PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11498}
7,0 32 tys. ocen
7,0 10 1 32262
5,9 9 krytyków
W krzywym zwierciadle: Wakacje
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Wakacje

Ten idiota Chevy Chase podobał mi się tylko w Witaj świety Mikołaju. W pozostałych filmach to po prostu mało zabawny kretyn.

ocenił(a) film na 8
wybrzydzacz

Ten idiota szanowny kolego to prawdopodobnie jeden z najlepszych amerykańskich komików, który tworzył legendę Saturday Night Live. Polecam Jego gagi z programu dostępne na YT. Jakim był charyzmatycznym komikiem widać w filmie Saturday Night, bazującym na zapiskach odtwarzających noc przed premierą programu. Poza tym patrząc na Twoje oceny filmów można śmiało powiedzieć, że istnieje dużo prawdopodobieństwo na Twoje stany depresyjne. radze udać się do psychologa, a nie rozsiewać ten stan na FilmWebie.

ocenił(a) film na 3
uczensaibaby

Nie mam żadnych stanów depresyjnych, tylko nie lubię prymitywnego humoru, mądralo. To dla mnie żaden argument, że to jeden z najlepszych komików amerykańskich. Widocznie amerykański humor, to nie moja bajka. Znam tego aktora z filmów , które widziałem i to mi wystarczy, bo we wszystkich był zwykłym kretynem. Nie cierpię go i nie będę na siłę go szukał na YT

ocenił(a) film na 8
wybrzydzacz

To dużo tracisz, gdyż Saturday Night Live to kamień milowy amerykańskiego humoru. U nas zapomniany, bo mieliśmy Monty Pythona. Choć i tak dobrze, że coś do nas trafiło z za żelaznej kurtyny. Jednakże SNL kompletnie u nas nie znany :) Koniecznie obejrzyj film Saturday Night.