Dlaczego nie założył tej koszulki?! Mógłby przeżyć.
Wiem że się czepiam ale nawet Hishe to mówi.
Bo nie była w jego rozmiarze? Zbroja z mithrilu była wykonana dla małego elfiego księcia.
"- Panie Baggins! - zawołał. - Oto pierwsza rata twojego wynagrodzenia! Zrzuć stare ubranie i włóż na siebie to!
Mówiąc tak, przyodział Bilba w małą kolczugę, wykutą ongi dla jakiegoś młodego księcia elfów"
Widziałam, ale jakby przeżył jeżeli by się w to nie wepchnął? Poza tym gdyby Bilbo tej kolczugi nie dostał, Frodo zginąłby w Morii i Śródziemie by upadło.
"Poza tym gdyby Bilbo tej kolczugi nie dostał, Frodo zginąłby w Morii i Śródziemie by upadło". - najlepsze uzasadnienie ever :P
ej podałam wyżej lepsze i to z cytatem :D, to jest taki "dodatek". Nie ma co się śmiać, toż to najprawdziwsza prawda :P.
Dzięki :). Tak "na chwilę" zmieniłam, ale nie wiem ile go będę miała. Już tęsknię za Elrondem :).
To nie mógł wykuć kolczugi z Mithrili dla siebie? W tym skarbcu pewnie pełno tego mieli.
Mam to gdzieś i tak nie obejrzę. Najpierw dają mi wersję demo w kinie, a teraz mam rozszerzalną oglądać? to jest jakieś żarty.