Witam wszystkich, czy uważacie że Peter Jackson uśmierci Thorina??? Mam nadzieję że tak tylko
kto wtedy zabije AZOGA? Czyżby zabije go Dain II? Co myślicie????
Tak było by najlepiej...jednak książkowo zabójcą Azoga był Dain Żelazna stopa...jednak ,myślę że Bill Connelly którego obsadzono w roli Daina tego nie dokona ...ma wkońcu 71 lat..ludzkich :D
czemu nic nie piszecie o śmierci tauriel mam nadzieję że nie dlatego że sugerujecie że ona ma przeżyć bo zgłoszę to do prokuratury
https://pbs.twimg.com/media/B3IZ6G1CUAMu1wy.jpg
takie pytanie czy według ciebie jest szansa że ten banner pojawi się w świetnej jakości
To ze Thorin zginie juz dawno zostało potwierdzone. To normalne. A co do Azoga... zginie, ale kto go zabije? Licze na to, ze Beorn.
Już go ja zgłosiłem usuneli mu temat ale konta jeszcze nie ale przcież możesz pomóc i też go zgłosić dam ci link na priv
Są 3 realne wizje śmierci Azoga:
-Zabije go Beorn.
-Azog zabije Thorina,jednak zginie w wyniku ran odniesionych w starciu z nim.
-Zabije go Tauriel lub Legolas.
Strzelam że będzie opcja druga. Jednak chce Beorna. I mamy jeszcze 4 możliwość-Azoga zabije Kili/Fili
Po9czytaj forum theonering. Jeden gość który widział juz film (ponoć wiarygodny, jedynke tez wczesniej widzial i wtedy wszystko co pisal okazalo sioe prawda) pisze, że śmierci się zhadzaja z ksiazka (ang. deaths match the book). Natomiast najwięcej zamieszania wywołuje to w jaki sposób ma umrzeć Thorin.
Opcja 1 najbardziej prawdopodobna. Opcja 3 jest nie do przyjęcia. Wobec Bolga - tak, ale wobec Azoga - nie!
Opcja 3 najbardziej prawdopodobna.Opcja 1 jest nie do przyjęcia. Wobec Azoga - tak, ale wobec Bolga - nie