Mariusz Pujszo

5,7
3 094 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pujszo

wiem ze to jest zero moralne, zwykły dziwkarz, który mami dziewczyny karierą i nakłania do sexu z nim i jego kolesiami.
jego twórczosc to drugie zero, nie mogę pojąć jak takie miernoty intelektualne żyją w luksusie nie robiąc nic ani mądrego ani śmiesznego ... w skrócie nic sensownego .

malone_lu

Szczerze to nie wiem czemu koleżanka się nie wypowiedziała. Najłatwiej tak... usłyszeć gdzieś i obsmarować. Jest sympatycznym, bardzo rozrywkowym gościem, który z pewnością szanuje ludzi. Poza tym wątpię by w zamian za seks załatwiał dziewczynom karierę. Ludzie jego pokroju mają klasę a to, że od czasu do czasu wskoczy takiemu do łóżka jakaś głupia laska, która liczy na karierę to już jej problem. Poza tym jestem przekonany, że gdybyś mógł, to sam byś wykorzystywał swoją pozycję (wnioskując po poziomie wypowiedzi). Co do jego twórczości to kwestia gustu. Ważne natomiast jest to, ze działa. Robi imprezy kulturalne i chce żeby w Polsce było głośno!

czlowiekwazka

"Ludzie jego pokroju mają klasę" - to chyba najśmieszniejsza wypowiedz na filmwebie.
Co jak co, ale słowa "Pujszo" i "klasa" nigdy nie powinny byc wypowiadane obok siebie...

czlowiekwazka

wszyscy w Warszawce wiedzą, że to co napisała wyżej Pani malone_lu to 100% prawda, zgadzam się z każdym zdaniem.
Nie wystarczy usłyszeć, obsmarować, pewne rzeczy się po prostu same nasuwają po obserwacji tego Pana, zwłaszcza, że miałam okazję go również poznać. Dla Ciebie pewnie każdy jest krystaliczny i fajny, Pan Pujszo to jest typowy przedstawiciel zepsutego środowiska pseudoreżyserów. Nie chciałbyś wiedzieć co on wyprawia w życiu, uwierz.