PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61563
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Czas gry

ocenił(a) grę na 10

Do tych co przeszli - ile czasu spędziliście przy grze? :>

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

106h zamkniety glowny watek i praktycznie wszystkie q poboczne, ale zostało jescze pare h zeby odkryć wszystkie miejsca :)

ocenił(a) grę na 9
DomingosCFC

Czasowo nie powiem,gdyż nie liczyłem ale tak z 2 tygodnie zajęło.Jedyie pominąłem kilka nieodkrytych miejsc na skellige no i zostało jeszcze zbieranie kart do gwinta.

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

Też dokładnie nie powiem, ale myśle że te obiecane 100 godzin spokojnie było. Zrobiłem wszystkie questy poboczne i pytajniki w Novigradzie i w Velen, większość questów pobocznych na Skellige, ale odpuściłem tam pytajniki kompletnie. Nie widziałem już sensu w bieganiu po tych wszystkich wyspach i mordowaniu wszystkiego, zwłaszcza że odkąd dopłynąłem na Wyspę Mgieł potrafiłem się skupić tylko na głównym wątku ;)

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

Gra w moim przypadku wystarczyła na jakieś 120h - miałbym dokładniejszy wynik, ale na GOGu dopiero po paru dniach wklepałem kod i od tego momentu zaczęło mi naliczać osiągnięcia i czas gry.

DomingosCFC

GOG Galaxy mówi mi ze 83% w 85h 30m. (Każdy Q ukończony poza "znajdzkami").

użytkownik usunięty
marcin6120

83% to nie jest wskaźnik postępu w ukończeniu gry, tylko to jest wskaźnik ilości zdobytych osiągnięć

Racja, dzięki nie spostrzegłem tego.

DomingosCFC

120 godzin ale zostało mi większość zleceń wiedźminskich na wyspach i sporo mapy do odkrycia jednak już grę wywaliłem z dysku przy kolejnym podejściu przynajmniej będę miał trochę rzeczy, których wcześniej nie widziałem.

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

Koledzy, którzy nie wiedzą ile przegrali godzin widocznie grali na piratach. Oj, oj, nie ładnie. Nie liczy się.

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

Razem z dodatkami 250h
Sama podstawka około 180h.

DomingosCFC

Gog pokazuje mi 180 godzin. Sama podstawka, wszystkie questy główne i poboczne, zlecenia, schematy, pytajniki. Gdzieś tak do połowy gry nie używałem w ogóle szybkiej podróży

ocenił(a) grę na 10
DomingosCFC

Razem ok 200 godzin na poziomie trudnym na wersji 1,31 Wiedźmin 3 + Serce z kamienia + Krew i wino +16 DLC.
Pierwsze 140 godzin przeznaczyłem na questy tylko z Dzikiego gonu.
Gdzieś przy odkrywaniu świata uruchomiły się mi znaczniki, że mogłem zacząć fabułę z dodatków,
ale sugerowane były poziomy 32 i 34 więc to nie miało sensu.
Dopiero później mocniej ruszyłem z Sercem z kamienia ok 12-13 godzin.
A następnie Krew i wino niecałe 40 godzin. Na końcu miałem 60 poziom.

Nie wiem jakby to wyglądało, gdybym grał osobno w podstawkę i potem osobno zaczynał rozgrywkę w dodatki,
gdzie od razu jest silna postać stworzona. Ale z tego co się orientuje można wtedy wgrać save z końcówki dzikiego gonu.