PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=257850}

Wakacje Jasia Fasoli

Mr. Bean's Holiday
2007
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 80156
4,6 17 krytyków
Wakacje Jasia Fasoli
powrót do forum filmu Wakacje Jasia Fasoli

Ten film w ogole nie jest smieszny!! ani zaden inny z jasiem fasola :/ Szkoda czasu na ogladanie takiego szajsu :/ Lepiej zabrac sie za cos ambitnego

ocenił(a) film na 8
Tef

ja jestem skorpionkiem :))))))))))))))))))))))))))))))

cameron88

100% że ciemne włosy i zielone oczy :D

ocenił(a) film na 1
Tef

czarne wlosy (nienaturalne :P ) i niebieskie oczy,a znak zodiaku to ryba wiec raczej cienko z trafieniem u was :D
Patryk ciagle bierzesz pod uwage stereotypy? prosze cie :D

rudaxxxmarta

Od zawsze ... od maleńkości podniecały mnie kobiety z którymi się kłociłem :D

ocenił(a) film na 1
Tef

:D musisz byc niezlym kryptonapaleńcem skoro rozwija sie to w Tobie od "malenkosci"

rudaxxxmarta

Cholera nie sądziłem, że to powiem :D
Ale ... ale ... musze przyznać :P
Nie jesteś takim "pokurwieńcem" za jakiego uważałem Cię kilka postów wyżej :D

rudaxxxmarta

"a znak zodiaku to ryba" - nie ma takiego znaku zodiaku :p

rudaxxxmarta

Hah, a moim zdaniem masz ok. 12-14 lat, bo gdy byłam w tym wieku, to właśnie w tym stylu posty pisałam, takie miałam odzywki i też straszliwie bawiło mnie to 'wkurwianie innych'. Na szczęście przeszło. A może po prostu byłam jakoś szczególnie rozwinięta, jak na swój wiek, może rzeczywiście to 18latki bawią takie rzeczy? Ciekawe. ALe nie przerywam Wam już, bo widzę, że świetnie się bawicie ;D

Vluska

nono nie sadzilem ze dzis z rana sie posmieje ale czytajac wypowiedzi marty nie sposob sie opanowac. zal.;] wniosek taki-> derodzy rodzice. 14-latkom nie zakladac internetu!

ocenił(a) film na 1
Kephir

Ej dzieci,temat skonczony,idzcie sie pobawic klockami a powazne rozmowy zostawcie doroslym ;>
Tak jakos sie sklada ze nie obchodzi mnie wasze zdanie,wiec nie wysilajcie sie ;)

ocenił(a) film na 9
Tef

Hej :)
Zacytuję: ,,Widać, że masz z 15 16 lat ew 17 bo dużo swoją osobą nie prezentujesz !". W związku z tym chciałabym dorzucić kilka słówek. Uważam (aczkolwiek podkreślam, TYLKO uważam), że myślisz schematycznie. To że ktoś ma 15, 16 ... lat nie oznacza, że jest się gorszym. Chodzi mi o to, że nie można negować i sądzić wszystkich jedną miarą. Mam 14 lat (przyznaję się :)) i od pewnego czasu widzę co się dzieje. Większość internautów myśli dosłownie tak, że osoby nastoletnie ,,nie prezentują niczego swoją osobą,,. Nie zamierzam tu nikogo bronić, bo sama widzę, że rzeczywiście często macie rację. Jednak chciałabym aby w swoich wypowiedziach odwoływać się do jednej osoby, a nie do ogółu. Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno. :)
Pozdrawiam Was :*

rudaxxxmarta

jak dla mnie film smieszny nie był.. jakos nie jestem fanką jasia fasoli i wogle dziwi mnie to ze go obejrzałam... natomiast bardziej smieszyło mnie to, jak moje kumpele cieszyły oglądając ten film...

ocenił(a) film na 9
rudaxxxmarta

spójrzcie jak oceniał inne filmy (ulubiony Straszny film 3:)) czy aktorów i ktoś taki sie zarejestrował na filweb powinno sie robic jakąś selekcję a nie przyjmować kogo popadnie

ocenił(a) film na 9
rudaxxxmarta

Ej dzieci,temat skonczony,idzcie sie pobawic klockami a powazne rozmowy zostawcie doroslym ;>
Tak jakos sie sklada ze nie obchodzi mnie wasze zdanie,wiec nie wysilajcie sie

ocenił(a) film na 9
rudaxxxmarta

Tak jakos sie sklada ze nie obchodzi mnie wasze zdanie,wiec nie wysilajcie sie

poważne rozmowy zostawcie dorosłym? A czy jeden z twych ulubionych filmów to nie "jak to sie robi z dziewczynami?" hm... i kto tu jest dorosły. Jakby kwestia wieku miała coś do tego czy ktoś sie zna na filmach umie je docenić czy po prostu obiektywnie zaopiniować. Ty najwyraźniej masz zbyt mało inteligencji żeby to zrozumieć.

rudaxxxmarta

Bardzo lubię Jasia Fasolę ale ten film to niestety już nie to :-(

A co do autorki posta i jej wypowiedzi - żenujący poziom przedszkolaka.

ocenił(a) film na 1
Radek_23

Dajcie juz spokoj z tym przedszkolem nudziarze... :/ zaraz zasne z nudow czytajac wasze posty.Nie macie zadnych innych argumentow? Typowi faceci.
Na przyszlosc radze nie powtarzac sie po innych tylko wymyslic cos nowego ;>
Czekam z niecierpliwoscia :>

rudaxxxmarta

Jeśli już skończyłaś, to spuśc wode bo śmierdzi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rudaxxxmarta

I takie coś będzie mówic na mnie prostaku!

Kapitan_Jack_Sparrow_3

Jack Sparrow prawda jest taka, że nie prezentujesz sobą nic więcej niż Marta !
Gdyłbyś mądry/a to byś pisnął coś mądrego i koniec kropka

rudaxxxmarta

Jaś Fasola czyli Atkinson to według mnie jeden z najlepszych na świecie komików obok Jim Carrey i Martina Lawrence:) On jest świetnym aktorem,przy tytm potrafi zagrac każdą rolę!!nie rozumiem jak ktoś może nazwać tego wspaniałego aktora "debilem"!!Wnioskuje tylko jedno ,że osoba która tak o nim napisała jest Głupią i mało inteligentną dziewczyną!!!Filmowy Jaś Fasola dla mnie zyskuje olbrzymi szacunek i kocham jak on gra!udawać takiego gostka to trzeba mieć naprawde talent!!A wakacje Jasia Fasoli są the best,dziś to obejrzałem i prawie ze śmiechu sie nie popłakałem:)Jeśli wedłu ciebie szkoda na to czasu to poprostu nie wiesz na czym polega urok komedii,komedie są zwłaszcza puste i mają olbrzymia dawkę humoru,a temu wspaniałemu filmowi tego nie brakuje:)Polecam również film z Atkinsonem "wszystko zostaje w rodzinie":):) Pozdrawiam fanów jasia,yo

ocenił(a) film na 1
wiltord

To ci dopiero inteligentna wypowiedz," prawie ze śmiechu sie nie popłakałem" ( ???????) Po jakiemu to?!
"Polecam również film z Atkinsonem "wszystko zostaje w rodzinie" - A ja ci polecam psychiatryka.

rudaxxxmarta

Po polsku dziewczyno,jak zdobedziesz taka kariere jak rowan atkinson to wtedy porozmawiamy,przy nim jestes naprawde jak "debil":P najpierw sie zastanow a potem pisz,pozdro i mam nadzieje ,ze zmadrzejesz

ocenił(a) film na 1
wiltord

to ja dziekuje,z taka kariera jak jego to ja nawet nie chcialabym byc slawna :/
Ale jak juz bede to dam ci znac..
.a ty napisz jeszcze cos smiesznego,bo kilka razy twoje "inteligentne texty" sprawily ze sie zasmialam

rudaxxxmarta

chesz coś śmiesznego??spojrz w lustro to napewno się usmiejesz,a wracajac do tego wysmienitego filmu,nie jestes na poziomie aby go oceniać,proponuje ci film pt "Rodeo",może cie podnieci

ocenił(a) film na 1
wiltord

Nie ma na swiecie osoby ktora nie bylaby na "poziomie zeby oceniac ten film"!! - bo jest tak durny i glupi.
Kiedy patrze w lustro to sie podniecam,nie potrzebuje do tego "Rodeo" ;>

rudaxxxmarta

Wiesz,że mnie podniecają takie ostre dziewczyny:)Takie kontrowersyjne i która wiecznie lubią sie kłócić:) może mi dasz numerek gg:)pozdro

rudaxxxmarta

Łoo,naprawdę spodobałaś mi się Marto:)lubę takie ostre dziewczynki:* może dasz mi numerek GG??:D:D

ocenił(a) film na 6
wiltord

"Kiedy patrze w lustro to sie podniecam" - wszyscy muszą o tym wiedzieć?
:/

Nie wierzę, że masz 18 lat.
Dlaczego nie napiszesz ile masz naprawdę ?
Uważam, że maksymalnie 12.
I przykro mi się robi, że ludzie Twojego pokroju nie potrafią kulturalnie wyrażać swojego zdania.

P.S
Czemu wciąż piszesz, że ktoś Ci wrzuca?
W końcu sama zaczęłaś.

ocenił(a) film na 1
cobra666444

Ja zawsze zaczynam :D to fakt,i co w tym zlego?
Bez takich ludzi jak ja byloby nudno ;>

Nie musisz wierzyc ile mam lat :D Zreszta kogo to obchodzi,jak dla ciebie moge miec nawet 8. Nie przeszkadza mi to.

"Czemu wciąż piszesz, że ktoś Ci wrzuca?" - Bo czepiaja sie rzeczy zupelnie niezwiazanych z tematem!!!

W tym wszystkim nie chodzi o kulturalne wyslawianie sie itp itd,wybaczcie ze otworze wam oczy ale swiat od zawsze kreci sie wokol prowokacji.
I o to tu chodzi.
Wlasciwie to ja nawet nie ogladalam tego filmu :>

Ale wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za bardzo przyjazna pogawedke ;)

To smutne ze ludzie tak zaciekle potrafia bronic zwyklego filmu ;/

ocenił(a) film na 6
rudaxxxmarta

"Ten film w ogole nie jest smieszny!! ani zaden inny z jasiem fasola :/ Szkoda czasu na ogladanie takiego szajsu :/ Lepiej zabrac sie za cos ambitnego "

"Wlasciwie to ja nawet nie ogladalam tego filmu "

No to gratuluję - teraz to naprawdę masz dle mnie 8 lat :/

ocenił(a) film na 1
cobra666444

hahahaha powiedz mi to za 10 lat,wtedy na pewno poczuje sie z tym lepiej :D

ocenił(a) film na 6
rudaxxxmarta

Jeżeli sprawi Ci to przyjemność to powiem ( ale teraz)
Zachowujesz się jak 10-latka
być może wygladem ją przypominasz :
niska, pyzata buźka, nic mądrego do powiedzenia.

ocenił(a) film na 1
cobra666444

:D haha chyba nie mogles sie bardziej pomylic co do wygladu ;>
Moze w tym temacie nie mam nic ciekawego do powiedzenia (według ciebie), ale wierz mi ze jesli chodzi o inne sprawy to jestem sprytniejsza :>
A chyba filmy sie tak bardzo nie licza co?
;)

ocenił(a) film na 10
rudaxxxmarta

jak to?>>>>>>>> Jaś Fasola rox!!! ;D ;D ;D

ocenił(a) film na 1
agoooooosia

:P:P:P:P:P:P:P:P Ty ruda co ty mozesz wiedziec :D Maka widzidziala tego fasole i mowila ze nuda w ch**,normalnie ponoc nie idzie usiedziec.
Ale pewnie te wszystkie tumany na forum lubia takie otumaniacze umyslu

ocenił(a) film na 10
rudaxxxmarta

i tak obejrze ;D.. co na to poradze, że uwielbiam Jasia Fasole :P

ocenił(a) film na 7
agoooooosia

dołączam się do Patryk Team
według mnie jesteś nieinteligentna Marto !!!

rudaxxxmarta

Na poczatku nie byłam przekonana do tego filmu ale potem mnie rozbawił :] film jest tak głupi że aż smieszny. Może jest debilem ale każdy przecież może sobie pozwolić obejrzec głupkowaty film chociaż że zawsze chodzi do kina na ambitne produkcje. Takie oderwanie od szarej rzeczywistosci i trochę smiechu przez 1,5 h. :))

rudaxxxmarta

No nie zgadzam się jest czasem śmieszny(nawet czasem zachowuje sie jak by był nienormalny,ale lubie go).Byłem na Wakacjach Jasia Fasoli i świetnie zagrał Rowan Atkinson Jasia Fasolę.

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

Dobry film. Luźna komedia, a głowny bohater jak zawsze śmieszny (można się posikać)! Żeby w Polsce kręcili takie komedie, a nie jakieś durne wyobrażenia gangsterów -Czas surferów, lub jakieś kiczowate romansidła -Magda M.

rudaxxxmarta

Po pierwsze chciałam zapytac, dlaczego niektórzy czepiają sie blondynek (nie jestem nią)i wieku? To, że ktoś ma 16 czy 17 lat nie znaczy, że nic nie wie i nie umie. Patryk czy Piotrek (mniejsza o to) jest dobrym przykładem. Ma 18 lat a potrafi się ładnie wysłowić,a przecież ma tylko 18 lat! Marta.......widać,że sparawia ci przyjemność kłótnia. Twoja sprawa. Chodzi o to,że nie każdy chce tego "słuchać". Ja wchodząc na to forum miałam nadzieje,że poczytam oceny innych widzów na temat tego filmu,a nie czytać czyjąś kłótnie i wyzwiska od "debili" i "ludzi nieinteligentnych". Jak chcecie się sprzeczać to niech to bedzie na temat filmu (jak na poczatku)(i z kulturą),a to przerodziło sie w wojne. Nie ładnie z waszej strony. Tyczy sie to was obojga. Co do filmu "Wakacje Jasia Fasoli" uważam go za lepszy od "totalnego kataklizmu". Był bardziej w stylu Jasia.(ograniczona ilośc słów, świetne miny) Dla jednych jest to żałosne, innych to bawi np. mnie. Film podobał mi się i mnie rozbawił. A tak na marginecie: nie każdy film musi być godny Oskara, gdyby tak było to oglądanie filmów z czasem stało by sie męczące. Czasami mamy ochote obejrzec luźny zabawny film i taki jest Jaś Fasola.

rudaxxxmarta

marta jestes cool i crazy! nei daj sie!! hahahah

ocenił(a) film na 1
mbytom_2

w końcu ktoś kto umie docenić człowieka ;)

ocenił(a) film na 6
rudaxxxmarta

Cholera, ten temat ciągnie się naprawdę długo ;]
Marto jesteś niezłą prowokatorką, gratulacje ;P
Bardzo się uśmiałem czytając cały ten temat ;D Niektóre zdania powalały brakiem logicznego myślenia :)
Co do Filmu, był średni, momentami śmieszny, ogólnie 5/10.
Nigdy nie przepadałem za Jasiem Fasolą, nie wiem dlaczego, po prostu go nie lubiłem, może stąd ta niska nota ;)

ocenił(a) film na 1
Nagashi

Widzisz,ludzie podchodzą do wszystkiego bardzo poważnie ;) Czasem trzeba ich rozruszać :D

A co do Jasia Fasoli-to za samą facjatę nie oglądajcie jego filmów bo będzie się wam śniła po nocach.

Wiem co mówię,bo przez niego muszę zasypiać przy włączonym świetle.

ocenił(a) film na 6
rudaxxxmarta

Marto, w tym temacie już dużo nie zdziałasz, temat jest stary i nikomu nie zechce się go czytać, lepiej zacząć nową historię przy jakiejś nowej produkcji ;D, tylko tym razem obejrzyj film i nabijaj się z konkretnych motywów, będzie o wiele zabawniej, oraz wyślij mi linka do tematu
(Orzeł001@gmail.com) gdy ten już się rozkręci :P , chętnie pozbijam się z niektórych wypowiedzi ;]

PzDr! ;)

użytkownik usunięty
rudaxxxmarta

Ta wypowiedź powyżej po prostu mnie rozwaliła! Jesteś naprawdę dziecinna.
"Lubie wkurzać ludzi bo mnie to kręci" (czy jakoś tak) To jest żenujące i na twoim miejscu byłoby mi wstyd!
A no i jeszcze najpierw piszesz ,że film jest do dupy i w ogóle totalny szajs a potem się okazuje że wcale nie oglądałaś tego filmu! Więc po cholerę zakładać temat! Jeśli możesz powiedz swoim rodzicom ,że jest mi ich bardzo żal że mają takie nieudane dziecko! Tylko współczuć!

A co do filmu to osobiście mi się podobał,chociaż nie jestem zagorzałą fanką Jasia Fasoli to lubię jego przygody ,bo niektóre są naprawdę fajne.

rudaxxxmarta

Ludzie po co wy w ogóle komentujecie takie wpisy ? Przecież to jasne że ta Marta czy jak jej tam napisała to tylko dlatego żeby wywołać burzliwą dyskusję na siłę nawiązując do filmu.

Wiecie skąd się biorą internetowi idioci ? Jest takie fajne równanie:

Wielka Teoria Internetowego Kretynizmu

Normalny człowiek + anonimowość + publiczność = ostatni kretyn.

http://www.joemonster.org/i/ah/wielka-teoria.jpg

Pozdrawiam