Późno... choć ja i tak czekam na premiere wersji rozszerzonej na BR. Wiedząc, że film w tej wersji powstanie, nie zainteresuję się choćby w najmniejszym stopniu premierą wersji kinowej, która stanowi jednak pewne rozczarowanie :-)
Cóż ja osobiście też zbieram tylko edycje rozszerzone, więc ta wiadomość strasznie mnie nie grzeje. Trzeba czekać jeszcze z 9 miesięcy. Ja kupuję edycję na DVD.
ja słyszałem że w USA ma być 9 kwietnia? skąd to info? rozumiem że UK znaczy w Ukrainie tak ?
UK to nie polski skrót, podobnie jak USA:) UK - United Kingdom. USA - United States of America.
Na Ukrainie to nie wiem, czy w ogóle się ten film ukaże. W Doniecku raczej nie ;p
JUż lepiej czekać na rozszerzoną, bo zwykła i tak będzie prędzej w necie. Może w końcu na jedną część Hobbita dvd się skuszę... ;]
Faktycznie, właśnie znalazłam dość dobrą jakość. Nie sądziłam, że przed dvd to będzie możliwe ;)
Możliwe, ja na szybko sprawdziłam tylko na zalukaj i po przewijaniu scen już dwa razy trafiłam na tłumaczenie a la 'google translate'.
To nie jest trudne, ale minus jest taki, że musisz znaleźć torrenta z dużą ilością seedów.
Może i nie trudne, pomijając to, że nawet nie wiem co to są te seedy ;P Cóż, w wielu informatycznych kwestiach jestem zielona.. eh.
Wystarczy ściągnąć jakiś program do pobierania torrentów, np. uTorrent, a potem pobrać z jakiejś strony torrenta i go uruchomić tym programem. Tyle:)
Dobra, może spróbuję, bo już od dawna chciałam ściągnąć jeden serial który znalazłam tylko na torrentach, także dzięki :)
Haha, ja też długo szukałem jednego serialu, bo wszędzie usuwali pliki za prawa autorskie i dopiero na torrentach znalazłem:)
na zalukaj jest w bardzo dobrej jakości obrazu tylko z dubbingiem nie najlepszej jakości. Z napisami widziałem, ale kiepskie ma tłumaczenie dialogów.
no, właśnie już wyżej pisałam, ale na zalukaj nie ma dubbingu tylko po angielsku i napisy.