PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10058319}

Looney Tunes: Porky i Daffy ratują świat

The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie
2024
6,2 486  ocen
6,2 10 1 486
6,5 2 krytyków
Looney Tunes: Porky i Daffy ratują świat
powrót do forum filmu Looney Tunes: Porky i Daffy ratują świat

Czy ktoś może powiedzieć czy są wątki LGBTQWERTYAGD, nie jestem pewien czy bezpiecznie wziąć na to dziecko.

kruspl

Niektórzy nie mają czego się czepiać...

Ogrodnik2

A czy ktoś się czegoś czepia ? Ktoś po prostu zadał proste pytanie.

Poker007

Takie "pytania" są całkowicie niepotrzebne!

Ogrodnik2

Skoro zadał pytanie to potrzebujw odpowiedzi. Proponuję trochę tolerancji i szacunku do fundamentalnego i konstytucyjnego prawa każdego rodzica czyli wychowania wedle własnego systemu wartości. Nie każdy życzy sobie wprowadzać dziecko w świat lgbtq++++

sheppre

A potem dzieci mają problemy z powodu takich rodziców...

Ogrodnik2

Tak trudno zrozumieć takie pytanie? Dzieci mają problemy, gdy rodzic przyjmuje istnienie 55 odmian niby płci inaczej niż choroby psychiczne. Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie, to po cholerę się udzielasz. Proponuję stronę lgbtqwertyplus, gdzie będą chcieli ludzie czytać twoje wypociny.

piotr184

Jeżeli masz mnie za geja to nie wiesz z kim gadasz...

sheppre

Poza tym osoba nietolerancyjna będzie mnie uczyć tolerancji? No błagam!

Ogrodnik2

Gdybyś był tolerancyjny, twoje durne pytanie, zupełnie by się nie pojawiło.

piotr184

Nie znasz mnie, a oceniasz...

sheppre

Proszę nie marnować czasu, to jest bez sensu, ja już się nauczyłem jakiś czas temu, że tęczowym nie przemówisz do rozsądku. Tak jak wspominałeś, chce wychować dzieci, które spłodziłem i utrzymuje na swoją modlę, a nie pod dyktando zydow czy korporacji, chce żeby byli wartościowymi ludźmi a nie kolorowymi pionkami na planszy ;) wszystkiego dobrego dla Ciebie I twej rodziny :) 

ocenił(a) film na 8
kruspl

Z ciekawości, co byłoby dla ciebie akceptowalnym wątkiem LGBT? Nie zabrałbyś swojego dziecka na fajną bajkę, jeśli byłby pokazany krótki pocałunek dwóch facetów jako gag w stylu Looney Tunes (coś w stylu Bugsa całującego Elmera)?

kruspl

Jak ktoś używa słowa "tęczowy" to wiadomo, że nie ma po co z taką osobą gadać.

kruspl

Nie ma takiego wątku w tym filmie.

amt99

Bardzo dziękuję za rzeczową odpowiedź, życzę wszystkiego dobrego

ocenił(a) film na 8
kruspl

Poza gejowskim seksem Duffiego i Porkiego nie ma nic.

ocenił(a) film na 8
NastyHero

A serio, to jeśli boisz się wątków lgbt w bajce dla dzieci, to niezły z ciebie płatek śniegu. Bo co by tam moglo być co najwyżej, para dwóch facetów?

ocenił(a) film na 8
NastyHero

Filmweb nie pozwala edytować mi komentarzy, ale jeszcze pragnąłem wyrazić ubolewanie, że konfiarzom udało się rozmnozyc :( tacy strachliwi, oby dziecko wyrosło na inteligentniejsze.

Edit: o, z desktopu jednak działa edytowanie w przeciwieństwie do telefonu.
Jeśli nie chciałbyś wziąć dziecko na fajną bajkę, bo byłaby na chwilę pokazana para dwóch gejów, to nie jesteś dobrym rodzicem.
Bardziej hardcorowe treści (nie wiem, coś z tranzycją np.) zrozumiałbym, ale też o tobie dobrze nie świadczy, jeśli myślisz, że takie coś mogłoby się pojawić w bajce z Porkym.

NastyHero

Na Filmwebie od dawna tylko polityka i polityka. Nie chcę nawet wiedzieć co ludzie z obu stron konfliktu mają w głowach.

ocenił(a) film na 7
kruspl

Nie ma :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
luza

Ten komentarz powinien zostać skasowany.

ocenił(a) film na 10
kruspl

Nie ma Pozdrawiam