PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611264}
8,6 34 tys. ocen
8,6 10 1 33766
The Elder Scrolls V: Skyrim
powrót do forum gry The Elder Scrolls V: Skyrim

Jestem wampirem ;/

ocenił(a) grę na 10

Gram rasą Khajiit mam już 20 lvl. Podczas zwiedzania jaskiń natrafiłem na wampirów, którzy mnie zarazili. Ostatnio zorientowałem się, że właśnie przemieniam się w wampira. Mój wygląd radykalnie sie zmienia. Uszy mi opadają, mam większe zęby, oczy bardziej skośne oraz staima w dzień nie regeneruje mi się. Czytałem gdzieś, że jeśli chce się wyleczyć to trzeba iść do miasta Falkreath i porozmawiać z jakimś gościem który bada wampiry. Niestety gdy chce wejść do miasteczka od razu w miasteczku wszyscy mnie atakują :/ Nie ma jak się tam dostać.

Macie jakieś pomysły? A może jest inny sposób na wyleczenie wampiryzmu?

Pomożecie? Bo to kompletnie nie pasuje do mojego stylu gry...

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 9
Spinel

Najpierw wypij czyjąś krew (zakradnij się w nocy, jak śpi. Będziesz miał dwie opcje do wyboru) łyknij go ze 2-3 razy (uważaj żeby go nie zabić) i cofniesz trochę przemianę. Wtedy przestaną cię atakować. Zauważ że dostałeś nowe moce po takiej przemianie. Powinieneś mieć na takim etapie przemiany niewidzialność. Może ci się przyda do zakradania i podpijania. Miałem to samo, nienawidzę pieprzonych wampirów...

ocenił(a) grę na 10
JoKeR7991

Heh dzięki, ale już to rozwiązałem mimo trgo dzięki za fatygę.

ocenił(a) grę na 10
Spinel

jak chcesz wyleczyć wampiryzm to jest kilka opcji
1.Udaj się do Falkreath. Po rozmowie z Valgą Vinicia dowiesz się, że Falion mieszkający w Morthal bada wampiry. Falion zleci ci odnalezienie czarnego klejnotu duszy, który jest częścią lekarstwa
2.Kapliczka Talosa w Białek Grani
3.Ewentualnie jak nie chcesz być wampirem możesz zostać wilkołakiem