego głos, styl poruszania sie (jako wampir Lestat) sam seks ;) Na pewno dałabym się ukąsić! ;D

Merry

A ja mówię, że SPIKE:) zdecydowanie. Zły do szpiku kości (przynajmniej do pewnego czasu), nikim się nie przejmujący, kochający życie i nazywający ludzi chodzącymi Happy Meals Spike:) No i te włosy i kości policzkowe....mmm, mogłabym go schrupać, albo on mnie:P

Mara_8

A cóż to taki zastój, co, dziewczęta? Ja to bym się dała kąsnąć każdemu, bylyby nie miał twarzy jak jakiś potwór.

A jak dla mnie, najseksowniejsze kreacje wampirów, to oczywiście Townsend - Lestat; Dohring - Josef Kostan ("Pod osłoną nocy"); Moyer - Bill Compton ("Czysta krew"); O'Loughlin - Mick St. John ("Pod osłoną nocy". No i oczywiście, zapomniałabym! Skarsgård - Eric z "Czystej krwi". Cudeńko. xDD

zaytoon

Moze mnie wyśmiejecie ale dla mnie najprzystojniejszym filmowym wampirem jest Jasper Hale (Jackson Rathbone) z "zmierzchu"! Noi oczywiście na 2 miejscu LESTAT w wykonaniu zarówno Townsend`a jak i Cruise`a.... chociaż Louis (pitt) też był fajny...

orboiz007

Kiedy Jasper to wygląda jakby był naćpany. Taki jakiś nieobecny. Jeżeli chodzi o Zmierzch, to stawiam na pana doktora :)

Madzik_22

A ja najbardziej kocham Adriana Paula jako Aarona !! Oczywiście Stuart też niczego sobie ... I Gary Oldman ze względu na jego uniwersalność i nieprzemijalność... Nigdy mi się nie znudzą...

Madzik_22

Hmm...no rzeczywiście, czasami wydawało się jakby miał kołek w pupie i przeważnie chodził z miną takiego cierpiętnika, ale w niektórych momentach wyglądał całkiem ok. Doktorkowi też bym się dała ukąsić xD, albo Emmettowi :)

Madzik_22

Zgadzam się co do Jaspera. Tak jakby chciał, a nie mógł :P Alice taka roztrzepana, a on taki nijaki... Za to Carlise, mmm cudeńko! On z nich wszystkich najbardziej wyglądem przypomina wampira xD Ale Edwart i Emmet też są niczego sobie ;)

zaytoon

Hahaha. Jasper jest słodziutki. Jak już mówicie o Najseksowniejszych wampirach to hmm... chyba na pierwszym miejscu byłby Skarsgård czyli wampir Erick (oooch), może potem Wesley albo Somerhalder (XD), nawet Rathbone nie jest zły (choć troche nieobecny). Miałam nie pisać o "Zmierzchu". Aaa wiem kto. Znacie Henry'ego Fitzroya z "Więzów Krwi"? On to dopiero Wampirek XD. Taki to mógłby gryźć. Ale sie rzomarzyłam. Wiecie co? Dziewczyny z tych filmów też niczego sobie. Najlepsza jest Rose ;D (wredna jak ja), potem (szkoda, że nie wampirzyca) w Van Helsingu Kat Beckinsale (&lt;3) i żony Draculi.
Heh, to już wszystko ;)
Buźka , powodzenia w szukaniu wampirków.

Mara_8

A tak naprawdę od samego początku kochał się w Buffy i dlatego nigdy nie opuścił Sunnydale:-)

marrrrysia

Tom Cruise Lestat ...........

marrrrysia

ojej...nie widziałam pozostałych,ale zdecydowanie oddałabym się Lestat -Townsend <3 niesamowice magnetyzował i bardzo seksowny .Pozdrawiam :)

Isiaczek

Hmmm... Ukąsić to nie dałabym się żadnemu, ale najprzystojniejsi to:
Tom Cruise- jako Lestat
Ian Somerhalder- jako Damon (Pamiętniki Wampirów)

Falca

Od Cruise'a wolę Pitt'a (jeśli chodzi o "Wywiad z Wampirem")... ale co do Ian'a zgadzam się w 100 % :D

Michiru1989

A najgorszy wampir to Edwrad kurde ale on zepsuł reputajce...tylko mnie nie bijcie za tą wypowiedz;p

asiakun

No może nie najgorszy... ale jakoś powalający niestety też nie :P Nie wiem natomiast, jak przedstawiają się wampiry z "Czystej krwi" :/

Michiru1989

Obejrzałam 7 odcinków nie za bardzo mi sie podobaja tam przedstawione wampiry bo i aktorzy nie ciekawi te wampiry sztuczne sie wydają...

asiakun

Eeee to lipa. Miałąm zamiar to oglądać, ale dzisiaj też słyszałam podobną opinię, więc chyba jednak zrezygnuję.

marrrrysia

to moje typy =)
1.Eric Northman /Alexander Skarsgård -True Blood/
2.Dracula /Gerard Butler- Dracula2000/
3.Henry Fitzroy / Kyle Schmid-Blood Ties/
4.Lestat de Lioncourt /Stuart Towsend-Queen of the Damned/
5.Deacon Frost /Stephen Dorff-Blade/

marrrrysia

1.Stephen Billington - `Dracula 2 odrodzenie`. bosko wyglądał ;d
2. Gerard Butler - `dracula 2000`
3.Jackson Rathbone
4. Kellan Lutz .
5. Stephen Dorff - `Blade` ciachoo ;p
6. S.Townsed
7. Richard Rozburgh
8. ten co grał Mick St. John `Pod osłoną nocy`

[...] ;p

liptonkka

a hymm chyba wszystkim oprócz Nosferatu chociaż jak to było siatka na łeb i jedziesz...tylko miejsce na dziurki hahah rozbawił mnie tan temat ok ale do rzeczy ja i
1 S.Townsed -Lestat
2.G. Oldman- D.
3.Akasza mm piękna
4.Wyawiad z Wampirem Tom.Brad
:***

marrrrysia

Zdecydowanie Townsend - Lestat :)

marrrrysia

Aleksander Skarsgard jako Eric Nortman (ale i prywatnie ;) ) może gryźć mnie kiedy chce ;)
Na drugim miejscu: Stu jako Lestat w Królowej Potępionych
na 3 ale po długiej przerwie: Pitt jako Louis, trochę za mięczakowaty, ale niech tam. Dodaję Kate B. jako Selenę z Underworld, jest tak cudna, że nadstawiłabym tętniczkę ;)

Osobna lista: komu za żadne skarby nie dacie się ugryźć czyli wampiry zbanowane:
Bill Compton z TB bo to szowinistyczna szuja
Edward Cullen i cała Zmierzchownia

marionn

Zdecydowanie Gerardowi Butlerowi z filmu "Dracula 2000".
Facet jak marzenie.

Danathiel

A z obsady ze zmierzchu... Doktorek, najprzystojniejszy z całej tej zgrai ;).

Danathiel

1. Gerard Butler - Dracula
2. Stuart Townsend - Lestat

oni i tylko oni :) :*

marrrrysia

Najseksowniejszy filmowy wampir...
1. Spike - serial Buffy the Vampire Slayer
2. Eric Northman - serial True Blood
3. Damon - serial The Vampire Diaries - I sezon
4. Lestat - Tom Cruise - Wywiad z wampirem
Reszta - kolejność dowolna;)
Brad Pitt - Louis - Wywiad z wampirem
Stuart Townsend - Lestat - Królowa Potępionych
Frank Langella - Dracula 1979
Henry Fitzeroy - Kyle Schmid - Blood Ties
Jude Law - Mądrość Krokodyli
Jonathan Rhys Meyers - Oxygen
Roxburgh - Dracula - Van Helsing
Antonio Banderas - Armand - Wywiad z wampirem

WhiteDemon

O matulu, ale wyjebkę zrobiłam z tytułem, no nic zdarza się;)
Jeśli chodzi o Jonathana Rhys-Meyersa to chodziło mi oczywiście o film "Octane" bosz, ale mi się pokręciło...hehe.
Choć czy to był rzeczywiście wampir to sprawa mocno dyskusyjna,a raczej - ja tak tych sekciarzy odebrałam;)
Btw, jakby kogoś interesowała moja subiektywna opinia, chociaż wiem że nie;) filmu tego raczej nie polecam, bo kiepski.
Prócz wspomnianego magnetyzującego Meyersa, którego rola jest prawie perełką w tym "filmie-syfie";) nic tam nie ma godnego polecenia...

marrrrysia

1. Tom Cruise (Lestat)
2. Ian Somerhalder (Damon)
3. Stuart Townsend (Lestat)

moja trójka < 33

EIena

Troszku zmieniam zdanie albo wręcz dodaję ;D.
Lestat - Tom Cruise.
Dracula - Gerard Butler
;D.