PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61563
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Minimalne wymagania systemowe

System operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)
Procesor: INTEL CPU Core i5-2500K 3.3GHz lub AMD CPU Phenom II X4 940
Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 660 lub AMD GPU Radeon HD 7870
Pamięć: 6GB RAM
DirectX: 11
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

Rekomendowane wymagania systemowe

System operacyjny: 64-bitowy Windows 7 lub 64-bitowy Windows 8 (8.1)
Procesor: INTEL CPU Core i7 3770 3,4 GHz lub AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Karta graficzna: Nvidia GPU GeForce GTX 770 lub AMD GPU Radeon R9 290
Pamięć: 8GB RAM
DirectX: 11
Dysk twardy: 40 GB wolnego miejsca

ALiEN29

Mam pytanie typu takiego do osoby która się zna
Radeon asus oc 7770hd 1 gb vramu da rade czy nie da rady odaplić taka gre
np shadow of mordor na srednich detalach śmiga aż miło na rozdziałce 1440 x 900
new order,alien isolation,farcry 4 śmigaja na high med
mam 8 gb ramu 1600 hz
i słabego procka phenoma II x 4 955 po oc 3,8 hz

ALiEN29

Mógłby powiedzieć ktoś czy gra odpali i na jakich ustawieniach (jestem zielony w tym temacie) :

Procesor Intel Pentium G3258
Częstotliwość taktowania [GHz] 3.4
Ilość rdzeni 2
Pamięć podręczna procesora 3 MB

Pamięć Ram: 8gb

Karta graficzna AMD Radeon R7 240
Pamięć karty graficznej 2 GB

Bombur

grafika powinna dac rade ramu pod dostatkiem narazie mowią że gra odpali sie na 4 rdzeniach
ale jak pokazał far cry 4 wystarczyłk fix do dwóch rdzeni i gra chodziła dobrze.
Wydaje mi się choć znawcą wielkim nie jestem że gra powinna na niskich ustawieniach ci sie odpalic
Mogł byś np zainwestować w procesor 4 rdzeniowy np phenomy standardowo maja 3,2 mhz ale daja sie krecic do 4 mhz
koszt takiego proceosra z dobrym chłodzeniem to ok 350 zł może nawet mniej .

lukasz321a

RAMu i tak pewnie podane aż nadto, AC:U zużywa 2GB, nawet jak będzie 3GB to spokojnie można na Windows 7 64bit zrobić by zużycie systemowe było na poziomie 600-700Mb.

Jaq87

zgadza się
Wiedzmin nie bedzie używał wiecej niż 2 gb ramu plus 1,5 na obsługe systemu wraz z programami
czyli 4 gb powinny wystarczyć bez problemu
Ja posiadam np 8 gb wiec tym sie nie martwie
Problem mam z procesorem bo mam phenoma II x4 3,2 mhz po oc mam 3,6 ale nie wiem czy da rade
no i karta graficzna 2 gb vramu podobno to bedzie minimum ja poisadam 1gb i radka 7770 asusa oc
problem sie nawarstwia biorąc pod uwage ze max dla mojego procesora to radek 7790 ( jej jeszcez nie bedzie ograniczać)
więc abym mogł pograc przy np 20/25 klatkach musze kupic procesor plus karte grafiki plus płyte główna czyli wydatek ok 1600 zl po to zeby pograć w jedna gre !! no qwa nie moge
Wszystkie gry mi działają albo na high med jak np farcry4 i dragons age inkwizycja i na med jak shadow of mordor ale znając umiejetnośći optymalizacji gier redów to minimalne wymagania to sa takie zeby tylko odpalic gre ale z graniem to juz na bakier bedzie bo pewnie 10 klatek max
pamietam wiedzmina 2 przy minimalnych wymaganiach nie dało sie grać i jeszcze dobija mnie to że wiesiek bedzie wspierał bardziej nvidie

użytkownik usunięty
ALiEN29

Ja mam także pytanie, czy mi zadziała. Pytałem już się w poprzednim forum, lecz wtedy było to ,,wróżenie z fusów". A więc :
Sprzęt:
Karta graficzna:
Intel(R) HD Graphics 4000
Nvidia GeForce GT 720M
Procesor:
Intel(R) Core(TM) I5-3337U CPU @ 1.80GHz
500 GB na dysku i 8 RAM
PS. Na innej stronie ktoś mi napisał, że z podłączoną ładowarką może pójść na minimalnych nawet bez lagów, ale nie jestem co do tego pewien

ocenił(a) grę na 10

nie

ALiEN29

Wymagania rekomendowane to są te tak naprawdę prawdziwe, przy których gra się nie powinna raczej ciąć. Wymagania sprzętowe są duże, ale nie rzucają na kolana. Ciekawe, na ile wynikają one z jakości graficznej gry, która - z kolejnych materiałów i przecieków - jawi się, jako dobra, ale nie rewelacyjna, a na ile z kiepskiej - znanej z 1 i 2 - optymalizacji. Chociaż ja bym tu najbardziej stawiał na fajerwerki techniczne - tzw. nowości, których ta gra będzie pełna, ale które będzie można wyłączyć i grać na dużo niższej - od rekomendowanych - konfiguracji.

JohnWayne1

tak rekomendowane według cd projekt red to tak zwane ustawienia medium
Minimalne wymagania podane przez redów zapewne nie nadadzą się do grania tzn gre odpalisz ale nie da rady pograć normalnie.
Co do kolejnych prezentacji gry to grafika wydaje się coraz gorsza tzn nie jest brzydka to na pewno nie ale wspominając pierwsze zwiastuny i przedstawione momenty game playu no to spadek jest wyrazny
Ciekawi mnie jak wymagania dośc wysokie odbiją się na wynikach sprzedaży ja np nie kupie gry do momentu aż nie poznam ostatecznych wymagań czyli takich przy jakich w gre da sie normalnie grać.
Podobno redzi celują w wynik 8 milionów wiec wiecej niż ilość sprzedanych gier wiedzmin 1 wiedzmin 2
Jeżeli taki będzie trend wymagań w grach no to trzeba kupić najmocniejszą i5 i geforca 970

lukasz321a

grafika wydaje się coraz gorsza bo np.ostatni trailer był robiony w jakieś 5 minut ,przecież gdyby gra tak miała wyglądać to miałaby takie wymagania jak Wiedźmin 1.

D1999

nie wiem czy sie zrozumielismy
Ja mowie o gamplayu
Pierwszy traliler miał w sobie moment kiedy wiesiek jechał na koniu był to gampley przedstawiony na trailerze tak samo pokazywali urywki gamplayu w pierwszym trailerze i to co widzałem było piekne grafika jakiej jeszcze nikt nie widział
pozniej przedstawiono 30 minutowy materiał z gry który kończył się walką z gryfem.. i tak jak już mowiłem to jest bardzo ale to bardzo łądna grafika ale to nie jest to co przedstawiali na samym początku jestem pewien że grafika jeszcze zaliczy downgrade ale tak to już jest w tej branży wpierw pokazują coś z kosmosu a pozniej chociaż niej jest zle to sie czuje i widzi że to nie jest to co obiecywano
i tak własnie bedzie z wiedzminem oczywiscie właściciele komputerów po 8 tysiecy będą grali z uberpróbkowaniem ale to raczej margines polskiego społeczenstwa posiada takie potworki
Właściciele komputerów z działu wymagania zalecane nie zobaczą tego piękna z trailerów

lukasz321a

zobaczymy ... za jakieś 10 lat xd

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

co ty w ogóle pieprzysz? Jak można podać minimalne wymagania przy których "nie nadadzą się do grania tzn gre odpalisz ale nie da rady pograć normalnie." Czyli według ciebie przy i5 2500k i gtx 660 gra będzie nie grywalna a przy i7 3770 i gtx 770 (zarówno procek i karta nie są jakos znacząco lepsze od minimalnej konfiguracji) to już gra będzie śmigać? Puknij się w główkę:) Do tego procesto AMD w rekomendowanych jest gorszy od Intela w minimalnych :) Założę się że poniżej trochę poniżej minimalnych też będzie można grać wystarczająco płynnie.

Rockman92

a grałeś w wiedzmina 2 na minimalnych ?!

Rockman92

i tak ogólne chamie nie jesteśmy na ty .
Miałeś gre wiedzmin 2 ? grałeś na minimalnych ? tak ?
nie ? to co pie,,, lisz jak potłuczony
http://www.cpu-world.com/Compare/500/Intel_Core_i5_i5-2500K_vs_Intel_Core_i7_i7- 3770.html
masz poczytaj i7 zdecydowanie lepiej bedzie chodziła
I nie pisałem że ta i 7 ka wystarczy naucz się czytać ze zrozumieniem. I 7 to starczy ci na srednie ustawienia z tym geforcem 770
Przy wersji 1.0 tylko głąb kapuściany uważałby że gra bedzie działać dobrze ;)
Wiedzmin 2 nawet nie chciał się załączyć z tego co pamiętam miał błędów co nie miara był zoptymalizowany fatalnie dopiero ileś łatek poprawiło sprawę .
Ale gimby tak majo ,że takich rzeczy nie znajo

lukasz321a

Panowie spokojnie ;)

Co do kwestii minimalnych jak pójdzie to dopiero w praniu wyjdzie co i jak. Dobre rokowania daje to, że przesunęli roztropnie datę premiery żeby tytuł dopracować, w tym optymalizację zapewne też.

Producenci gier też biorą pod uwagę, że wielu gamerów nie dba o stan softu na komputerze, zostawia masę programów w tle itp. Przez to dają zawyżone wymagania względem RAM i CPU.

Inaczej przedstawia się sprawa z kartą graficzną. Pierwsze to skoczyło w nexgen wykorzystywanie vRAM. Do gier jeszcze z początku 2014 wykorzystanie 600-700MB to było baaardzo dużo. Przy takich grach jak Shadow of Mordor do średnich potrzebne było już ponad 1GB RAMu w karcie.

Do tego Witcher 3 jest nie jest pośrednim tytułem tak jak ww SoM czy Dragon Age: Inkwizycja, które tworzone były jeszcze z myślą o poprzedniej generacji konsol. To ma być 100% next gen i w związku z tym ma prawo mieć większe wymagania. Plus tego taki, że jeżeli twój sprzęt będzie dawał radę płynnie z W3 to znaczy, że poradzi sobie z wieloma następnymi next genami ;)

Podsumowując, o minimalne się nie martwię, pewnie są mniejsze od podanych, bardziej o ustawienia ultra w związku z masą dodatków graficznych jak efekt futra etc.

Jaq87

I pytanie dlaczego wspierają tak mocno nvidię?]Z tego co czytałem to ma być ok 7 efektów które będą obsługiwane przez nowe karty nvidi

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

W Wiedźmina grałem na 9800 gt i core 2 duo 3,0 ghz na średnich bez AA i było całkiem ok.

gimbem to ty jesteś, ja cię nie obrażam tylko po prostu pokazuję ci bezsens twojego posta. Co tu mi dajesz za porównanie z Wiedźmina 2 gdzie pod całą mapą była non stop renderowana woda której i tak nie było widać a dodatkowo był to ich pierwszy autorski engine. Teraz mają więcej doświadczenia i na pewno silnik jest zrobiony o wiele lepiej, (zatrudnili dodatkowo programistów z innych krajów) Zresztą przełożyli dwukrotnie premierę by mieć więcej czasu i w końcu podali wymagania - trzeba być głupim żeby profesjonalne studio które przez tak długi czas robi grę (swoiste opus magnum) podaje po długich testach minimalne wymagania które według ciebie sprawią że gra będzie niegrywalna :) no lol z ciebie:) Nieźle by się skompromitowali zwłaszcza, że gra nie jest już no namem tylko grą na którą czeka prawie cały świat.

Co ty mi tu dajesz specyfikacje procków? jak to ma się do gier, Zobacz sobie benchmarki lepiej noobku :D
(przewiń niżej)
http://www.anandtech.com/bench/product/551?vs=288

przykłady:

Metro 2033, średnia liczba klatek: i7 3770k 54 fps, i5 2500k 53 fps
Crysis Warhead : 121 do 114
WOW : 129 do 119
Dirt 3 : 109 do 104

Na innych stronach przy innych grach czasem różnice są większe czasem prawie w ogóle nie ma, tak więc każdy zauważył że w W3 wymagania minimalne a rekomendowane są nadzwyczaj zbliżone do siebie. Zazwyczaj różnica jest sporo większa w grach.

Rockman92

dobra szkoda czasu w skrócie
rekomendowane to nie są ustawienia które pozwolą ci na zabawę na wysokich ustawieniach
minimalne no już pisałem zresztą zobaczymy czy posiadacze phenomów II 940 wraz z wypasionym radeonem 7870 będą z bananem na gębie pogrywali w wiedzmina
Czas pokaże .

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

"Gra jest fantastyczna! O wymagania się nie martwcie ci co się martwią:)"

Jeden z głównych portali o Wiedźminie po zagraniu w niego kilka godzin.

Rockman92

I obym ja się mylił oni mieli racje.
Skąd to info?

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

Na oficjalnym Forum Wiedźmina Warzoch tak napisał (został zaproszony jako dziennikarz na ogranie Wiedzmina 3 kilka godzin) Ale więcej nie może pisac bo jest embargo na informacje o W3 do 26 stycznia. po tym dniu będzie wysyp informacji na całym świecie. Napisał jeszcze, że gra jest fantastyczna.

Rockman92

Gdzie masz wypowiedzi tego testera odnośnie samej gry - podałbyś link? Może to tzw. kontrolowany przeciek, mający osłabić pojawiające się coraz częściej głosy krytyki bądź wątpliwości fanów.

ocenił(a) grę na 10
JohnWayne1

na neogafie koleś opisał wrażenia oraz samouczek i początek prologu. TO na pewno nie kontrolowany wyciek.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=976286

Rockman92

lol... to samo o azbeście mówili w latach pięćdziesiątych... :D
"Dobry jest, nie ma się co martwić" :D
Jak gość sponsorowany przez CDP mówi, że jest OK, to znaczy, że mówi, a nie, że jest OK - wszystko w temacie :D

ocenił(a) grę na 10
siriah

" gość sponsorowany " hahahahahaha No raczej nie.
inny koleś napisał że jest trochę zawiedziony grafiką np. I co to też sponsorowane?

ALiEN29

Procesor AMD A8-5550M APU with Radeon(tm) HD Graphics (4 takie)
Karta graficzna: AMD Radeon HD 8570M
AMD Radeon HD 8550G + 8570M Dual Graphics
RAM 12 GB (dostępne 2,46 GB)
Uciągnie mi chociaż na minimalnych ?

Seba_paj

uu spokojenie chłopie pograsz na średnich bez problemu

lukasz321a

aha, dzięki za odpowiedz, chociaż nie wiem czy bez problemu bo mam jeszcze win 7 ale 32 bit (no ale win idzie zmienic)

Seba_paj

no to najmniejszy problem

ALiEN29

Cóż podali wymagania gry która nie jest skończona cóż za ironia losu. Zabrali się za grę karcianą a nie mają swojego produktu głównego zakończonego. Pewnie nie przeszła certyfikacji na konsole i teraz szybko wszystko poprawiają:(

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

jest już zakończona, nie wiem o czym ty mówisz, a teraz eliminują błędy żeby później nie patchować jej zaraz po premierze, do tego mają więcej czasu na marketing. Już wielu dziennikarzy z całego świata w nią grało na specjalnych spotkaniach . Póki co obowiązuje ich embargo na informacje do 26 stycznia ale można już wychwycić kilka komentarzy tych co grali: "nie ma co w ogóle obawiać się wymaganiami", "gra jest fantastyczna", "przy tym rpgu Skyrim jest jak przechadzka po parku".

Więc skończ chrzanić kolego.

Rockman92

he i pewnie im wierzysz że w grudniu 2014 gra wyjdzie:) A soryy przecież ma wyjść w styczniu 2015 o nie to przecież ma być maj 2015 :). Wole innych producentów którzy nie mydlą oczu. A beta testy mnie nie interesują. Rzeczowe fakty a nie pisanie listów od redakcji, które się nigdy nie pokrywają z prawdą. W BF4 też grałem przed premierą bo były BETA testy. Widać naiwność ludzi w ich Obiecanki. Jeśli gra jest w fazie "Poprawek" to jest nieskończona!! Towar który nie jest dostępny dla potencjalnych klientów, w który nie da się grać, czy też nie widnieje na pułkach, a jest dostępny tylko dla nielicznych, to faza testów! Co lepsze o grze już pisali dawno że jest skończona a nie była. Wiara w nich jest tylko dla ludzi słabych.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

bo dodawali contentu, dlatego przekładali premiere. Gra miała być z początku tylko 20% większa od Skyrim, obecnie jej mapa jest większa 3 - krotnie. Miało wielu rzeczy nie być, jednak zaczęli grę powiększać i dodawać nowe rzeczy to i przesunęli premierę. Sam się na nią rzucisz jak wyjdzie założę się,

Abstrahując, według ciebie lepiej wydać grę w terminie taką jak AC:Unity? Wolne żarty.

Rockman92

Otóż tu się mylisz. Ja już sprzedałem swój klucz nie będę grał w coś co nie ma KONKRETNEJ i potwierdzonej daty premiery, z resztą to samo zrobiło parę osób które dobrze znam(przyjaciele).
Nie lepiej wydać coś w terminie dokonując pewnych poprawek już w dzień premiery, nikomu nie zaszkodziło by poczekać 5 min. na patche podczas instalacji. Z każdym Wiedźminem były problemy i ludzie jakoś sobie radzili. 3 razy większa mapa = 3 razy więcej bugów, jak to zawsze bywa z grami. Wiedźmin niestety - a teraz może i stety nie będzie grą która nie będzie u mnie na honorowym miejscu, gdyby nie to że szkoda mi pieniędzy wywalił bym to szajstwo do kosza.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

no to strzelasz focha a CDP daleko do takiego chamstwa jakie potrafi robić EA, UBI czy Rockstar z wydaniem GTA v na pc. Tak więc trudno, nie graj sobie.

I tak zagrasz:)

Rockman92

To nie Foch to moja odpowiedź na poczynania Polskiego producenta gier. I gwarantuje że nie będę grał, chyba że dodadzą go do CD-actiona za 15 zł :)))
Co do EA czy też ubi to się zgodzę ale i już CDP wiele nie brakuje. :((
Jeszcze jeden Wiedźmin i dorównają Ubi a kolejne ich gry w taki sposób będą dorównywać EA. Ja tak na razie to widzę i wybaczyć mogłem brak W1 na konsole gdyż to była ich pierwsza cz. o tyle 2 już nie. No i oczywiście dochodzi do tego ciągłe przeciąganie premiery. Kolejną istotną rzeczą jest niestety to że Postać Wiedźmina nie jak się ma do Książki:( co mnie boli:(.

ALiEN29

Jeżeli o mnie chodzi i o te wymagania sprzętowe to jak nic przesadzili, albo kto wie może gra nie będzie zbytnio zoptymalizowana i dlatego wymagania są jakie są bo już wiedzą że nie zdążą jej zoptymalizować do i tak już kilka razy przesuwanej premiery. Serio to nawet GTA V ma teraz mniejsze wymagania jeżeli chodzi o gry, które mają wyjść w tym roku. Myślę że wiele osób zawiedli tymi wymaganiami bo niestety nie każdy kto chciałby zagrać w ich grę będzie mógł sobie na to pozwolić. Pytanie co ludzie mają zrobić jak już preorder mają zamówiony. Ja się cieszę że tego nie zrobiłem.

ocenił(a) grę na 10
Laguraf

Przecież GTA V jest na przestarzałym silniku, a jeśli chodzi o efekty i technologie to nie ma startu do Wiedźmina 3. Dlatego wymagania sporo niższe. Dopiero przy GTA VI na nowym enginie będzie pewnie miazga.

Rockman92

Nie no ludzie ja tam nie przepadam za GTA V ale Świat tam i możliwości miażdżą wiedźmina 3.(GTAV) Nie ważne że przestarzały silnik, grunt że sobie radzi.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

nie zrozumiałeś kontekstu, chodzi mi o to że koleś pisze "to NAWET GTA V ma teraz mniejsze wymagania jeżeli chodzi o gry". Dlaczego nawet? przecież Wiedźmin ma o wiele nowszy engine pozwalający na więcej nowoczesnych efektów więc dziwi mnie że ludzie dziwią się, że Wiedźmin ma o wieeeeele większe wymagania niż GTA V.

" Świat tam i możliwości miażdżą wiedźmina 3. "

Skąd wiesz? Grałeś w Wiedźmina 3 ? :)

Rockman92

No nie grałem, są to moje założenia, po wszelakich trailerach itd. Wydaje mi się że nie będzie mieć tak rozbudowanego świata takich możliwości czy też wykorzystania tego przestarzałego silnika. - Silnik stary ale jary - wyciągnięcie tylu efektów, dodatków etc. Ze starego silnika jest nie lada wyczynem. I mimo tego wymagania nie są zależne tylko od silnika ale także między innymi od wykorzystania go. A Rockstar po prostu wyciska wszelkie soki z niego. Jeśli w3 będzie miało tyle możliwości co GTA V będzie sukces, w co bardzo wątpię.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

"Tak więc dzisiaj miałem przyjemność uczestniczyć w ekskluzywnym Hands-onie Wiedźmina 3, którego gospodarzem bym CD Projekt RED i Microsoft, gdzie miałem okazję ograć pierwsze 3 godziny gry. Po pierwsze, z rozmów z developerami wynika że gra jest skończona. Są w fazie polerowania, chcą wyzbyć się wszelkich błędów i gliczy, oraz dokonać ostatnich szlifów. Jak dla mnie gra już może być wypuszczona do sprzedaży. Chcę ją teraz! Bazując na moim ograniczonym czasie spędzonym z grą, mogę już powiedzieć że będzie to moja gra roku, albo przynajmniej pretendent na grę roku. Gra rozpoczyna się zwyczajnie – tutorialem i przedstawieniem mechanik gry. Co jest super to, to że nawet samouczek jest integralną częścią całościowej Historii w taki niesamowity sposób. Tego oczekiwano od CDP RED – nic zaskakującego z ich strony. Także „dorosły motyw,” który chcę podkreślić jest bardzo widoczny od samego początku, trzyma klimat Gry o tron – aby najbliżej porównać to dla osób które nie grały w poprzednie odsłony Wiedźmina. Ubiór, architektura, dialogi, postacie są zrobione perfekcyjnie tak aby wciągnąć cię w Wiedźmiński świat. Mechanika walki jest o wiele bardziej płynniejsza, dużo więcej intuicyjna i sprawiająca dużo frajdy bez sprawiania uczucia że walka jest łatwa. Mechanika koni jest super i jest bardzo podobna do tej z Red Dead Redemption. Podoba mi sie fakt że możesz poprostu przytrzymać przycisk A(X1) / X(PS4) i koń automatycznie poprowadzi cię w kierunku którym powinieneś jechać. Piękny sposób aby móc skoncentrować się na obserwacji otoczenia i widoków. A kiedy mówię widoki. Mam na myśli kurna niesamowite widoczki Będziecie zachwyceni! Silnik graficzny nie ma (chyba chodzi o tą poświatę niebieską mgłę – nie ma jej co za tym idzie nie ogranicza dalekiego widoku ). Gdziekolwiek spojrzysz bez względu jak daleko coś jest, twoje oczy „zostaną potraktowane” piękną scenerią i malowniczym krajobrazem. I kiedy mówię daleko ( odległe widoki ), to mam na myśli na prawde duuże odległości! Jak stąd w cholerę. Kiedy przywołałem mapę w grze, to myślałem że jest mapą całego świata. Ale wtedy jeden z developerów pokazał mi całą mapę świata i gdzie teraz się znajduję – w małym wycinku obszaru mapy na południu i szczena mi opadła. Mapa gry jest ogromna! Nie dziwota że średni czas testu gry to 200 godzin. Tak czy inaczej, czeka nas niezwykła przyjemność grania i osobiście nie mogę doczekać się aż nadejdzie Maj. Nie umiem sobie nawet wyobrazić jaki będzie Cyberpunk 2077, ale sądząc to Wiedźminie 3 będzie niesamowitą grą."

Rockman92

I to ma być rzetelna recenzja:( Masakra aż kipi tu jedwabistością i stronniczością. W cale bym się nie zdziwił gdyby osoba ta co napisała to COŚ pracowała dla RED-ów. Normalnie zebrało mi się na wymioty. Tragedia. Nie wierzę w ani jedno słowo w tym tekście.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

dla Redów?:) hahahaha. On złamał embargo na informacje i grozi mu kara 100 000 zł, Już Redzi go ścigają za złamanie umowy... Nie można o pokazach pisnąć słówka do najbliższego poniedziałku a ten koleś złamał NDA. Opisał też początek prologu któy jest zarąbisty (tutorial walki gramy w śnie Geralta, później się budzimy).
A więc po co miałby kłamać? Pomyśl:)

Rockman92

HEHEHEHEHE Takie bajki to pisz na forum Cartoon Network A nie tutaj. Gość im robi reklamę a oni go ścigają no ja już to widzę, toś teraz walną. Czysta propaganda, a widzę że ty to tak jesteś zadufany w nich jak by ci lody robili za ten spam, co teraz robisz. Już z tobą nie dyskutuje bo to coś teraz napisał tak mnie rozbawiło że z poważnej rozmowy zeszliśmy na typowy spamerski bełkot. Prawda jest taka że gry nie ma i nie wiemy czy wyjdzie w tym roku ich zapewnienia hejty itd. mnie nie interesują Liczą się tylko Rzeczowe Fakty, A fakty są takie iż grę już "skończyli" w tamtym roku a premiery jak nie było tak nie ma, w dodatku doszlifowywanie świadczy o tym iż gra jest nie skończona, to tak jakby stwierdzić że samochód jest skończony tylko lakieru nie ma i koła wyjechały, to znaczy że jest nie skończony KONIEC KROPKA.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

"gry nie ma" haahahha. Gra już jest dawno ukończona jeśli chodzi o zawartość, masz zapowiedź 15 minutowego gameplaya który będzie w poniedziałek:

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=TPu8cPAS_EQ&x-yt-ts=1421914688

"Gość im robi reklamę a oni go ścigają no ja już to widzę" hahaahahahahahah "reklamę" hahahahahahaaa, na wielu forach o wiedźminie (w tym na oficjalnym) było zakazane oraz karane rozpowszechnianie tego co ten koleś napisał kretynie. Dlatego prawie nigdzie nie można znaleść o tym informacji.. ładna "reklama" o której mało kto wie... lol z ciebie. Dobra widzę nie ma co pisać z takim debilem. Nara pajacu.

Rockman92

Słuchaj małolacie - ja ciebie nie wyzywam więc, jeśli w domu mama cię nie nauczyła kultury to przykro mi bardzo. Takich kozaków jest wielu ale adresu nie podadzą do siebie lub umówić się na konformację to już nie face to face. Możesz spamować ile wlezie, każdy ogarnięty wie że gra która ma "poprawiane błędy" czy tez wdrażane są poprawki, to oznacza iż gra jest nie skończona. 2. Gdybyś nie wiedział to takie akcje są robione specjalnie "było zakazane oraz karane rozpowszechnianie tego co ten koleś napisał ", to są kruczki marketingowe, ale co taki małolat może wiedzieć o tego typu akcjach. To panie kolego jest reklama i niestety musisz się z tym pogodzić.

Rockman92

HE a jeszcze jedno skoro jest to zabronione tzn. że złamałeś prawo więc powinieneś się spodziewać kary - heheheh pewnie napiszesz że teraz już się to nie liczy czy coś w tym stylu. Brawo za inteligencję.

ocenił(a) grę na 10
ModyPolok

co za bęcwał... zabronione jest dla tych którzy podpisywali NDA. (pewnie nie wiesz nawet co to jest) . A to że to reklama... to śmiech na sali, nie, pajacu, to nie był kontrolowany przeciek ponieważ w ogóle nie jest nagłośniony a linki do posta kolesia który złamał NDA są szybko usuwane, zatkało kakao? Ty amatorze chcesz mnie uczyć o grach? Z czym do ludzi, byłeś bet testerem jakiejś gry? bo ja byłem i co? Nie kozaczę tak jak ty.Nie obrażasz mnie? Tym obscenicznym zdaniem poczułem się obrażony "a widzę że ty to tak jesteś zadufany w nich jak by ci lody robili za ten spam, co teraz robisz". Nara, i nie kupuj Wiedźmina 3, nie zasługujesz na tę grę.