PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31663
5,3 3 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

rozczarowanie

ocenił(a) film na 5

Nikt chyba nie spodziewał się przełomu w scenariuszu , który jest zawsze taki sam .
Rozczarowanie budzi fakt , że na ten film nie było w ogóle żadnego pomysłu .
Układy taneczne mogą zadowolić lub nie w zależności od oczekiwań - mnie zawiodły. Po bardzo udanym i ciekawym ( pomimo przewidywalności zakończenia ) Step Up 4 - obecna kontynuacja wydaje się być kiepska . Jedynie finał utrzymuje poziom poprzednich części .
Brakło mi tych momentów gdzie nie można od ekranu oderwać wzroku , a takich chwil było wiele w ubiegłych częściach - stąd moje rozczarowanie.

ocenił(a) film na 5
dominxon

Zgadzam się w stu procentach. Widac że film był robiony na siłę. W porównaniu z poprzednimi to chyba najgorsza część co z reszta widać po ocenie i box office który jest o wiele niższy niż choćby w poprzedniej części. Nawet gra aktorska mnie bardzo nie zachwyciła mimo że ci sami aktorzy którzy moim zdaniem lepiej wypadli w poprzednich filmach. Muzyka też o wiele gorsza niż zawsze, mało było nowszych, rytmicznych kawałków. Taniec, cóż, jak się komuś spodobał to ok, mnie nie zadowolił. Przy takich wynikach jestem ciekawa czy powstanie nastepna czesc.