PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=379243}

Blizna 3D

Scar
2007
4,1 2,1 tys. ocen
4,1 10 1 2124
Blizna 3D
powrót do forum filmu Blizna 3D

Idą na bliznę od lat 18 i jeszcze w 3D byłam przekonana, że to przełom w horrorach.Ale widać, że we wszystkich horrorach chodzi o to samo:jakiś psychopata nie wiadomo dlaczego zabija niewinnych ludzi.Na początku było widać 3D, bo napisy zbliżały się do widza, a potem to już rutyna.Nie straszny, jeśli o mnie chodzi to koniec niezadawalający.Myślałam, że mordercą będzie dziwny ojciec Paula, a tu okazało się, że sam Paul zafascynowany grą Bishopa zaczął kontynuować jego dzieło.Szkoda tej dziewczyny, która zakochała się w tym psychopacie, jaka jedyna osoba okazała mu ciepło, a on chciał ją zabić, debil.ten fil taki nierealny jest, bo gdzie żyletką udałoby się odciąć palec heheh, jeszcze kość, tylko ciało by się przecięło i żeby jeden człowiek umiał przygotowywać serię morderstw i nikt by się nie kapnął że to on.Choć i tak z trudem mnie wpuścili, bo mam 15 lat, uważam, że ten film powinien być od 12 lat, zresztą tak jak nudna Piła.

Jeśli ktoś zna fajny horror, którego akcja toczy się np. w jakimś opuszczonym domu, gdzie straszą duchy to proszę o odpowiedź ^^

madziulax

Rozumiem, że film Ci się nie podobał. Mi też nie przypadł do gustu, ale to nie jest powód, żeby zdradzać zakończenie. Jakoś inni poradzili sobie i wyrazili swoje opine nie zdradzając kto był mordercą...

ocenił(a) film na 3
boogeyman2

wybacz jej, ma przeciez 15 lat...

madziulax

Zastanawiałem się czy nie pojsc na ten film ale mialem mieszane uczucia. Teraz gdy znam zakonczenie chyba nie pojde, dzieki... moze dzieki temu pojde na cos lepszego;)