Cóż mogę powiedzieć... O urodzie nie będę się wypowiadać. Śliczna, cudna, zjawiskowa, przepiękna - oryginalna uroda, przepiękne oczy, idealna figura.
Talent aktorski - miód! Widać, że kamera ją kocha, że Asia nie stresuje się przed kamerą a sceny z jej udziałem wychodzą bardzo naturalnie. Wróżę jej wielką karierę i życzę Asi, by jeszcze świat o niej usłyszał! Szkoda, że na razie niedoceniana, ale mam nadzieję, że to się zmieni :) Pozdrowionka Asiu, trzymaj się i życzę świetlanej kariery z całego serca ;) :* PS. Busko Zdrój pozdrawia Naszą gwiazdę ! :)
HA HA HA za całą jej karierę zapłacili rodzice. Nie chcieli jej nigdzie brać jako modelki bo jest i zawsze będzie po prostu tylko drewniakiem, ale kto ma pieniądze to wszędzie się wciśnie. LO Busko pozdrawia
a Ty zapewne ją znasz osobiście? bo ja tak. Chodziłyśmy do jednej szkoły. I sorki ale na jej buty to ja mogę zwymiotować jak już :D
nie lubię jej bo nie ma żadnego talentu, za wszystko zapłacili jej rodzice. A po szkole chodziła jaka to ona ważna. Wyżej srała niż dupę miała
Bo ładniejszej w tej szkole napewno nie było a każdy chłopak wolał ją nie ciebie . A ona ma wszystkie talenty :) aniołek z niej
Już zwaliłeś gruchę patrząc na nią, na laskę której nawet nigdy nie poznasz i nie zobaczysz na żywo? Jest po za Twoim zasiegiem ale warto pomarzyć, prawda? Aśka jest beztalenciem. To moje zdanie i nic Ci do tego. I niestety ona dla mnie jesteś zerem a Ty to szkoda gadać. Obrońca uciśnionych się znalazł o ile wiesz co to znaczy Głąbie
jak byś stała koło niej to żaden chłopak by na ciebie nie spojrzał
na pewno tak jak ona nie wyglądasz.
a wiesz jak ja wyobrażam sobie Ciebie? jak obdartusa w starej dziurawej koszulce poplamionej tłuszczem i jedzeniem, siedzącego w majtach przed tv/komputerem i sliniący się na widok ładnej dziewczyny która obecnie ogladasz. Do tego pewnie marszczysz freda patrząc na laseczki których miec nie możesz boś brzydki jak noc listopadowa
nie dyskutuj z tym typem - to jej psychofan, swego czasu na okraglo sie udzielal na forum PM. ale co do niej to troche przesadzasz, ktokolwiek by za nia nie placil to obiektywnie jest bardzo ladna