PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249599
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 8
MentalnaPasqda

Lada dzień będzie na CDA. W tej chwili jest ale wersja z kamery z kina - strata czasu. Zdobądż kasę i idż do kina na 3D. Naprawdę warto.

MentalnaPasqda

http://seansik.tv/film/41278 tu wersa nawet znośna. Na Kino szkoda kasy w tym przypadku moim zdaniem.

ocenił(a) film na 4
sentia

Znośna? :P Tego się prawie oglądać nie da ;) Pamiętam ze w przypadku dwóch poprzednich części jakoś chwile po premierze pojawiły się całkiem niezłe kopie, szkoda że teraz tak nie ma.

Joecrou

Da się da. Dla chcącego nic trudnego

ocenił(a) film na 4
sentia

Dać się da, ale nie widzę sensu w oglądaniu filmu w takiej jakości.

Joecrou

Ja widzę. Można się skupić na dialogu a i efekty tak nie powalają i nie odwracają uwagi. W ocenie filmu nie oceniałam efektów pod względem kolorów itd tylko po względem tego co sie tam działo. Kiedy dorwę się do lepszej jakości ocena może się zmieni.

ocenił(a) film na 4
sentia

No tak, tylko że jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia, a ja lubię dobrze słyszeć dialogi, bądz muzykę.

MentalnaPasqda

Na zalukaj można już znaleźć angielską wersje cam :P

MentalnaPasqda

Szkoda psuć sobie porządnego seansu w kinie.

kamilxxx09

No chyba że film kiepski w tedy będzie szkoda kasy ....

wort801

Odpowiem żartobliwie, tylko się nie obraź:

http://demotywatory.pl//uploads/201001/1264597091_by_karollla4_600.jpg

kamilxxx09

Dziwnie by było gdybyś w ten sposób nie odpowiedział jak na razie komentarze i oceny są kiepskie wiec ja też w necie obejrzę.

wort801

Serio? Współczuję.

kamilxxx09

Czego ??? że zachowam kasę ?? nie musisz.byś mi współczuj gdybym wydał te 30 zł i dał ocenę około 6 w tedy byś mi mógł....

wort801

Nie do końca rozumiem...

kamilxxx09

Czego nie rozumiesz ?? ocena szybko spadła i komentarze też negatywne wolę zachować kasę i wydać na coś lepszego ......

wort801

aha ok. Spoko, nie ja z filmu rezygnuję, ale dziwi mnie taka postawa. Rezygnacja z widowiska na które się tyle czekało i zobaczenia Śródziemia po raz ostatni na duzym ekranie. Tym bardziej widowiska ze wspaniała bitwą, sekwencjami w Laketown i Dol Guldur
Ale nie wtracam się, nie moja sprawa. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Opłaca się zobaczyć to co wstawiła sentia? Ty już film oglądałeś więc mozesz chyba zerknąć.

mie46ole

Nie, bo:
1. Jest po angielsku bez napisów
2. Jest w słabej wersji i mało co widać
3. Obraz jest mały
4. Różnica miedzy efektem tej wersji, a wersji kinowej i jeszcze w 3D to niebo a ziemia.

Nawet tego nie oglądam, chociaż już raz w kinie byłem. Czekam do 27, zeby obejrzeć to arcydzieło z polskimi napisami :D

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ale cię nabrałem, przecież film już oglądałem na maratonie :)

mie46ole

Eejjj no :P No rzeczywiscie wstawiałeś tu o tych plusach i minusach :P

mie46ole

Ty jego się nie pytaj czy warto bo on jest nieobiektywny. Sama sobie zobacz ale nie wiem czy tego nie usunęli już. Jak ktoś chce to sam sobie znajdzie na necie po ang. i kasę zachowa. A to że jest po angielsku t żaden argument. Dla kogoś kto zna język żaden problem.

ocenił(a) film na 10
sentia

Jestem facetem.

mie46ole

O_o serio? Ja ciągle żyję w przekonaniu że kobietą... Sorry.

ocenił(a) film na 10
sentia

Chcesz się umówić na randkę? Jestem zabójczo przystojny, a swymi manierami potrafię uwieść niejedną kobietę :*

mie46ole

Nie dzięki. Ale jesteś kolejnym gościem który chce się ze mną umówić przez filmweb. To miłe jednak nie skorzystam.

ocenił(a) film na 10
sentia

Na imię mam Aleksander, mówią na mnie Alex, najczęściej jednak Aleksi. Może jednak skorzystasz z mojej propozycji? Nie daj się prosić. Może zaczniemy od randki na privie?

mie46ole

Nie dziękuję. Jestem zajęta.

ocenił(a) film na 10
sentia

Nie daj się prosić. To ostatnia szansa. Może talon na darmowy pocałunek? Truskawkowy, Twój ulubiony ;*

mie46ole

Nie lubię truskawek. Tak jak i natrętów.

ocenił(a) film na 10
sentia

Nie odrzucaj mnie, proszę. To nie przypadek, że ze sobą piszemy. Proszę, przemyśl to. Gdzie leży problem? W moim imieniu?

mie46ole

W tym że jesteś frajerem

ocenił(a) film na 10
sentia

Nigdy nie znajdziesz chłopaka lub męża, jeśli taka będziesz. Nie zamykaj się w sobie. Mogę Cię jakoś otworzyć?

mie46ole

Ale ja już mam chłopaka. Zrozum to.
DOBRA KONIEC OFFTOPU

ocenił(a) film na 10
sentia

A jeśli zmienię wersję z truskawkowego na limonkowy?

mie46ole

Nie...

ocenił(a) film na 10
sentia

Ok może nie całuję rewelacyjnie, ale wyglądem zaczarowałem niejedną. Nie potrafię strzelać z łuku, ale mogę przeszyć strzałą miłości Twoje serce mimo wszystko. W jakich gustujesz? Odpowiedz mi. Mogę się przefarbować.

mie46ole

W Wikingach

ocenił(a) film na 10
sentia

Czyli blond warkocze? Mogę zapuścić, bo kolor już mam. Lepiej mi jednak w krótkich. A rysy twarzy? Mam pięknie wystające kości policzkowe.

mie46ole

możesz wyglądać tak
http://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsocFCZMYTSMYsXzjOIn8ol08va VT32Xe25Srdw3Xn3uuGuIcSYh29GlKh

ocenił(a) film na 10
sentia

Nie otwiera mi się.

użytkownik usunięty
mie46ole

http://youtu.be/AZYEkdK5Gfc

ocenił(a) film na 4
sentia

A co, fajna jesteś? Jak tak to może ze mną się umówisz? Mam długie blond włosy, niebieskie oczy i całkiem nieźle (no dobra, wręcz zajebiście) strzelam z łuku. Chętna?

Banner

Hahaha "całkiem nieźle (no dobra, wręcz zajebiście) strzelam z łuku." ahahaha padłem :D :D

Banner

Fajna? Czy ja wiem normalna po prostu.
Ustawcie się w kolejce panowie, aczkolwiek wątpię aby miejsce przy moim boku się zwolniło. :P

kamilxxx09

Z opisów wynika (nawet tych osób które lubią hobbita) że jest jest kiepski wiec wole tak obejrzeć niż żałować wydanej kasy na niedopracowany film . Pozdrawiam

wort801

nie opłaca się na to iśc do kina

sentia

Z opisów wynika że nie :) dzięki sentia

wort801

Wczoraj znalazłam wersję w necie i nie mogłam sie powstrzymać żeby jej nie zobaczyć. tragedii nie ma takie 6/10 ale zdecydowanie za mało żeby iść do kina na takie coś. Już prędzej na Avengers bym poszła. A już na pewno na Assassins Creeda :P Ale nie na to....

sentia

Za bardzo nie interesuje się serią Assassins jęśli chodzi o gry a film w 2015 ???