PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10022445}
4,4 8,5 tys. ocen
4,4 10 1 8491
3,4 11 krytyków
Plan lekcji
powrót do forum filmu Plan lekcji

Jeśli ktoś chciałby się pośmiać, jak główny bohater próbuję wmówić nam, że jest kozakiem poprzez swoje "kocie" ruchy to polecam;).

ocenił(a) film na 3
Hipolit_Cacek

To nie tylko kocie ruchy, ale też gęby wyraziste jak tiktok i teksty zapadające w pamięć wszechczasów kinomatografii.

ocenił(a) film na 3
Philip79

No fakt teksty, gdy blokuje i im dorzuca do pieca są, chyba jeszcze lepsze niż walka, choć myślę, że powinniśmy traktować ten film jako zagrożenie dla " Karate Kid", bo nauka licealistów w niecałe 3 tygodnie to, nawet na turnieju by się nie powstydzili xDDD

Philip79

i tak scena ze spożywczego bije wszystko na łeb. Facet na...ala kolesi ale tak z wyczuciem i opanowaniem, nie jak w zagranicznych produkcjach. Tam po małej sprzeczce lokal jest do remontu, towary do kosza , a uczestników bójki ładuje się prosto do worków, a tutaj proszę, delikatność, finezja i zero zniszczeń. Można ? ;)

ocenił(a) film na 3
avanti_filmweb

Zapomniałem o tej scence xD, ale ją z wizualizowałem i teraz sam się do siebie śmieje, jakie to głupie jest xD

avanti_filmweb

W tej scenie 'najfajniejsze' jest komputerowe wymrożenie szyb w lodówkach z napojami żeby przypadkiem nie zrobić jakiejś Coca Coli darmowej reklamy :D

ocenił(a) film na 7
Hipolit_Cacek

No bo jest kozakiem. Dzięki swoim umiejętnościom, wszystkich pokonał