przy okazji programu "Twoja twarz brzmi znajomo" powinien dostać od kogoś po twarzy.
Strasznie świński, podły i niski komentarz ("przez całe życie miała tyle samo lat, czyli dużo" etc.). Niech sobie pan Bartek zapamięta, że to co A mówi o B świadczy o A a nie o B, ale pewnie P. Koterbskiej i tak było bardzo przykro. Niestety cała podła wypowiedź nie została przez nikogo skontrowana a nawet została poparta śmiechem. Program jest świetny, ale jury poza P. Skrzynecką jest do wymiany.
No juz juz. Wez pod uwage ze jak on sie urodzil to ona juz byla w okolicach 50tki wiec dla niego tak jak i dla cb czy dla mnie ona zawsze byla stara. Po drugie byla to wypowiedz dowcipna a nie majaca na celu kogos obrazic. Po trzecie pewnie ty sie obraziles bardziej niz kobieta ktora przezyla 94 lata i nie przejmuje sie glupotami. A po czwarte jak idziesz ogladac tv to pamietaj ze telewizja klamie i nie nalezy traktowac tak powaznie wszystkiego co zobaczysz. Pozdrawiam
Ja odniosłem się do odczuć obiektywnych, Ty do odczuć subiektywnych co czyni Twoją wypowiedź może nie tyle co bezwartościową, lecz w kontekście mojej wypowiedzi zupełnie pozbawioną sensu. W każdym razie dziękuję za poświęconą chwilę czasu. Pozdrawiam.
dokladnie, ten burak jest po prostu urodzonym chamem, wywodzi sie widac z jakiegos bydla. nie slyszalam tej wypowiedzi, ale moge ja sobie wyobrazic i taki ton to dla niego powszedniosc- on nie potrafi sie inaczej wyrazac. typowy niedorozwoniety gnojek z kompleksami tuszowanymi chamstwem.
A ja kilka dni temu widziałem go w roli wyniosłego żeby nie stwierdzić,, nawiedzonego" księdza w serialu ,, Ranczo".
Od razu widać było że jest niestety specyficzny jako postać...
W związku z tym jakoś mnie brak państwa sympatii wobec niego nie dziwi:-P
Raczej to bowiem nie jest przypadek, jeżeli osoba specyficzna w życiu jest również na ekranie specyficzna:-(