PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=854034}

Wróg doskonały

A Perfect Enemy
2020
5,9 8,1 tys. ocen
5,9 10 1 8125
5,4 26 krytyków
Wróg doskonały
powrót do forum filmu Wróg doskonały

jak go słyszę mam wrażenie że się napchał kluchami śląskimi i próbuję coś mówić w tym zwiastunie

Czesio_hehe

bo to Polak jest nie Anglik to i jego mowa będzie polska

Czesio_hehe

Jak to wszyscy nagle perfect znają angielski i muszą w tej kwesti dogryzac innym...

Czesio_hehe

Niech jeszcze zacznie śpiewać: wtedy to dopiero będzie dusić kota.

ocenił(a) film na 5
Czesio_hehe

i dlatego Polacy najczęściej grają Rosjan xD

ocenił(a) film na 6
Ludwig_Feuerbach

akurat akcentem nasze narody sie dosc mocno roznia w wymowie angielskiego i zwykle łatwo rozpoznac czy polak czy rosjanin (mowi po angielsku)

Czesio_hehe

W opisie filmu jest, że bohater grany przez Kota ma polskie pochodzenie. A Pańska złośliwość jest nie na miejscu, zamiast kibicować karierze rodaka, Pan wybrał hejt. Straszne to... I to niestety nie Pan jeden...

agamalochleb

Już któryś bóld...owicz na forum na temat tego filmu. Dziwne, że przy***** się mają czas, ale żeby przeczytać opis filmu to już nie ;/

ocenił(a) film na 5
Czesio_hehe

nie jestem pewny czy w ogóle głos Cata jest w filmie

ocenił(a) film na 6
tnils

lol, a niby czyj, slychac przeciez ze to on

ocenił(a) film na 5
miko1980

Spokojnie;) Bywało, ze podkładali głos innej osoby w filmach pod aktora ze słabym angielskim np. Ja go słabo słyszę akurat. Mam prawo do swojej opinii? Dzięki:)

Czesio_hehe

Ty sie chyba gowna najadles skoro takie bzdety piszesz o jednym z najlepszych polskich aktorow..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
piotr_t_69

to łap za szpadel i leć na cmentarz może ją znajdziesz mały patusie

Czesio_hehe

a to pardon , odwoluje !

Czesio_hehe

To niewiarygodne że zawsze przy takiej okazji trafiają się jacyś inteligentni inaczej, perfekcjoniści językowi...

Zabawne że wymowa innych aktorów/ek z tego filmu nie przykuwa twojej uwagi, bo do nich naprawdę możnaby powiedzieć parę słów, Ale po co skoro jakiś człowiek z kompleksami woli się czepić jednego z najlepszych aktorów tego pokolenia:)

SlighterPiper

jak byś czytał ze zrozumieniem to wiedział byś że mówię o zwiastunie a w nim to akurat jego słychać najwięcej

a inteligentnych inaczej to sobie wycieruchu w rodzinie poszukaj bo nie pamiętam żebym z tobą wódkę pił

Czesio_hehe

dobre czesio dobre !

ocenił(a) film na 4
Czesio_hehe

Skąd pomysł, ze śląskimi? A tym zwiastunie to ty próbujesz mówić?

Treh

Czesio mowi plynnie po angielsku , odczep sie od Czesia , a kluski slaskie to jego ulubione !

ocenił(a) film na 6
Czesio_hehe

A mnie akurat akcent Pana Tomasza Kota, grającego Polaka robiącego międzynarodowa karierę, bardzo się podobał. Zresztą pracował nad nim ze specjalistą, co wyczytałam z napisów końcowych. Dla mnie super.

Hanna_M

Bo aktor jest super , Czesio po prostu nie lubi Kota ! ! , Czesio zyjesz tam ??

ocenił(a) film na 6
Czesio_hehe

Przecież Kot od niedawna zna w ogóle ten język. Poczytaj sobie, bo było o tym gdzieś w mediach.