PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10051614}

Nie mów zła

Speak No Evil
2024
6,3 4,6 tys. ocen
6,3 10 1 4553
5,2 6 krytyków
Nie mów zła
powrót do forum filmu Nie mów zła

Mogli tego królika zamienić na coś sensowniejszego. Insulina, aparat do astmy, okulary -12 dipotrii. Może się nie nadaję na matkę, ale w życiu bym się nie cofnęła po maskotkę i to dla tak dużego dziecka. 

ocenił(a) film na 6
Tylko_w_szpilkach

I jeszcze: gość chciał dzwonić po pomoc drogową, ale nawet nie próbowali z wc (kiedy byli tam z córką, pozniej w pokoju) dzwonić po pały? Metalowa lekka furtka to też nie betonowy mur, by nie przejechać.

ocenił(a) film na 6
Tylko_w_szpilkach

Myślę, że miało to dobitnie wykazać "miękkość" i brak cojones rodziców dziewczynki. "Dlaczego nam to robicie? Bo nam pozwoliliście". W pierwowzorze rozlazłość rodzinki doprowadziła do okaleczenia także ich dziecka a ich samych do UKAMIENOWANIA.

ocenił(a) film na 6
Tylko_w_szpilkach

A nie wydaje ci się, że specjalnie ja schowali ci właściciele, by tamci z powrotem wrócili, w końcu chyba wiedzieli, że ta maskotka jest najważniejsza dla tej dziewczyny.

ocenił(a) film na 6
skibaa10

Mogło tak być, ale jak w pierwszym wpisie wspomniałam, nie wróciłabym po maskotkę.

Tylko_w_szpilkach

przy obecnych płatkach śniegu to nawet mnie nie dziwi, mieszkam blisko szkoły to rodzice pod nią wystają czekając na dzieci xD