PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503428}

Obława

La Rafle
2010
7,1 5,3 tys. ocen
7,1 10 1 5298
Obława
powrót do forum filmu Obława

Kurde, ale oczywiście filmu w Polsce nie będzie. Co za zryty kraj

ocenił(a) film na 7
frankycastle

Właśnie wróciłam z kina. Poryczałam się niemiłosiernie i nieważne, że nie zrozumiałam wszystkiego, gdyż oglądałam go po francusku. Film fenomenalny.

użytkownik usunięty
frankycastle

To jest wkurzające i nie sprawiedliwe. Zamiast La Rafle który jest zdecydowanie dobrym filmem, dotykającym ważnego zjawiska i L'immortel (nowy, świetny film z Jeanem) serwują nam komercyjne kino i amerykański (chociaż są wyjątki) shit.
Zryty kraj, zgadzam się z Tobą w zupełności.

Cóż, kina by nie zarobiły, bo ludzie nie szukają w kinie wiedzy ani mądrości tylko na ogół rozrywki, a kina studyjne i tak się ledwo trzymają. Niedługo będzie pewnie już w necie :P

frankycastle

No właśnie, ja mam film tylko nie mogę znaleźć do niego angielskich napisów, może ktoś pomoże?!?

ocenił(a) film na 8
mariouszek

właśnie, gdzie można go znaleźć? z napisami najlepiej;) bo niestety nie dysponuję francuskim...

ocenił(a) film na 9
5ynchronicity

Dla tych co nie mogą znaleść:
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=2536779&start=16&sid=536de0b270e2f0d1c 0dd3fdf8ada1730

użytkownik usunięty
frankycastle

Szukajcie a znajdziecie...

haha dokładnie Szukajcie a Znajdziecie !!! ludzie maja problem ze w POlsce w kinie nie bedzie oh sorry, wiele wilmów nie bedzie a jak bedą to grubo opóznione ! :/