Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Yhm

użytkownik usunięty

Co robi to beztalencie w top100 ? :(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Enemie

nie za ostro?...ja też uwielbiam Angie, ale trochę wyluzuj...

No właśnie wyluzuj bo trochę przesadzasz...

No cóż,to "beztalencie" nie za swe wielkie usta otrzymało Oscara ,trzy Złote Globy i Nagrodę Gildii Aktorów Filmowych,hm?

mikrobas

Fakt , troche konkretnie pojechałeś ( swoją drogą czasami ciężko inaczej do ''ciężkich'' ludzi przemawiac )
Beztalencie.. obejrzyj chociaż jeden film z jej lepszych np . ''Gia'' i zobaczysz jak bardzo się pogrążyłas :)

Rodder

ej dobra zejdźcie juz ze mnie moze za ostro pojechałem ;p
ale jak widze takie bezsensowne komentarze to sie we mnie aż gotuje ;/
na filmwebie powinny być ograniczenia wiekowe, wtedy nie siedziały by tu 12-letnie fanki Miley Cyrus czy innej gwizdki disney'a i nie pisały by takich głupot.

Enemie

Dlaczego bezsensowne? Ja również uważam, że nie powinna byćw top 100 i tak widzialam te dobre filmy z nią, ale moje zdanie nadal się nie zmienia.

187

Potwierdzam. Za każdym razem kiedy ją widzę na ekranie to mi się chce śmiać.

Szczerbata_LALA

Przy oglądaniu jej ról w ''Gia'' , ''Przerwana Lekcja Muzyki '' czy ''Oszukana '' chce Ci się śmiać?

Rodder

a to moze Keira Knightley czy Natalie Portman powinny być w top 100 ??

Rodder

Tak. Wystarczy popatrzeć na jej "twarz" i jakie tanie minki robi - od razu robi się lepszy humorek.

Szczerbata_LALA

najpierw pokaż swoją "twarz" , a później komentuj jej twarz która jest uznawana za jedną z najpiękniejszych na ziemi i ja podzielam to zdanie

oksywianin

Przez kogo jest uznawana? Przez Ciebie? I po co mam pokazywać swoją twarz? Nie jestem aktorem.

Szczerbata_LALA

E kolego za mocno ją pojechałeś i skąd wiesz że ma 12 lat??? Ja tez jej nie lubię ale jakiś talent aktorski ma bo za samom buzie niedostała Oskara.

Rodder

popieram to jej najleprze filmy i zagrała w nich świetnie

użytkownik usunięty

A oglądałaś chociaż 1 film z nią??!
Coś ci sie w niej nie podoba to popatrz
na siebie... bo chyba nie jesteś lepsza!

użytkownik usunięty

Aktorka z niej żadna to po pierwsze to że gra w dobrych filmach jak mówicie to nie znaczy że to dobra aktorka. Dajmy np. Lara Croft, grała taką cwaniaczkę że po prostu się śmiałem, skóra motor i kozaczy i to ma być niesamowita gra aktorska tak? Może jeszcze powiesz czemu oskarów nie dostała ? Porównaj sobie Jolie do kogokolwiek np. do Penelope Cruz czy Salmy Hayek, one coś grają w filmach a nie tylko podchodzi mówi i daje uśmiech.

Salma Hayek ?!?! no to fakt , poleciałas z tematem hahaha. Penelope jeszcze rozumiem , ma teraz swietna passę , świetnie gra , bardzo dobre filmy.
Ciekawe czemu akurat podałaś film rzeczywiscie słaby i w ktorym pewnie nawet sama Meryl Streep nic by nie wskurała. Jakaś głębsza chyba anytypatia w stosunku do Jolie , ja mimo wielu nielubianych aktorów potrafie docenić ich warsztat , widocznie inni nie sa w stanie .

Rodder

Każdy ma swój gust ty masz w ulubionych Salma Hayek a ja Bruce Willisa to znaczy że jestem pedałem??? Patrzysz na ludzi po pozorach, masz racje co do filmu tomb raider i żałuje że to ona tam zagrała. Prawdemówiąc co będziesz się spierać więcej osób ją lubi dlatego jest w top jak zauważyłaś:D

Ona jest niesamowita i nie moze byc inaczej.

dawidos38

szczególnie te jej wary wypełnione botoksem. Karykatura kobiety i aktorki

użytkownik usunięty

Pije wódkę...

mnie nie zachwyca...przymierzam sie do "oszukanej" wiec moze zmienie
zadnie...zobaczymy

Ja też nie wiem. Pamiętajcie że na tym poratlu mamy oceniać aktorstwo nie urodę, a wielu z was właśnie tym się kieruje. Mi poza urodą niczym nie imponuję.

użytkownik usunięty
kata033

a mnie się wydaje, że każdy może mieć na temat aktorstwa Angeliny Jolie inne zdanie. jedni widzą w niej świetną aktorkę, drudzy nie są w stanie jej jako takiej uznać. i tyle... kwestia spojrzenia.
osobiście nie mam wyrobionej opinii ze względu na zbyt małą ilość filmów jakie udało mi się z nią zobaczyć.

a ja widzialam z nia nawet dosc duzo filmow i uwazam ze jest beztalenciem.

Leighton

hm to chyba oglądałaś filmy z samą fonią bez obrazu! Jesteś śmieszna jak hymn Polski w wykonaniu Edyty Górniak!

użytkownik usunięty
Uras

Angelina Jolie nie jest dobrą aktorką i kazdy to musi przyznać. Oceniacie ją wysoko ze względu na urodę której nie ma i tak ładnej, bo są ładniejsze aktorki o 100 razy :) Przy okazji zapraszam do skomentowania mojej listy top filmów na blogu, pozdro :)

Angelina jest świetną aktorką, tylko zazwyczaj wybiera sobie takie role w których nie ma jak tego pokazać. Ale jej się nie dziwię. Nawet ja sobie obiecałem, że gdybym kiedykolwiek w przyszłości został aktorem(raczej niezbyt to realne no ale już nie takie rzeczy się zdarzały xDD) to grałbym tylko w komercyjnych filmach akcji czy komediach, a w ambitniejszych filmach wyłącznie dla pieniędzy. Bo po pierwsze - przy kręceniu komercyjnych filmów jest dużo lepsza zabawa niż przy kręceniu filmów ambitnych, gdzie wszystko musi być dopięte na ostatni guzik i nie można popełnić żadnej pomyłki, a po drugie - po prostu wolę filmy akcji czy komedie od ambitnych dramatów.

A co robi TeQ w budce telefonicznej?
Szuka wyjścia ...