jak go słyszę mam wrażenie że się napchał kluchami śląskimi i próbuję coś mówić w tym zwiastunie
akurat akcentem nasze narody sie dosc mocno roznia w wymowie angielskiego i zwykle łatwo rozpoznac czy polak czy rosjanin (mowi po angielsku)
W opisie filmu jest, że bohater grany przez Kota ma polskie pochodzenie. A Pańska złośliwość jest nie na miejscu, zamiast kibicować karierze rodaka, Pan wybrał hejt. Straszne to... I to niestety nie Pan jeden...
Już któryś bóld...owicz na forum na temat tego filmu. Dziwne, że przy***** się mają czas, ale żeby przeczytać opis filmu to już nie ;/
Spokojnie;) Bywało, ze podkładali głos innej osoby w filmach pod aktora ze słabym angielskim np. Ja go słabo słyszę akurat. Mam prawo do swojej opinii? Dzięki:)
To niewiarygodne że zawsze przy takiej okazji trafiają się jacyś inteligentni inaczej, perfekcjoniści językowi...
Zabawne że wymowa innych aktorów/ek z tego filmu nie przykuwa twojej uwagi, bo do nich naprawdę możnaby powiedzieć parę słów, Ale po co skoro jakiś człowiek z kompleksami woli się czepić jednego z najlepszych aktorów tego pokolenia:)
jak byś czytał ze zrozumieniem to wiedział byś że mówię o zwiastunie a w nim to akurat jego słychać najwięcej
a inteligentnych inaczej to sobie wycieruchu w rodzinie poszukaj bo nie pamiętam żebym z tobą wódkę pił
A mnie akurat akcent Pana Tomasza Kota, grającego Polaka robiącego międzynarodowa karierę, bardzo się podobał. Zresztą pracował nad nim ze specjalistą, co wyczytałam z napisów końcowych. Dla mnie super.