Dwie sprawy po pierwsze wyjdzie to tez na Pc.
Druga sprawa Wyjdzie pudełkowa wersja ?
Ale pamiętaj, że Kakashi ma ograniczone Kamui i po czasie mu się nadużywa. A Obito:
- Ma z Kamui większe doświadczenie.
- Nie ma limitów do swojego Kamui i nie może go nadużyć.
- Może go używać, mając w danym momencie włączonego zwykłego sharingana.
A w grze na pewno nie wyszłaby w tedy drużyna "Rinnegan", próbowałem w NS3: Madara, Pain i Nagato i nie wyszło. Więc zamieniłem Paina na Tobiego (Wielka Wojna Ninja) i też nic.
Ja to się nie mogę doczekać, jak sobie ustawię walkę: Sasuke (supporty: Shisui i Itachi) VS Madara (support: Obito). I w sumie fajnie by się też pewnie grało Madara VS Obito. No i Itachi (support: młody Sasuke) VS Shisui. Boże, tyle planów mam do Revolution...
W sumie szkoda, że w anime nie pojawił się też Ożywiony Shisui, ale w końcu nie znaleziono jego ciała. Szkoda, chciałbym przepołowić klan Uchiha i rozpętać największą walkę EVER.
Ale w szumię może dadzą taką.
Ta no szkoda, z resztą było dużo trupów co nie wskrzesił.(z tych cy innych powodów)
Np: Pierwszy mizukage( i 3), Brat Madary, Kisamę, tsuchikage, Trzech Kazekagę, Danzo kilku członków Ucicha i Uzumaki itp.
TA ale jak by miał Shisuia to wojna by się szybko mogła skończyć.
Nie przesadzaj, aż taki potężny nie jest, żeby wygrać całą wojnę. Ale w sumie z Madarą Shisui by zabójczy duet tworzył.
Btw właśnie skończyłem oglądać walkę Sasuke VS Itachi i wiesz, jakie jeszcze Jutsu drużynowe mogliby dać? Jakby się grało jako Itachi Ożywiony z Sasuke (Wieczny Mang. Sharingan) lub na odwrót, mogliby dać im jeszcze jedno Jutsu wspólne - synchroniczny atak: Uwolnienie Płomieni: Płomienisty miecz Sasuke (ten czarny) + Miecz Totsuka z Susano'o Itachiego, chciałbym zobaczyć tego efekt ^^
A tak przy okazji moją uwagę w jednym z ostatnich odcinków anime zwróciło to, że mieszanka Rasenshurikena i Elementu Płoemieni, po trafieniu w cel nie eksplodowała Czarnym Ogniem, lecz po prostu - jakby - zniknęła, pozostawiając na Dziesięcioogoniastym tylko Czarny Płomień. Mi się wydaje, że to po uderzeniu powinno wybuchnąć Czarnymi Płomieniami, ale hej, co ja tam wiem ^^
Dali coś podobnego.
W mandze bardziej to wyglądało jak piszesz. Poza tym Saske z Naruto będą mieli kilka łączonych ataków.
Ciekawe czy w revljson kiler B i rajkage bedą mieli łączony atak.
Killer B i Raikage będą mieć połączone ultimate - ten ich cały Podwójny Lariat (Lasso).
Tia, Naruto i Sasuke będą ich mieli kilka, znam 2:
-Połączenie rasengana i chidori.
-Rasenshuriken + strzała z łuku Susano'o (albo Element Płomienia zamiast strzały).
Jednak ciekawi mnie wspólne Jutsu drużyny Siódmej - potrójne przywołanie. Nie wiem, czy już to pisałem, ale zastanawiam się, co oni zrobią z tymi przywołaniami. Widziałem tego ich ultimata w trzech screenshotach. W pierwszym stworzyli pod sobą pieczęcie przywołania, w drugim stali na swoich "zwierzaczkach", a w trzecim screenie lecieli tuż obok siebie z powietrza: Sakura ze swoją "niebieską pięścią", Naruto z łapą stworzoną z chakry Kuramy i Sasuke, z pięścią Susano'o. Czyli że co, przywołali swoje zwierzaczki, żeby z nich zeskoczyć i wbić przeciwnika w ziemię? xD Chcę zobaczyć skutek tego. Jeśli będzie jakaś eksplozja, to mało realne, ale jeśli będzie tylko "ŁUP!" i koniec to też lipa. A zresztą zobaczy się.
A obecne wspólne Jutsu Sasuke i Itachiego to: Strzała Susano'o + Yasaka Magatama + podwójna warstwa Amaterasu, ale to już pewnie wiesz...
Widziałem to ulti z zwierzakami, Najpierw ich przywołują potem cię zwierzaki okładają a na koniec cię w ziemie wbijają(już drożyna 7)
Ta wiem.
ps. Przypominam ze Sajuji po Obito ma najpotrzebniejszego saringana, Potem jest rodzeństwo Saske a na końcu Madara z bratem.
Mógł po prostu rzucić gendzutsu na naruto i po wojnie.
No tak, zapomniałem że do zwycięstwa potrzebowaliby w sumie tylko Kyuubiego i Hachibiego. No ale walka jeszcze trwa, czyli nawet po uwięzieniu Naruto w genjutsu, byłaby jakaś szansa na powstrzymanie Madary, Obito i Dziesięcioogoniastego. Plus pamiętaj, że są jeszcze:
-Piątka kage, która wkrótce dołączy do walki.
-Czwórka ożywionych Hokage, w tym PIERWSZY.
-Sasuke i Sakura.
-Cały Sojusz Shinobi.
Aż tak łatwo by nie mieli ^^
Poza tym Pierwszy w sumie sam może unieruchomić Juubiego (Dziesięcioogoniastego), więc zostaje Madara, Obito i Shisui. Kakashi zajmie się Obito, więc zostają Madara i Shisui. W sumie Pierwszy i Czwarty pokonaliby Madarę, a reszta skupiłaby się na Shisuim, przecież nie jest nieśmiertelny ^^ No i jeszcze Orochimaru by mógł co nieco jeszcze ożywić i sprowadzić posiłki Sojuszowi ; )
Jak by ich złapali w wcześniejszej fazje, to by kłopot już mieli.(przypominam ze żeby był Sajuji kabuto nadal musiał by walczyć....)
Ta ale by tam walczyć raczej by był nieśmiertelny.
Orochimaru by coś ożywić potrzebował by ofiar.
Madara dostał busta od kabuto(nie powiem co).
ps. Zabawnie ze wspominasz o walce 4 z Madarą.
Zawsze coś, w takiej walce liczy się każdy shinobi przy takich cudach i dziwach, jakie się tam dzieją ^^
Co z tego że nieśmiertelny? Zawsze można go zapieczętować po udanym ataku.
A co to? Właśnie wydawało mi się, że napisałeś, że do ożywienia kogoś potrzeba trupów, których W OGÓLE niema w tej Wielkiej Wojnie Ninja. ; ) (Mógłby ożywić np. Białego Kła i innych legendarnych shinobi różnych wiosek).
Wcale nie wspominam o tej walce, tylko o powrocie niedługo czwórki kage do zabawy, aż tacy słabi nie są ^^
A tak poza tematem nie zastanawia Cię, gdzie się podziali Temari i Kankuro? Bo na polu bitwy ich nie widać xD
Zapomniałem o Białym kle ciekaw jak walczył. Wiem tyle ze umiał psa przywołać i znał 1000 lat bólu.
A no, nie wiem. Może szukają brata ?
Ciekawe co z spiralnym .............
A kij tam z tym xD Nie ma co snuć teorii, i tak się nie sprawdzą.
A wiem, że Mecha-Naruto będzie pipą nie z powodu głosu, o nie. Wiem to z jego tekstów. Np. w demo Revolution ten jego cały Secret Factor (to wspomnienie przed śmiercią przeciwnika od ultimate) ma taki tekst: "CHA CHA CHA! (ej lol, tłumaczenie zaj*biste, CH?!) MECHA-NARUTO JEST NUMEREM JEDEN!" (...w Polsce? Z tym tłumaczeniem na pewno by był). Chciałbym zobaczyć, jak ten blaszaczek przedstawia się w ten sposób Madarze, wyobrazasz to sobie? ^^
Dobra, koniec tych sucharów. Blaszany kolega ma jeszcze wiele innych tego typu chamskich tekstów. A głosu wcale złego nie ma tak naprawdę, japoński ma fajny (szczególnie, gdy umiera od ultimate ;) ). Taki bezpłciowy, idealny na puszkę. xD
Jakim spiralnym? I jakiego brata szukają?
Są 3(uprśmy) Zetsu jeden biały (i armia jego klonów) jeden czarny (cien) i ten z którym się połączył obito jak ratował Rin.
Garra to brat kankuro i tamari.
Ta z tego co widziałem jest zadufany w sobie i wiem ze będzie miał wątek z Hinatom i Naruto.
ps. sprawdziłem jest skrin w którym Naruto daję chakre Hinacię.
Nie wiem jaki ma dźwięk jak przegrywa widziałem tylko jego ataki, zabawne ma klony. Ale dla Madary to huhro. Ciekawi mnie czy jego Kiubi istniej i cy ma rozum.
ps. Ciekawe kto go skonstruował i czemu nie dali pozostałej 8 Mechów (jincuriki fajnie by było chyba)
A Obito to się przypadkiem nie z białym połączył? Może się mylę... prawdopodobnie.
No przecież wiem, kim jest Gaara dla Kankuro i Temari, po prostu się pogubiłem w tej naszej rozmowie i nie wiedziałem już o jakiego brata chodzi xD
No da, puszka ma zabawne klony xD A co najlepsze - kiedy je "wypuszcza" to rzuca nam w twarz tekstem "który jest prawdziwy?". No tego to na pewno nikt by się nie domyślił ^^
No i właśnie o to chodziło xD Spróbuj sobie wyobrazić reakcję Madary, gdy puszka mówi mu w twarz "HA HA HA! MECHA-NARUTO JEST NUMEREM JEDEN!" Chociaż w sumie puszka pokonałby Madarę... sprawiając, że ten udusiłby się ze śmiechu po takim tekście z polskiej reklamy ;)
A Mecha-Transformer raczej nie będzie miał rozumu. Chyba nie będzie miał nawet głosu. A wyobraziłbyś sobie jego głos jako robota? Osobiście ja nie umiałbym sobie go wyobrazić u zwykłego Kuramy (ale nie powiem, nieźle im wyszedł), co dopiero u transformera... Ale już dość namieszali.
O, to byłby super plan tak wszystkich jinchuuriki w blachę zakuć, ale poważnie. Tylko z głosami byłby problem. A kto go skonstruował na pewno nie będzie powiedziane, więc po prostu Kishimoto go skonstruował. A jeśli już miałbym wybierać, kto go skonstruował, powiedziałbym że Sakura, ona nienawidzi Naruto, więc to oczywiste ;)
Ma geny Zetsu i nie to był taki ze spiralą na twarzy później się rozdzielili.
Naruto na pewno. (:))
Możliwe choć Madara rzadko się śmieje.
Chenie zagrał Bym Mecha-Utakatą (ciekawe z kont by bąble puszczał)
Sakura, ona ma dziwny stosunek do naruto ale raczej niema jego balonów w pokoju.
No właśnie. Ma geny Zetsu, a co za tym idzie - Uwolnienie Drewna. A co za TYM idzie - możliwość stworzenia drzewnych klonów. Dziwię się że Obito jeszcze z tego nie skorzystał. W sumie jak pogrzebię w pamięci to faktycznie był taki "obkręcany" Zetsu xD
W tym rzecz - Madara NIGDY, przenigdy się nie śmieje, co najwyżej uśmiecha swym złowieszczym uśmieszkiem. I to jest właśnie jedna z najciekawszych cech jego charakteru - nigdy się nie śmieje, czy to nie dziwne? Sam spróbuj odpowiedzieć ; )
"Skąd by bąble puszczał?" Dobra, to zabrzmiało źle... bardzo źle xD Pewnie miałby ten swój "patyk" na bański w wersji metalowej. Ups, to wcale nie zabrzmiało lepiej. Dobra, lepiej już nic nie piszę, bo to się źle skończy dla mojego konta na Filmwebie xD
Nazywaj mnie ślepcem, ale dla mnie ona go nienawidzi. Tak samo, jak ty zamazujesz w swojej pamięci postacie, których nie lubisz, tak ja wyrabiam swoje zdanie o jej stosunku do Naruto. Już nie wspomnę o Sasuke. Jak myślisz, dlaczego ona go "kocha"? (tu używam słowa "kocha" lekko). Bo ona jest płytka, a on... dobrze wygląda - nazwijmy to tak. Ona ma wywalone na jego charakter, po prostu podoba jej się jego wygląd. A Naruto? Udaje, że go tak lubi, bo boi się samotności. Widziałeś przecież, jak ją przeżywała w Road to Ninja. Ja tak ją widzę i tak ją piszę.
Klona nie ale samego drzewa chyba użył. Ale w czym były niezwykłe te klony.
Ups (z tymi Bąbelkami)
Nim się dziwnie gra ale chyba umie i chętnie zagrał bym roboty-cną wersją.
Wiesz wolę ją z Sakse niż z Karin (u niej widzę pewny wzorzec i chyba wiem z kim skończy, jeśli w ogóle). Ale w sumie trochę ewoluował i zaczęła w miarę lubić Sasuke za charakter. Ale tak jest dość samotna (to chyba jedynie ich łączy, nie jeszcze nauczyciele). W szumię film nieźle rozbudowuję charaktery. Nie jestem tylko pewien czy akcja była kanoniczna czy w równoległym wszechświecie.(nie mówię o gendzutsu świecie)
No tak, samego Uwolnienia Drewna użył... chyba. A nawet jeśli nie, to użyje, bo widziałem na screenshocie grube, kolczaste gałęzie wychodzące z jego prawego (pod względem jego) rękawa.
Heh, na swój sposób każdą postacią się dziwnie gra ^^
Nie, żeby Sakura w ogóle zasługiwała, by być z kimś w jakiejkolwiek drużynie. Już wolę (gdy Sasuke wróci do wioski... a raczej JEŚLI. Bez spoilerów, proszę ; P) żeby był playboyem, jak w Road to Ninja, niż żeby był z Sakurą. Wyobrażasz ich sobie razem? Nie wytrwałby długo, nim przebiłby ją chidori. A gdyby jednak on jej nie zabił, powiesiłaby się, bo Sasuke ma ją w głębokich ciemnościach.
A co do twoich wątpliwości z akcją filmu: myślę, że świat realny się dla nich zatrzymał, gdy zostali uwięzieni w genjutsu. Sugeruję się tym, że dalej stali na swoich miejscach oraz tym, że nikt ich tam nie zauważył stojących i gapiących się w ścianę przez kilka dni. Wg mnie tak to wygląda, jeśli o to Ci chodzi...
Ta w grze tego używa.
NO w sumie sporo rysunków fanowskich jest jak się wpisze coś z Naruto, z nie muszę ich sobie wyobrażać. Na to błyskawice to Sakura ma odpowiedz.
Niby tak ale co z tym odcinkiem z Sakurom (Odcinek 271) tam twierdzili ze Naruto zniknął. Więc masz tu paradoks. Ciekawi minie czy ta opowieść w ogóle mogła miejsc miejsce bo patrząc na inne kinówki które zazwyczaj był w alternatywnych wszechświata(np 5 i ta o latający nidza)
ps. widziałeś 311 "Prologue of Road to Ninja"?
I co z tego, że ma odpowiedź? I tak nie zdołałaby choćby zranić Sasuke. Co ona ma? Walnięcie łapką w glebę, a Sasuke użyje na niej genjutsu i wtedy może ją przebić, ona jest przy nich niczym.
Kurde, kiedy ja oglądałem te odcinki... xD Wiem, że na pewno obejrzałem wszystkie odcinki z obu serii, ale nie pamiętam ani 271, ani Prologu do filmu, to było chyba z rok temu, a tych odcinków jest tyle że OMG, i weź tu wszystkie spamiętaj xD Ale jak skończy się Shippuden to obejrzę od nowa obie serie Naruto.
A tak przy okazji mam pytanko. Wiem, że Itachi nie miał Wiecznego Mangekyou. Ale kiedy w NS3 wybieram team, składający się z: Sasuke, Itachi i Madara, wtedy nazwa teamu to Eternal Mangekyou Shaingan. To w końcu Itachi miał tego Mangekyou, czy nie? Przed śmiercią nie miał, ale może na wskutek ożywienia coś się stało z jego oczami, sam nie wiem. Wiesz coś o tym może?
Spler......
Ja morze też.
Miał Magekiu ale nie wiecznego.
Ozywienczy się regenerują więc ma wiecznego nie mając go.
No tak, to że ożywieńcy są nieśmiertelni, nie mają krwi i mają nieskończoną czakrę to tak, wiem. To czyli jednak miałem rację, chociaż nie powinni zaraz pisać, że ma Wiecznego. Ej, skoro ożywiony Itachi ma infinity czakry i niezmordowany mangekyou... to czemu nie zaspamił Kabuto Amaterasu? xD Byłoby znacznie prościej. Ale z drugiej strony byłoby trochę nudno w sumie...
Ta, szczególnie zapominają ^^ Ale w końcu im się nie dziwię, jest ich tyle, że to...
Ale kiedy już wybieram Hinatę, Tenten i Ino to już coś powinni dać do takiej drużyny ; )
Tak samo Lee, Neji i Kiba.
W sumie dziwię się, że w teamie Madara, Itachi i Sasuke dali Eternal Mangekyou Sharingan. No fajnie, ale chyba ważniejsze jest ich pochodzenie, a nie Dojutsu. Tylko jak się wybierze Sasuke (Kirin lub Chidori True Spear) to jest team The Uchiha Clan. No i jeszcze młody Sasuke też.Ale przede wszystkim pominęli team Tobi (Wojna) + Madara. Rozumiem, że w grze tego nie było, ale jak twórcy kończyli grę to to chyba już było w anime lub w mandze, nie?
No to jest dziwne.
Wiesz nie chcą pokazywać polityki ze rodzina zajmuję stołki.
Było wiadomo od dawna ze tobi to Ucicha.
Może w Revolution zmienią.
Nie widaomo czy dadzą jakiś team do Tobi (Wojna) i Madara, ale wiem, że dadzą team do Obito i Madara - Projekt Oko Księżyca. A w angielskiej wersji - Tsuki no Me Project.
I wiele, wiele innych teamów. NS Revolution to będzie chyba najbogatsza we... wszystko bijatyka EVER, widzę to ; )
Strasznie się nie mogę doczekać ^^ Pierwsza postać, jaką dorwę po skończeniu story moda to - oczywiście - nowy Madara, potem Obito, Shisui i nowy Kakashi (wg mnie najfajniejsza postać do gry z całej wersji demo).
Jak to nie wiesz, kim zagrasz? xD Musi być jakaś postać, którą chciałbyś wypróbować. No chyba że już zobaczyłeś wszystkie nowe movesety z Revolution i teraz już nie będzie tego wrażenia ; )
Boże, ile bym dał, żeby któryś z tych większych YouTuberów (nawet tych polskich) zrobili let's playa... : ( I zobaczyć ich reakcję na tą epickość xD Choć pewnie nie wszystkim przypadłoby to do gustu.
No i mam nadzieję, że dadzą nowemu Madarze jakiś atak, w którym używa rinnegana. Mogliby zrobić mu pod "specjalnym atakiem" że przyciąga przeciwnika za pomocą Bansho Ten'in, a gdy już przyciągnie przeciwnika, to wykonuje Shinra Tensei, w końcu po coś ma tego rinnegana aktywowanego, nie? ^^
Tylko wiesz, mam na myśli takich dość znanych polskich YouTuberów, po kilkadziesiąt tysięcy widzów przynajmniej. Podałbym przykład, ale nie wiem, czy to na pewno odpowiednie, jeszcze wyjdzie że się sprzedałem xD
A właśnie tak się ostatnio zastanawiałem jakby Sasuke zareagował na nagłą śmierć Naruto na polu bitwy. Byłby rozwścieczony, załamałby się (w to wątpię ; ) ), miał wyrąbane? Jak myślisz? Wg mnie... osobiście to nawet nie wiem xD Chociaż pewnie by się wk*rwił na jego zabójcę niemiłosiernie ^^ W końcu ich więzi wciąż ich wciąż łączą, nie zostały zerwane, tylko lekko naruszone. Ale nie powiem, chciałbym zobaczyć śmierć któregoś z członków Drużyny 7, jakkolwiek idiotycznie to brzmi. Ale jak mówiłem: nie znoszę pełnych happy endów, bo zazwyczaj takie są wymuszane i niepotrzebne. Poza tym ciekawi mnie reakcja reszty brygady. Może Kakashi zginie, kto to wie... (bez spoilerów ^^)
Rock ras nagrał jedną walkę.
.......................
Ja to wiem. (ale ci nić nie powiem)
Nie musisz. Właśnie sam się skusiłem i obejrzałem tą walkę. Bez urazy dla Rocka i Mashy, ale to były chyba najgorsze walki jakie widziałem xD Ale mogę zrozumieć, gdy pierwszy raz grałem w NS3 też praktycznie spamowałem shurikeny i mashowałem przyciski xD
Osobiście chciałbym zobaczyć jakąś mini serię z Revolution u Bunga albo u HatiTheManagarmr (w skrócie Ragnarok, ale żeby było wiadomo, o kogo chodzi), on nagrał Let's playa z NS2, ale to nic specjalnego. Gdy patrzę na jego wyczyny w tych walkach to praktycznie nudy jak diabli, oglądając jak lecą same Jutsu i ultimate praktycznie jeden za drugim, ale większe doświadczenie niż Rock. Ale nawet im nie proponowałem tych gier, bo wiem, że jeśli nawet o nich nie słyszeli - nie ma szans, żeby się nimi choćby zainteresowali, co jest dość smutne.
I baaardzo dobrze ^^ Tak trzymaj ; P
Widziałem gorsze ale w sumie słabi początkujący.
A HatiTheManagarm Zacząłem go niedawno oglądać i obejrzałem serię z 2. Wiesz może kiedy nagra 3 ?(widziałem ją u MrRaon100 i Turpat w sumie tez nagrywa Axerfish i kogoś jeszcze ale nie pamiętam kogo) Ktoś z tej 4(na pewno nie turpat) powiedział ze to nagra ale nie wiem który.
Myślę, że ? Ragnar już NS3 raczej nie nagra. Ale wczoraj już powiedziałem sobie "zaszkodzić nie zaszkodzi" i zapytałem się go, czy nagra NS Revolution. Do pytania dodałem też trailer gry #4. Jednak wciąż przez te 2 tygodnie odpowiedzi nie otrzymałem. A nawet jeśli nie nagra to wiesz co? Może to i nawet lepiej, bo lepiej w ogóle nie widzieć, niż się rozczarować, jak znów będzie spamować Jutsu i ultimate. Ja to w jednej jego walce w NS2 naliczyłem, że trafił przeciwnika 4 rasenganami i 2 ultimatami w jednej walce, jak nieoglądalne jest to?
Także tą grę chciałbym zobaczyć u YouTuberów obcokrajowych, ale to i tak niemożliwe. A mówię tu o kimś takim jak Markiplier albo jacksepticeye (szczególnie on).
Co do tych, których wymieniłeś nie znam ich zbytnio, ale sprawdzę ich dzisiaj.
Aha. W sumie.
JA tam mało oglądam obcych.
Jeden z nich może wyzywać naruto (turpat), więc ostrzegam.
Dzięki za ostrzeżenie ; ) To zostaje dwóch
Ale jeśli się zna angielski to większość obcokrajowych kanałów (tych popularniejszych) są lepsze.
A, i to prawda, że Itachi już nie może dezaktywować swojego sharingana? O.o
To jemu sharingan się nie przemęcza? Właściwie nigdy Itachiego z wyłączonym sharinganem nie widziałem w sumie xD Ale ten Itachi w stroju ANBU w Revolution będzie miał chyba wyłączonego (nie wiem czemu).
A tak właściwie czemu mu tak trudno znów włączyć/wyłączyć? Chodzi znowu o Mangekyou? No bo w sumie już trochę poużywał Mangekyou i możliwe, że gdyby teraz wyłączył sharingana, to już na zawsze...
Ja widziałem po walce z Sasuke(za młodu i 16lotkowi).
Bo w AMBU rzadko używał.
Był chory kaszlał przy atakach.
Skąd wziąłeś terze ze nie może wyłączyć sharingan. Po prostu tak wygodniej i groźniej wygląda.
No wtedy to ja też widziałem, ale na końcu walki z Sasuke (przed śmiercią) już oślepł, a sharingan już w nim wygasł, można to poznać po wyblakłym kolorze jego oczu. Kiedy Sasuke stracił wzrok po nadużyciu Mangekyou też miał blade oczy.
Pewnie w Revolution Przebudzeniem Itachiego ANBU będzie włączenie sharingana, bo wtedy jeszcze nie miał Susano'o... wtedy w ogóle Mangekyou nie miał, więc o czym ja gadam? xD
Tia, gdyby Sasuke później przybył do Itachiego, to już by chyba nie zastał go żywego przez tą chorobę, bo w większości to przez nią umarł w trakcie tamtej walki.
Usłyszałem to. Myślę, że to prawda, bo zawsze ma włączonego sharingana, a czy to nie dziwne?
A no w szumię ślepcy od ucicha bieleją(biakugan im się tworzy czy co ?).
Mangekiu miał na koniec swej kariery.(jeśli wiesz o cym mówię) to pewnie będzie wyglądał jak wtedy co klan zabijał. To AMBU jest darmowe w 3 to DLC.
Tak, to dało Itachiemu dobrą okazję do odwania walk, choć sądzę ze utrzymał by się jeszcze dzień(bez walki).
Tak bardziej groźno wygląda co jego przykrywkę utrzymuję.
Trochę to wygląda jak Byakugan, ale co zrobisz ; )
No wiadomo ^^ No nie wiem, czy będzie wyglądać DOKŁADNIE jak podczas masakry klanu, bo można dostrzec pewne minimalne różnice. Nie wiem, może to po prostu różnica wyglądu w anime i w grze, ale wydaje mi się, że ten w grze ma jakby odrobinę krótsze włosy (no ale w sumie to ma sens, bo to jest jeszcze PRZED wybiciem klanu xD).
No jasne, że by się utrzymał ten jeden dzień więcej... ale jakby wtedy stanął do walki z Sasuke? Byłby wpół martwy, a Sasuke wtedy wyczułby, że coś jest nie tak. xD
Chociaż już sam nie wiem. Na tym obrazku w wyborze postaci to Itachi ANBU (w revolution) ma sharingana włączonego? Bo jeśli tak, to on chyba będzie go miał przez całą walkę... ciekawe, jakie mu dadzą Przebudzenie w takim razie...
Wiesz koleś ci krwią kaszlę, ale w sumie nie zwrócił na to uwagi.
Albo darzą mu susan(boga Nawałnic) albo mengeku (kalejdoskopowego) Sharingana.
Ile ma lat Shisui ?
No wiesz, używa potężnych technik i nadużywa Mangekyou, Sasuke miał prawo myśleć, że to przez te czynniki.
Shisui wygląda na oko na mniej więcej 20 lat, ale pewnie jest młodszy, skoro to przyjaciel Itachiego. W ogóle ciekawi mnie, jak Shisui obudził Mangekyou sharingana, bo nie wygląda na ten typ, co zabija swoich towarzyszy dla mocy.
A co ważniejsze jak Itachi zdobył Mangekyou? Przecież to nie on zabił Shisuiego, Shisui sam skoczył w przepaść.
A co najważniejsze jak Madara zdobył WIECZNEGO Mangekyou? Przecież Wiecznego Mangekyou można zdobyć tylko zabierając komuś oczy z Mangekyou... czyżby Madara w jakiś... cudowny sposób wykradł oko Shisuiego????
I dlaczego Itachi w walce z Sasuke nie wspomniał o Shisuim, tylko o samym Madarze?
Tyle pytań... O.o
No w sumie.
Zobaczył śmierć, miał koszmar był na polu bitwy. Wybierz sobie.
Ale to obudziło w nim silne emocję albo to ze go podejrzewali o zabicie go.
Ostatnie co ? Madara miał brata który jak umierał od dał oczy jemu. (pisaliśmy o tym)
Trochę wspomniał poza tym sasuke go znał.
No tak, faktycznie zapomniałem o bracie Madary xD Epic fail.
To samo Itachi w sumie.
Oczywiście jeszcze nie przetłumaczyli, no bo jak, tragedia by była.
Czy to w ogóle jest możliwe żeby tłumaczyć 20 minut przez 8 godzin? Bo mi się wydaje że dałoby się w godzinę, ale co ja tam wiem...
Sorka, jestem dzisiaj trochę wkurzony
Właśnie obejrzałem.
Walka świetna, bardzo emocjonująca, ale trochę krótsza, niż się spodziewałem, wciąż ekstra.
Jeśli mam być szczery to nie spodziewałem się Kakashiego jako zwycięzcę tego pojedynku.
No i oczywiście Madara też musiał okazać swój "entuzjazm" ^^ Uwielbiam gościa.
W ogóle akcja strasznie szybciej się rozgrywa niż oczekiwałem. Do tego na końcu chyba widziałem Mędrca Sześciu Ścieżek xD Ciekaw jestem, czy będzie dobry czy zły (nie gadaj ^^).
Ehh, i pomyśleć, że te dwa nowe odcinki, które wpadną za tydzień będą ostatnimi przed Revolution... cudowne.
I jaki jest twój ulubiony cytat dowolnej postaci z Naruto?